![]() |
Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim, Sağolun, Varolun..
Alıntı:
karşılaşırsam yemem mantığıyla hareket ediyorum, hastalıklara karşı aspirin ve oksijenli su - böceklere karşı arap sabunlu ilaç veya tesbih ağacı tohumlu ilaç kullanıyorum, Bahçem organiktir. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
etkinliğinde yöresel ismiyle Keçi memesi domates ismiyle paylaşıma sundu. Ben yetiştirmediğimden, yani yeşil halini bilmediğimden böyle bibere benzer hali banada ilginç geldi. Çok mutluyum ki:D Sayın Akçabardak bana bu domatesin fidelerinden göndermişti, Bahçemde 3 adet bu domatesin fidelerinden de var:D |
Iyi aksamlar , bende bilerek elde etmedim ama lezzetli bir domates cesidi oldugu soyleniyor bolgemizde .Aslen perudan avrupaya ordan da diger ulkeler dagildigini duydum.Fransiz bir kolleksiyoncunun kitaya yaydigi ve adini verdigi bir domates olarak biliniyor .70 ve 180 grama civarinda olabilen lezzetli ve guzel kokulu bir cesit...Bu gune kadar ogrendiklerim bunlar ama acikcasi bende ilk gordugumde cok sasirmistim..Sizede afiyet olsun zira bahcenizdeki domatesler muhtesemler..
|
Teşekkür ederim Sayın Robin Oskay; 25 m2'lik sebze bahçemde elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bahçe küçük olunca sayabiliyorsun bile:D 28 tanesi domates...
Siyah, sarı, pembe domatesler ve kızarmış halleri ilerki günlerde:D paylaşacağım. Sizin bahçenizide görmek isterim, bahçe sayfası açmayı düşünürmüsünüz... |
1 Eklenti(ler)
|
Ne kadar güzel:D Siz yeterki araştırma isteğinizi kaybetmeyin. Herşeyi Sorun.
Ben ve arkadaşlarım her zaman için herkese yardım etmeye hazır.. |
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzelmiş masa örtünüz :) her şey çok canlı görünüyor :)
|
Teşekkür ederim :) üzerindeki sebzeler anlaşılıyor öyle değil mi?
|
o kadar canlı görünüyor ki insanın elini atıp alası geliyor :)
|
Abi ne olur o domatesden tohum alabilirmisin? ben çok beğendim o domatesden tohum istiyorum bende size tohum gönderebilirim takas yapmış oluruz. ^^
|
Ben arkadaştan fide olarak aldım, hibritmiş sanırım, kesin bir bilgiye kavuşayım, tohumdan üreteyim, ona göre gönderirim elbette...endişen olmasın...
|
5 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş olgunlaşmaya başlıyorlar...
Eklenti 562269 Çarliston Biber Eklenti 562270 Dolma Biber Eklenti 562271 Hıyar Eklenti 562272 Sivri Biber Eklenti 562273 Sakız Kabağı |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 562552
Sanki bu işin ticaretini yapıyormuşcasına:D şekilsiz olanları sebzeden uzaklaştırıyorum, güneşte kızarmaya bırakıyorum... |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Aaa doğru söylüyorsunuz, hiç aklıma gelmemişti, gerçekten iyi olur:D
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 562973
Brodiaea Laxa (Triteleia) Eklenti 562972 Sparaxis (Fistan Çiçeği) Eklenti 562974 Gladiolus (Kılıç Çiçeği) |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sizlere glayöllerin hepsini göstereyim diye biraz uzak çekmişim ama gerçekten çok güzel:D bir görüntü var burada, 5 renk...
Evet laleci kardeşim seninkilerinde açma vakti gelmiş, bir tanesi açmaya görmesin:D hemen peşinden diğerleri takip ediyor. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Haksızlık bu:). İklim farkı bu kadar mı etkili olur:(. Gerçi kabak tohumlarını dün ektim:).O kadar çiçekten sonra dün fark etmişim:). Gladyörler 1 ay sonra açar umarım:).Geçen yıl kırmızı beyaz ekmiştim. Çoğunu söküp çürüttüm. Bu yıl renklerini çok merak ediyorum. Rengarenk çok güzel görünüyorlar. Ben duvar kenarına ektiğim halde, eğilenler olmuştu. Nasıl sağlıyorsunuz bu durumu.
|
Sayın Aleydi bu sene ne kadar çok tohum aldınız öyle değil mi? daha kabak tohumlarını da yeni ektiğinizi söylemişsiniz:( biraz geç kaldınız, inşallah havaların iyi gitmesiyle birlikte sezon sonuna doğru isteğiniz ürünü alırsınız.
Glayöllerin yana yatmaması için her sene bende yanına çubuk saplıyordum, bu sene glayölleri geç bahçeme ektim, hepsi çimlenmişti, ektiğim zamanlar havalarda soğuktu, hemen toprak yüzeyine çıkıp soğuktan zarar görmesini istemediğim için derince ektim. |
2 Eklenti(ler)
Balkabaklarım 67.gününde...
Eklenti 563328 Bahçemin dışındaki bütün telleri (yönlendirmem sonucunda) sarmış durumda. Eklenti 563329 Bahçemin içinden balkabağı yapraklarının görünüşü. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Evet Sayın Resulgur; askıya alarak yer kazanıyorum, geçen senelerde bir kısmı havada bir kısmı yerde oluyordu ama artık hepsini havada bırakıyorum, tecrübe kazandım:dilli:
siyah, kırmızı, yeşil ve uzun olmak üzere 19 adet kabağım var:D ve ancak bu şekilde 25 m2'ye sığdırabiliyorum:D Geçmişten buradan ve buradan askıya aldıklarımı görebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Evet bende sayfanızda okumuştum, ben balkonda yetiştirmediğim için ve diğer arkadaşların yorumları olduğu için cevap vermemiştim, gerçi balkonda yetiştirmenin farklı olduğunu düşünmüyorum, güneşi iyi görsün, gübresi olsun ve yer kaplamaması için aşağıya salınmaması için askıya alınması tutunması gerekli.
Linkleri kontrol ettim, çalışıyor, alıntı yaptığınız yerden linke bakmayın.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025