![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında ben yıldızı çok seviyorum içim gidiyor onlar için ama ben onların bir türlü dilini çözemedim, çok güzel bir tane pamuk gibi bodur beyazım vardı iki sene yaşadı sonra çürüdü, Geçen sene Sayın İsmail Kuzucudan 6 tane gelmişti şu anda iki tane kaldı elimde onlar da doğru dürüst gelişemiyorlar. Çok teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
renk seçmeye başlarız benimkilerden :D |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
'Kana'm çiçek açtı nihayet :D afrika zambağımda (agapanthus) tomurcuklandı kaçsenedir hasrettim :D
Eklenti 561609 Eklenti 561610 Eklenti 561611 Eklenti 561612 Eklenti 561613 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Ara sıra taşlarada dokunmak lazım dimi? burçlara inanmam ama burcumun taşıymış :P
Eklenti 562056 Eklenti 562057 Eklenti 562058 Eklenti 562059 Eklenti 562060 |
Ametist gerçekten çok güzel.
Sevgili Enes paylaştığın taştan artık her yerde o kadar çok görüyorum ki; ister istemez bunlar gerçek değil mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
.Karayemişim oldu :D dedemden bana kaldı bu ağaç çelikten büyütme :o
Eklenti 563169 |
3 Eklenti(ler)
sonunda örümcek zambağım açtı ;) misler gibi kokuyor :cool:
Eklenti 563170 Eklenti 563171 Eklenti 563172 |
Arkadaşlar ;) Ben bir süreliğine tatile gideceğim resim yüklemesi yapamayacağım o yüzden ..
Benim hazinelerime annem bakacak ona güveniyorum :D Gelincede sebze bahçemden resimleri yükleyeceğim baştan sona :) |
Alıntı:
Şaka bir yana, yine yerden yere vurdun beni nedir bu güzellikler ya, :eek: ellerine sağlık, sebze bahçeni de merakla bekliyoruz :rolleyes: |
Dualarınız yeter :D
saolasın kardeşim , mademki uğraşıyoruz bu güzelliklerle onlarda bize gülümsiyecekler dimi :) sebzelerimde bi, başka güzel :)) |
Veee enes tatilden döner :D :D :D :D
Bahçeme kavuştumm şahane olmuşşş Hemen bu akşam yüklemelere başlıyacağım :D |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Tohum paylaşımdan aldığım ve ilk defa diktiğim ayçiçeğim :dilli:
Eklenti 567834 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Bunlar daha net çıktı :D
ama bazı fotoğrafları yüklemede sorun yaşıyorum aslında çok var ama nedense yüklenmiyor boyutuda ayarılı anlayamadım :( |
2 Eklenti(ler)
Dedemin yaptığı taşfırınımız :D mütiş yapmış hayran kaldım :dilli:
Eklenti 568143 gloksinyamda açmaya başladı :cool: Eklenti 568144 |
2 Eklenti(ler)
|
sadece ben yazıyorum kendim konuşup kendim dinler gibi :D deli gibi hissediyorum kendimi ..
Yorumlarınızı bekliyorum |
:) Valla kıyamam Enes çok haklısın. Ama ne yapalım bu güzellikler karşısında dilimiz tutuldu.
Maşallah sana ve emeklerine, akyıldızına ve dedenin yapmış olduğu fırına bayıldım, ellerine sağlık. |
Cevabın için çok teşekkürler Yenigine ablacım :))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025