![]() |
Alıntı:
Bazen ben de öyle hissederim. Ama bazen suskunluk en iyi yorumdur.:) Her şey çok güzel, fotoğraflar net. Daha ne olsun. Emeklerinize sağlık. |
4 Eklenti(ler)
Neyse ben resim yüklemeye devam edeyim :rolleyes: yılmak yok :o
Biraz geç açtık ama olsun :) Eklenti 568705 crinumumda açtı :dilli: Eklenti 568706 Eklenti 568707 |
Alıntı:
Resimlerim beğenilmedi diye bi şüpheye düşmüştüm (acaba yüklemesemmi kimse yok gibi ) Ama bu iyi geldi ablacım :) |
Alıntı:
|
Obaa :D çok teşekkürler Laleci_03 kardeşim bunu duydum ya tamamdır artık :D
daha yüklemeyi beceremediğim varda ama onları ayarlamak lazım boyutlarıyla uğraşıyorum ,dikkat çekicek bahçe fotolarım varr :)) Eğer beğendiğin bi tür istediğin falan olursa ;) |
Alıntı:
|
Ne demek kardeşim :D
Hatta aklımda bi plan var bi buluşmamı düzenlesek şöyle çiçek böcek olan bir yerde gençler ? :D :D tabi uygun olursa |
ağaçlar.net'in doğum günü toplantıları çok güzel oluyor aslında ama ona daha çok var, bilemedim şimdi? :D
|
Çok var evet ,neyse önce kişileri belirleriz sonra yeri belirleriz müsait olanlarla :)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bu zatı ilk ten sukulent sanmıştım ancak etobur olduğunu öğrendiğimde sok olmuştum ama çok şahane :dilli:
Eklenti 570171 Tohum paylaşımdan gelen nakkaş sarmaşığı :D Eklenti 570172 Bahçemi ziyaret eden sevimli Geyikböceği ;) |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
yaşayan kayalarr :D
Eklenti 570243 Gelinteli şahane sardı Eklenti 570245 Böcek yiyenimm :dilli: Eklenti 570246 |
Gelin Telleriniz güzel gelişmiş Sayın eneskrky, ellerinize sağlık. Ağaç altı gölgelik yerleri seviyor. Antalya'da gölgede olsa da yaz çok bozuyor. Benimkiler adeta can çekişiyor:(
|
saolun çok teşekkürler ;)
Aynen gölgede olması lazım :) Sıcakta formu çok bozuluyor . |
Maşalah ne güzel bahçe hayran hayran gezdim.Elinize sağlık.
|
Saolun sardunya18 çok teşekkürler ;)
|
Beğenilmesine sevindim :D :D
|
5 Eklenti(ler)
Bitkilerin yanında kendime yetecek kadar mantarda üretiyorum :cool:
benim çiçek ve bitkilerim kadar zevkli olmasa da buda zevkli :D :D Eklenti 570285 Eklenti 570286 Eklenti 570287 Eklenti 570288 Eklenti 570289 |
Merak ettim mantar üretimi nasıl yapılıyor, biraz anlatırmısınız. Lezzet farkı var mı, pazarda satılanlardan. Ben ıspanak ektiğimde çok şaşırmıştım. İnanılmaz lezzetliydi. Kabakta öyle, pazardan aldığımızda hiç lezzetli gelmiyor bana. Eğer lezzeti güzel tabi üeritimi de kolaysa yapılabilir:)
|
Tabi ki de fark ediyor hatta daha lezzetli diyebilirim :D üretimide çok kolay kısaca şöyle anlatıyım : Misel adı verilen içerisinde sporlar bulunan bir yapı var bu tohum görevi gibi düşünün , bunu alıyorsunuz birde yeni kesilmiş bir ağaç çam hariç hepsi olabilir ; sonra kapak açıyor ve yohumu koyuyarsunuz sonra kapağı çakıyorsunuz üzerine .
En son pşete koyup 30 gün bekliyo sunuz o ağacı tamamen sarıyo sonrada poşeti açıp serin gölge bi yere koyuyorsunuz :D sonra 5 sene ürün alıyorsunuz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Açıkçası ben sırf bu sebepten ötürü mantar üretmeyi hiç düşünmedim. Ancak üretenlerin başarısına da hayranım:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben ağacı yaş tutmak için toprağa gömüyorum **** kapalı ortamda altına su koyuyorum :) fısfıslada günde uğradığım kadar nemlendiriyorum eğer içerde olursa (banyo gibi) yerler nemli ise hiç bi şeye gerek yok kokuda yapmıyo zaten köşede zararsızca duruyo :D :D |
Sayın Enes bey; anlatımız çok güzel ama misel dediğimiz şeyi nasıl buluyoruz nerden almalıyız.. ve kapak dediğiniz derinliği kaç cm acılmalı ayrıca bi kütükde kaç tane delik olmalı bende yetiştirmek istiyorum bakalım...
|
Sitelerde var satılıyor kilo ile bulabilirsiniz. Ben Seyma çiçekçilikten aldım siteside var .
kapak 10cm olmalı yeter internetten biraz bakın daha ayrıntılı bula bilirsiniz teşekkürler |
4 Eklenti(ler)
Neyse mantarı bi köşeye bırakalımda konumuz bitkilerim olsun gine :D
Baharı özeldim ya :o Eklenti 570371 Eklenti 570372 Eklenti 570376 Eklenti 570377 |
Benim balkonumda bhut jolokia biberim var dunyanin en aci biberi bu ciceklendi ilk cicegini acti. Aradan 2 gun gecti sabah uyandigimda baktim cicek dusmus neden acaba moralim bozuldu yardimci olun lutfen .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025