![]() |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 579047
Tohum paylaşım etkinliğinde olduğumuz için kapalıyız:D:D İşim bittiğinde geri döneceğim:D |
Telat abi gönderdiğin tohumların küçük bir kısmını Filipinli arkadaşıma verdim artık tohumlarının bir kısmı Filipinler de yetişecek ^^
|
Çok sevindim doğrusu:D desene benim tohumlar kıtalar arası yolculuğa çıktı:D inşallah bereketli olurda alnımız ak çıkarız...
|
Hay maşallah sn. dongyul sizde onlardan alsaydınız yöresel tohumlardan .. talat abi meşhur oldun [emoji4]
|
Artık en kısa sürede bu siteyi öğreteceğim ona ^^ ve ayrıca tohum istedim göndericektir^^
Alıntı:
|
Sn arkadaşım bu sayfa neden aktif değil. Nerelerdesiniz?
|
Alıntı:
|
Malum doğru sözdür. Bir süredir neredeyse hep kapalıyız.
|
1 Eklenti(ler)
|
telat abimm nerelerdesin ya :))
|
Hoş geldiniz :). Kışlık sebzeler büyümüş bile, elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Ooooooo kimlerin bahçesini görüyoruz sonunda abi dönebildin. Gözlerimiz hep seni aradı bir daha bu kadar ara verme lütfen^^
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Eklenti 585279 Eklenti 585280 Eklenti 585281 Pazılı Pidede bir başka oluyor:D |
EEEEEE biz özendik ne olacak şimdi afiyet olsun
|
:) Hele bir de pazıyı kendiniz yetiştirmiş iseniz... Maşallah!.. Afiyet olsun...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Biz geniş bir aileyiz:D Bunlarda ailenin yeni üyeleri...
Eklenti 585542 Eklenti 585543 Eklenti 585544 Eklenti 585545 Eklenti 585546 |
1 Eklenti(ler)
|
:) Çok güzel Sayın telato, hayrlı olsun.
Bana da, yakın bir yerlerde olsa gitmek istiyorum fakat yakınlarımızda yok maalesef. |
Hayırlı olsun Sayın @telato;
Siz bu hızla teknikerlik, peşinden Ziraat Fakültesi haydi bakalım... Kim tutar bizi... |
Hayırlı olsun sn. Telato Başarılarınızın devamını dilerim. Artık diplomanız da var , üretime son gaz dewam. :-)
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Doğrusu; Benimde gün gelip böyle bir kursa katılacağım ve bu kurs sonunda alacağım sertifikaya bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Şuan bende keyifler yerinde:D |
1 Eklenti(ler)
Benim sadece soğanlı, yumrulu ve rizomlu çiçekler yetiştirdiğimi biliyorsunuz artık.
Japon zambağıda sonbaharda açan bir rizomlu çiçek... Yalnız bu sene biraz geç açtı... Eklenti 585869 Japon Zambağı - Tricyrtis (blue spotted) |
Hayırlı olsun sertifikanız. Aileniz genişlemiş. Ben bir kediye bir metre yaklaşamam:). Güle güle büyütün.
Japon Zambağı - Tricyrtis (blue spotted), çok güzel. En uzun çiçekli kalan soğanlı tür hangisi?. Sertifikayı almışsınız. Artık size bol bol abuk subuk, aklımıza eseni sorabiliriz:D |
Alıntı:
Bahçevanlığınız hayırlı olsun :) Bu arada bu japon zambağınızı çok beğendim. Nefis bir çiçek açmış. Tebrikler. |
Hayırlı olsun sertifikanız
|
Sayın ALeydi, Sayın Milla, Sayın SambaMustafa çok teşekkür ederim.
Sayın aleydi; bence hiç iyi fikir değil:D öyle abuk sabuk sorular sormak... Öyle sorular sormazsınız değil mi:D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025