![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğru olmadığını biliyorum ama ekmeksiz yemek beni doyurmuyor. Bu yüzden ekmeksiz yemek yiyeceğime;) hiç yemiyorum...
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 608661 Eklenti 608662 Eklenti 608663 Eklenti 608664 Bugün beyaz ve yeşil domateslerim hariç; tam 16 çeşit domates fidesi diktim.. |
Sevgili Telato,benim domatesleri şaşırttım öylece duruyorlar.Balkona mı çıkarmam gerekiyor acaba?
|
Kıvırcıklar katledilmiş :D telat abim verdiklerinle çok güzel bir saata oldu saolasın teşekkürler :D
-Aldığım fideleri hallettim yedeklemeleri yaptım resim çekip yüklemek kaldı şimdi :D yalnız erken yaptım gibi bir his var geceleri soğuk oluyor da :/ Frezyalar ne güzel kokuyordur abicim bol çiçeklerini göresin :)) |
Alıntı:
Şaşırtma döneminde sebze; yeni yerine uyum sağlamaya çalıştığı için gelişimi duraklıyor. Endişe edicek bir şey yok. Yalnız kendini toparlayana kadar güneşe çıkarmayın... |
Teşekkür ederim Telato.Bir tuhaflık olduğunu sezmiştim,ilk defa tohumdan sebze yetiştirdiğim için,bir şeyleri farkediyorum ama çözemiyorum.Şimdi içim rahatladı.
|
Telat abim; domateslerin hayırlı olsun, vallahi domateslerinden çok ilgimi bahçe toprağın çekti ne kadar güzel verimli görünüyor...
Bu arada sanki patlıcan biberlere yer kalmamış gibi bir his var içimde :( Bol bol ürünlerin olsun^^ |
dongyul ağabeyim telat abim o toprak için o kadar uğraştı ki onun toprağı verimli olmasında benimkimi olsun :D çuval çuval curuf perlit gübre :D :D
|
Alıntı:
Bahçende bana biraz daha yer ayır, o istediğin renkli dolma biberlerden vereceğim daha:D |
İşin komik yanı kıvırcık olduğunu anlamadılar :D :D Ben söyledim anca öle :))
Daha yer var abim .Ama kazacağız daha duruyor bir kısmı, işçiler kazan kaldırdı yoksa şimdiye biterdi de :D |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 608713 Nostalji Alıntı:
Biber ve patlıcanları ise şuan kıvırcık ekili olan sebze bahçemin diğer 12,5 m2'sine dikicem. İyi dileklerin için teşekkürler... |
Maşallah, maşallah bahçeye dikimler başlamış, rastgelsin inşallah Sayın telato...
Benim tarla hâlâ bomboş duruyor, komşular da soruyorlar Sema ne oldu tarlan, diyorum 'Henüz ürün yok.' Tarla akasya ağacının altında, üzeri dökülen akasya çiçekleri ile dolmuş; bembeyaz... |
Sayın YeniGine keşke daha önceden söyleseydiniz. Boş olan bahçenizi doldururduk:D Hiç uğraşmazdınız. Ama şimdi hep fidelerin gideceği yerler belli oldu...
|
Alıntı:
Takılıyorum inşallah alınmıyorsunuzdur |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Fotoshoplu bunların hepsi:D:D:D |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 609119 Eklenti 609121 Alıntı:
|
Alıntı:
Sizinki gibi özenle kazılmış, incecik toprağı görünce, imreniyorum. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 609226 Nostalji Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. |
Sayın Telato, tum sözlerimi, şikayetlerimi geri aldım. Biraz zaman, çokça emek. Bir sekilde ben de yapacagim.
Yukarıdaki fotoğraftan sonra sizi bir kez daha takdir ettim. |
Size kolay gelsin Sayın Abk;) Bahçe sayfanızda toprağı zenginleştirme işleminizi takip edeceğime emin olabilirsiniz. Belki ortadaki beton yığınını da kaldırırsınız.
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 609489 Ixia (Gelin Soğanı) Eklenti 609490 Freesia (Frezya) Eklenti 609491 Ranunculus (Düğün Çiçeği) |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 609619 Eklenti 609620 Eklenti 609621 Eklenti 609622 Domates fideleri Afyon yolcusu:D 12 çeşit domates fidesi Sayın Muda'ya gönderilmek için paketlendi... |
Fideler gelmeden görmek de güzel. Bu yıl altyapı çalışmalarından fide dikmeye zaman olmayınca sağolsun arkadaşımız yardımcı oldu. Umarım gelip dalından domateslerini de yer.
Teşekkür ederim. |
Alıntı:
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025