![]() |
Alıntı:
''Yapı Marketlerde Satışı Olan Bitkiler'' sayfasında yayınlıyordum. Yani endişeniz olmasın;)yeter ki fotoğraf çekmeme izin versinler:D Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 614278 Yarı kapalı olan seramın naylonunu kaldırdım. Şimdi sadece tel var... Havadar, kedi geçirmez bir sera oldu artık:D |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 614648 Brodiaea Laxa (Triteleia) Eklenti 614649 Amaryllis (Çoban Çiçeği) Eklenti 614650 Dicentra (Ağlayan Kalpler) |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 616827 EXPO 2016 ANTALYA Türkiye biyoçeşitliliği; endemik bitkilerin fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 617457 Sarımsak bu sene ilk kez yetiştirdiğim sebzelerden biriydi, hasadı yapıldı. Üretimi sadece diş ile yapılan sarımsak, benim için zahmetsiz yetiştirilen sebzeler arasında yerini aldı... |
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili Telato,Antalya 'daki toplantı için bir şeyler yazarsın,bir iki resim koyarsın diye bekliyorum ama yok.Uzay üssü gibi bir yer,anlatsanıza biraz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Not: Uzay üssü gibi gördüğünüz yer... Exponun giriş kapısı. (O an için aydınlık ama ilerleyen dakikalarda hava kararıyor ve karanlıkta dolaşıyorum:() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Ben salatalıklara yol gösterdim ve tel'e ulaştılar. Artık onlara kalmış nereye gidecekleri... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın İsmail Kuzucu. |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 618054 Eklenti 618055 Salatalık ve Balkabaklarını tel'e sardırarak yer kazanıyorum ama bu yeterli gelmiyor, yeni arayışlar içersindeyim. Bahçede ikinci kata çıkıyorum:D Pet şişede 6 biber... |
Alıntı:
Geçen sene buradan bir abimiz de 20 lt lik damacanada bu şekilde dolmalık biber yetiştirmişti hatta biberlerden bende kopardım :D |
İkinci kat çok güzel olmuş Sayın telato, emeğinize sağlık, rastgelsin inşallah!..
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 618333 Teşekkür ederim Arkadaşlar; bakın buda pencere önünde askılı sistemle meksika salatalığı yetiştirme denemem... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 618533 Bana bir şeyler oluyor! Sebzelere daha fazla ilgi göstermeye başladım sanırım. Çiçek tarh'ımın içindeki balkabaklarını görmektesiniz:( |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
----- Siz farkına varmıştınız zaten... ----- Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 619045 Bugün sebzelerime güvercin gübresi şerbeti verdim. Artık her sene güvercin gübresi şerbeti vermek gelenekselleşti. Eski bir güvercin besleyicisi olduğum için güvercin gübresi bulmakta sorun olmuyor. 1/10 oranında sulandırılmış güvercin gübresini 2-3 gün bekletip sebzelerime veriyorum. Sebzelerin azot ihtiyacını bu şekilde karşılıyorum. |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 619751 Üstteki fotoğraf 2015 yılına ait; geçen sene oturak domatesi sırık şeklinde yetiştirmiştim. Aynı domatesi bu sene olması gerektiği gibi oturak şeklinde yetiştirdim. Yan dallara güç gittiğinden salkımlar bir önceki senedeki gibi olmasa da domatesimiz vergili... Eklenti 619752 Şimdi sıra sevindirici habere geldi. Arkadaşımın ben tohumdan yetiştiremedim demesi hibrit olabileceği düşüncesi yaratmıştı. Ama ben genede tohumunu aldım. Sonuç ortada... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 621141 Eklenti 621142 Herkese iyi bayramlar. Bunlarda bayramlık domateslerim... Ablam ve yiğenlerimin gelmesini bekliyorlar. Sonrasında kızaran domateslere elveda diyeceğiz:D |
Sayın telato, afiyetle tüketesiniz inşallah emeğinizin karşılığını; maşallah!..
Domateslerinizin nerede ise bütün dallarını mı kestiniz acaba? |
Teşekkür ederim Sayın YeniGine;
Domates yaprakları budarken dikkat edilmesi gereken... Domates salkımının arkasındaki yaprak dalının bırakılmasıdır. Yalnız ben en alttaki dallarıda aldım çünkü yerlere sürünüyordu, yaprakların yerlere sürünmesi mantar hastalıklarına davetiye çıkarır. Üstteki birkaç dalıda alıp gelişimini sonlandırdım... Çünkü orası için başka planlarım var. |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025