![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Eneskrky,
Ben hastalıktan gözümü açıp doğru düzgün siteye giremezken bu güzel sayfa açılmış ve ben ancak görüyorum. Neler kaçırmışım, neler! Beğen sekmesi yetmedi. Her şeye bayıldım. Takipçisi olacağım bir sayfa daha. Yüreğine, emeğine sağlık. Benim terastaki her şey kavruldu, nasıl bu kadar yeşiller, Allah nazarlardan saklasın... |
Çok saolun çok teşekkürler ;) iltifatlarınız içinde çok teşekkürler ; geçmiş olsun inşallah bundan sonra sağlıklı mutlu bir şekilde bitkilerinizle uğraşırsınız :)
Takipbe değecek çiçeklerim varsa ne mutlu bana ,Beğenmenize sevindim saolun :D |
4 Eklenti(ler)
Ürünlerim çıkıyor fazlası başka sofralara gidiyor .Herkes sağlıklı bir bahçe ürününün zevkine varıyor .. :D Tohum payalaşıma çook teşkkürler bu sene bana çok şey kazandırdı emeği geçen herkese çok teşekkürler :D
Eklenti 570585 Eklenti 570586 Eklenti 570587 Eklenti 570588 |
Ağız tadıyla tüketmen dileğimle, hepsi de çok harika görünüyor.
|
Çok teşekkürler ablacım ;)
|
3 Eklenti(ler)
uzun bir aradan sonra :) titonopsis çiçek açtı ,yılbaşım aldı başını gidiyor ve yeni bir kaktüs edindim ;)
Eklenti 573496 Eklenti 573497 Eklenti 573498 |
4 Eklenti(ler)
Sonunda fındık işimiz bitti :D artık buralardayım
Eklenti 573504 Eklenti 573505 Eklenti 573506 Eklenti 573507 |
2 Eklenti(ler)
kendi yetiştirdiğim Ağaç kavunum ilk defa döktü hayırlısı :D :D
Eklenti 573509 Tohum paylaşımın bereketleri ;) Eklenti 573510 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Etoburlarım :)
Cephalotus (bu aralar sararmaya başladı bu 1 hafta önceki yeşil hali :( ) Eklenti 573521 venüs Eklenti 573522 |
Paskalyaların bakımlarını nasıl yapıyorsun? Bir türlü beceremedim yetiştirmeyi. Bir püf noktası mi var nedir? :)
|
sayın fatih : ben kendi yaptığım şekli anlatayım karar sizin :)
Öncelikle toprağından bahsedeyim volkanik tüf toprak kum karışımı çok su tutmayan , yeri güneşte ve az sulama yapıyorum (bide ara sıra gübre veriyorum ) ;) |
4 Eklenti(ler)
Sukulentlerim iyi gidiyor ;) ;) bugün gardenyam da misler gibiydi :D
Eklenti 573816 Eklenti 573817 Eklenti 573818 Eklenti 573819 |
Malum soğanlı bitkilerin dikim zamanları geliyor bunlar hakkında bilenler bilmeyenler sorularını sorsun bende bilmediklerimi karşılıklı bilgi alıp verelim.
Sorularınızı bahçe sayfamda değil ilgili başlıkta sorabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/soganli...tm#post1406070 |
Soğanlılarla ilgili değil de ikinci fotoğraftaki bitkinin adını öğrenmek istemiştim. Çok güzel.
Bir de üçüncü fotoğraftaki. |
merhaba SDurul ablacım ;)
2. resim deki Cremnosedum Little Gem 3. tam bilmiyorum ablacım ama öğrenince yazarım :) Eğer beğendiysen sana çoğaltıp yollaya bilirim ablacım :D |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili eneskrky sukulentler çok güzel görünüyor umarım cabuçak gelişir:) ayrıca adını bilmediğiniz sukulentin adıda. SENECIO FULGENS
|
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ;)
-Bilmiyodum çok teşekkürler SDrul ablam da görürse oda merak ediyordu :D |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Tigridia'm açtı sonunda ;) resimlemekte zorlandım hemen açıp geçiyor çünkü
Eklenti 580538 -kırmızı çiçekli fasulyem :D şahane gözüküyor çiçekli sarmaşık gibi .Seneye tohum paylaşıma bununla katılacağım Eklenti 580539 Eklenti 580540 |
4 Eklenti(ler)
-Geç dikilen örümcek zambakları
Eklenti 580546 Eklenti 580547 -Buda benim yapıp hediye ettiğim aranjmanlar Eklenti 580548 Eklenti 580549 -ABilerim ablalarım sayfamı takip eden herkes: Üzülerek söylemek zorundayım ama hayatımda sıkı bir dönem yaşıyorum ve soğanlılarımı nerdeyse yok denecek kadar azalttım .. Sukulentler kaktüsler sadece en seviğim bir kaç türümü bıraktım .Okulum sebebiyle bu sene uğraşım biraz zor olacak , :( Dile getirmek istedim ,sağlıcakla kalın .. |
Allah kolaylık versin kardeşim. Üzüldüm ama inşaAllah başarı ile çıkarsın bu zorluktan.
Not: umarım safran tuttuğun türler arasındadır. :) |
19 yaşında olduğuna insanın inanası gelmiyor.Üstelik hattatsın.Bravo diyorum.Maşallah.Üstün başarılar diliyorum.Burayı da unutma.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında hattat değilim öğrenciyim onu haçlık için arar sıra yapıyorum |
Ara sıra hattatlık yapsan da sonuçta ben yapamıyorum.Demek ki bu konuda bir birikiminiz var.Aman Allahım bir de mütevazilik yapıyor:p.Oğulcağazım 19 yaşında akranların ya üniversiteye hazılanıyor,ya okuyor ya da serserilik yapıyor.Bence sen bu övgüyü fazlasıyla hakediyorsun.Güzellikleri övmek lazım.Kocaman başarılar,daha fazlasını derslerinde görmek dileğiyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025