agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   aleydi / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/35715.htm)

Tilki Mete 10-06-2015 23:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1385727)
Son tohumlar geldi. Bakalım nereye ekilecekler yer kalmadı.:)

Eklenti 557792

Alınan tohumların arasında 4. Olan :confused: isminidir acaba tp yokmuydu :D

birinin artık dur demesi lazım galiba lütfen bahceye çiçek ve tohum almayın :o artık bu sezonluk bu kadar elinizde olanları güzelce yetiltirin çok yorulucaksınız sezon sonunda tohum toplamaydı kuruyan yapraklardı faln dı filandı yorulup kendinizi yıpratmayın hevesinizde olanları seneye saklayın bence :D sevgilerle sürci lisan ettiysem af ola :D :D

aleydi 11-06-2015 00:03

[QUOTE=Tilki Mete;1386593]Alınan tohumların arasında 4. Olan :confused: isminidir acaba tp yokmuydu :D

Sevgili Laleci03 le aranızdaki muhabbette bayılıyorum. Çok mutlu oluyorum sizin yazışmaları okurken, çok eğlenceli. Limon sıkmamak için muhabbette beğenip geçiyorum.Bütün smile ları sildirdi bana. Siz nasıl o kadar gülücük kullanabiliyorsunuz.

Kardinal sarmaşığı 1 ayı geçti çimlenmesi. Umudumu kesip tohum sipariş edince, galiba yeni tohumlar gelecek telaşıyla çimlendi. Bir yandan kuruyor gibi kahverengi bir hal aldı, alt dallar. Bir yandan tomurcuk yapmış. Tohum istersen göndereyim:).

Sağlığımı düşündüğün için teşekkür ederim. Bel ağrısından uyuyamıyorum. Her gün ot yolmaktan eğil kalk. Malum yaşlılık. Allah ruh sağlığımızı bozmasın. Artık kendimden korkmaya başladım.Bence de yeter.Yarın da bir kaç iri küpeli fidesi gördüm ondan alıyım son:).

İnternetten minicik fidelere bir sürü para vermişim, bizim seralarda hepsinden varmış çok ucuza,hemde kocaman fideler.Çok mutlu oldum ziyaretinden teşekkür ederim.

Tilki Mete 11-06-2015 00:21

[QUOTE=aleydi;1386599]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1386593)
Alınan tohumların arasında 4. Olan :confused: isminidir acaba tp yokmuydu :D

Sevgili Laleci03 le aranızdaki muhabbette bayılıyorum. Çok mutlu oluyorum sizin yazışmaları okurken, çok eğlenceli. Limon sıkmamak için muhabbette beğenip geçiyorum.Bütün smile ları sildirdi bana. Siz nasıl o kadar gülücük kullanabiliyorsunuz.

Kardinal sarmaşığı 1 ayı geçti çimlenmesi. Umudumu kesip tohum sipariş edince, galiba yeni tohumlar gelecek telaşıyla çimlendi. Bir yandan kuruyor gibi kahverengi bir hal aldı, alt dallar. Bir yandan tomurcuk yapmış. Tohum istersen göndereyim:).

Sağlığımı düşündüğün için teşekkür ederim. Bel ağrısından uyuyamıyorum. Her gün ot yolmaktan eğil kalk. Malum yaşlılık. Allah ruh sağlığımızı bozmasın. Artık kendimden korkmaya başladım.Bence de yeter.Yarın da bir kaç iri küpeli fidesi gördüm ondan alıyım son:).

İnternetten minicik fidelere bir sürü para vermişim, bizim seralarda hepsinden varmış çok ucuza,hemde kocaman fideler.Çok mutlu oldum ziyaretinden teşekkür ederim.

Pek bahce sayfalarına girmiyorum çünkü üzülüyorum bahceye ulaşamak ve bu sene olmasını çok hayal ettiğim bahcenin olmaması beni çok üzüyor :( :/ bu yüzden başkalarınkine bakarken özenmeyeyim diye girmiyorum ama şimdi dikkat ettim ki hata yapmışım çok fikir oluşturuyorlar hayal kurmaya devam inşlh seneye bir bakmışsınız birinci sayfada bahce sayfası o zaman çılgınlar gibi tohum çelik ohh hayali bile yüzümde gülücükler açtırıyor :D
Bizim birde facebook konuşmalarımızı gör hele benim whatsapp da arkadaşlarımla konuşmalarım bazı arkadaşlarımla sadece smille le anlaşıyoruz.
Keşke göründüğüm kadar içimde neşeli olsa bilmiyorum kafalarımız çok doluyor heleki benim gibi herşeyi takıyorsa insan sene sonuna doğru şişiyor bunu çok yansıtmamaya çalılıyorum inşaAllah hiç yansıtmam .
Peki son küpeli olabilir büyük katmerli olanlardan alın ki paylaşım yapa bilelim bende olan beyaz mor mor katmerli burunlu vs sezon sonunda paylaşıma hazır hale gelir unutmadan alın .

Küpeli candır günlük sulamak çok iyi oluyor aslında suya çok dikkat etmek gerekiyor susuz kalınca birde güneş vurursa yaprak ve çiçek dökümüne sebeb oluyor unutmadan güneşi fazla saatlerce helede öğle güneşini çok alan bir yere koymayın yaprakları büzünce sürekli taşımak zorunda kalıyor insan :D

Şu anda tohum [emoji33] kokutucu olur her yer tohum ama pembe açandan ekerseniz tohum paylaşıma yetişir o zaman taleb listeme alırım : D

Neden kuruyor acaba onu bir araştıralım sadece bir tohummu göndermişim sizede ayıp etmişi ya : ) seneye söz taleb ettiğiniz hangi çiçek olursa torpilli göndericem ; )

celalim01 11-06-2015 00:37

Merhaba , bahçe olunca ,görülen her çiçeği almak istiyor insan.Benim çiçek alma engelim yok. O konuda gayet özgürüm. Ama almayı düşündüğüm çiçekler şuan gelmediği için alamadım. Belirli çiçeklerin farklı renklerini ,belirli türleri daha fazla bulundurmaya çalışıyorum elimde.

Mesela karanfil sevdiğim çiçeklerdendir. Yirmiye yakın karanfil çeşidi var elimde. Bahçede yer sıkıntısı başladığı için çok büyük ve dallı olan çiçekleri almamaya çalışıyorum. Daha az yer tutacak olanlar daha fazla çiçek demektir.

aleydi 11-06-2015 00:51

Şu anda tohum [emoji33] kokutucu olur her yer tohum ama pembe açandan ekerseniz tohum paylaşıma yetişir o zaman taleb listeme alırım : D

Neden kuruyor acaba onu bir araştıralım sadece bir tohummu göndermişim sizede ayıp etmişi ya : ) seneye söz taleb ettiğiniz hangi çiçek olursa torpilli göndericem ; )[/QUOTE]

Çok gençsiniz ne takın ne üzülün. Hayat üzülecek kadar uzun değil.Herşey gönlünüzce olsun. Bahçede olur. Fikir konusuna gelince. Gördüğümüz her şey bize yeni tasarımlar için alt yapı oluşturuyor.

Asıl sizinkiler büyük başarı. Bu genç yaşta kötü alışkanlıklar oluşturan gençler varken, sizin bitkilerle uğraşmanız, çok mutluluk verici.

Küpeliler fide olduğu için renkleri belli değildi bugün. Yarına açarlar mı bilmiyorum:D. Artık şansımıza :). Küpeli ilk defa bu sene yetiştiriyorum. Hiç açtıramadım.Bir tanesi baya tomurcuklu. Bugün pazardan aldığımı, katlıları görünce beğenmedim. Neyse çiçekli bir küpelim oldu:).Hazır açmış alınca:).

Bana üç tohum geldi. Bir tane de mi gönderdin:).Şanslıymışım ben. Diğeri de çimlenmişti. Tatile gidince oğlum geç sulamış, geldiğimde yoktu.Baya üzüldüm ona. Keşke aşağıya indirseydim, otomatik sulamaya diye, baya yandım:). Sayende bir kardinal sarmaşığım oldu. Paylaşmş olman bile çok güzel.

Seneye inşallah, bol bol tohum olur paylaşırız. Şimdi havalar güzel gitsin, dolu vurmasın, çiçekli hallerini görelim.Hepsi açar mı? Nasıl bir görünüm olacak onu düşünüyorum. Tohumdan ekince güzel süprizler oluyor:). Görüşmek üzere , sevgiler.

aleydi 11-06-2015 01:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1386611)
Merhaba , bahçe olunca ,görülen her çiçeği almak istiyor insan.Benim çiçek alma engelim yok. O konuda gayet özgürüm. Ama almayı düşündüğüm çiçekler şuan gelmediği için alamadım. Belirli çiçeklerin farklı renklerini ,belirli türleri daha fazla bulundurmaya çalışıyorum elimde.

Mesela karanfil sevdiğim çiçeklerdendir. Yirmiye yakın karanfil çeşidi var elimde. Bahçede yer sıkıntısı başladığı için çok büyük ve dallı olan çiçekleri almamaya çalışıyorum. Daha az yer tutacak olanlar daha fazla çiçek demektir.

Sn hocam ben sizin çiçeklerinizi göremiyorum. Tohum çelik paylaşımında sardunyalarınız görüntülemştiniz, görmüştüm. Bahçe sayfası açmadınız mı. Kusura bakmayın ben mi bulamıyorum.Çok istiyorum sizin çiçeklerinizi görmeyi. O çok yıllık şahane sardunyalarınızı görünce bayılmıştım. Ben o eski sardunyaları çok beğeniyorum. Çocukluğumuzdaki gibi tenekelerde olanlar cam kenarında ,işte en favorim onlar.

20 çeşit karanfil mi varmış:eek:. Ben sadece renklerini biliyorum. Bana sorsanız kaç çeşit karanfil var. 2_3 derdim en fazla:).

Haklısınız, daha az dal daha çok çiçek. Benim bu yıl tamamen acemilik oldu. Neyi görsem ondan aldım. Karma karışık. Toprağı güzel hazırlayamadım acele ettim. Şimdi otlar içinde çiçekler. Her gün ot yoluyorum.Çok aceleciyim ben. Sanki Adana' da yaşıyorum. Mart'ta ekmek istiyorum olmuyor tabi:).

Yine söylüyorum şanslısınız iklim olarak. Biz de yetişmeyen o güzel çiçekler çalılar yetişiyor, ne güzel. Sevgili Sdurul ablamdan gelen hüsnüyusuflar büyüyorlar. Kokusu ve görüntüsüyle çok severim.Ben 20 çeşit karanfili görmeyi çok isterim. Çokta merak ettim. Görüşmek üzere saygılar.

Sabihas 11-06-2015 08:20

Günaydın Aleydi. Bu yıl sizin için deneyerek öğrenme yılı oldu. Çıkmayanlar, bozulanlar için üzülmeyin, kalanlar bahçenizi yeterince güzelleştirecektir. Yurt dışından aldığınız tohumlar size alırken ucuz gibi geldi ama sonucu pahallı oldu sanıyorum. Bizim Zengarden dışında, internetten daha ucuz tohum satan firmalarımız var. Kolay gelsin..

celalim01 11-06-2015 11:04

Sayın aleydi bulamamış olmanız doğrudur. Henüz bir sayfa açmadım. O sardunyalara eşimde bayılır. Hatta budadığımda üzüldü. Kel yapmışsın çiçekleri dedi. Ben kaç yıldır büyüttüm sen budadın dedi.

Ama diğer çiçeklerin hava alması için budadım. Fenada olmadı bir çok arkadaşa çelik olarak gitti budanan sardunyalar. Hiç zahmetsiz bu çok yıllık ,dayanıklı sardunyalar. Özel bakıma gerek yok ,aşırı su ihtiyacı da yok.Tek sıkıntı çok gelişip kökleniyor ve dallanıyorlar.

Bende bir bahçe sayfası açma **** açmama kararı arasında kaldım.Oldukça yoğun sayıda çiçeğim var. Meyve ağaçlarım var. Her gün taze meyve toplayıp yemek ,sebzeleri toplayıp yemek güzel oluyor.

Açık söyleyeyim kendi bahçemde olmadan önce bu kadar meyve yediğimi hatırlamam. Dut ,çilek şeftali ve böğürtlen reçeli yapıp yemek çok harika.Hayatımda hiç 5 kavanoz şeftali reçeli yememiştim.Birde arılarım güzel bal yaparsa bundan iyisi nerede bulunur.

aleydi 11-06-2015 12:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas (Mesaj 1386635)
Günaydın Aleydi. Bu yıl sizin için deneyerek öğrenme yılı oldu. Çıkmayanlar, bozulanlar için üzülmeyin, kalanlar bahçenizi yeterince güzelleştirecektir. Yurt dışından aldığınız tohumlar size alırken ucuz gibi geldi ama sonucu pahallı oldu sanıyorum. Bizim Zengarden dışında, internetten daha ucuz tohum satan firmalarımız var. Kolay gelsin..

Sevgili Sahibas hemşerim. Nerlerdesiniz epeydir güzel yorumlarınızı bekliyorum. Evet yurt dışından tohum almak çok ta mantıklı değilmiş. Aslında tohum almak çok mantıklı değil. Bazı kolay çimlenen tohumlar var belki onlar ve sebze tohumları. Çoğu çiçek tohumu baya profesyonel çalışma istiyor.Zaten tohum takasta da hem taze, hem kaliteli tohumlar paylaşılıyor. Umarım bu etkinliğe daha çok tohumla katılırım. Yerli olarak bahsettiğiniz tohumları, sebze olarak yetiştirdim. Çiçekte bir kaç çeşit.Söylediğiniz gibi daha iyi verim aldım. Sevgiler.

aleydi 11-06-2015 13:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1386671)
Sayın aleydi bulamamış olmanız doğrudur. Henüz bir sayfa açmadım. O sardunyalara eşimde bayılır. Hatta budadığımda üzüldü. Kel yapmışsın çiçekleri dedi. Ben kaç yıldır büyüttüm sen budadın dedi.

Ama diğer çiçeklerin hava alması için budadım. Fenada olmadı bir çok arkadaşa çelik olarak gitti budanan sardunyalar. Hiç zahmetsiz bu çok yıllık ,dayanıklı sardunyalar. Özel bakıma gerek yok ,aşırı su ihtiyacı da yok.Tek sıkıntı çok gelişip kökleniyor ve dallanıyorlar.

Bende bir bahçe sayfası açma **** açmama kararı arasında kaldım.Oldukça yoğun sayıda çiçeğim var. Meyve ağaçlarım var. Her gün taze meyve toplayıp yemek ,sebzeleri toplayıp yemek güzel oluyor.

Açık söyleyeyim kendi bahçemde olmadan önce bu kadar meyve yediğimi hatırlamam. Dut ,çilek şeftali ve böğürtlen reçeli yapıp yemek çok harika.Hayatımda hiç 5 kavanoz şeftali reçeli yememiştim.Birde arılarım güzel bal yaparsa bundan iyisi nerede bulunur.

Bu kadar söyledikleriniz sonra, lütfen hemen sayfa açın. Ben foruma girer girmez açmıştım. Girince hemen sayfa açmamız gerekiyor diye düşünmüştüm:). Bu yüzden hatalarda yaptım.Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum. Bana çok destek oldular.

Bizim yüzümüzden eşiniz size kızmış. Neyse bizde bizimkilerden size göndeririz:). affeder.Benim hiç çok yıllık sardunyalarım olamadı. İklimden dolayı. Eve alıyorum kışın çoğu ölüyor.Her sene yeniliyoruz çoğunu.Çok güzel sardunyalarınız.Hem onları, hem karanfilleri, hem diğerlerini görmeyi çok isterim.

Ne güzeldir o bal. Bende istiyorum ileride yetiştirmeyi, yerleşim yeri burası. Birilerine zarar verir mi diye de korkuyorum. Bir iki keçi, bir de atım olsa daha mutlu olurdum:).Hemen yarın açın bence:).Ben çok sabırsızım:). Bekletmeyin bizi daha fazla:) . Selamlar saygılar.

aleydi 11-06-2015 23:30

1 Eklenti(ler)
Eklenti 558735

Tilki Mete 12-06-2015 13:52

Xxxxx

Bakın ben neyle geldim :D buna bayıldımmmmm fide olarak bulamadım yine :( ama güzel değilmi ? Yeni aldıklarınızı merak ediyorum :D fotoğraffff bekliyoruzzzzzzzzzz....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aleydi 12-06-2015 13:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1387022)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...0cdf9990d5.jpg

Bakın ben neyle geldim :D buna bayıldımmmmm fide olarak bulamadım yine :( ama güzel değilmi ? Yeni aldıklarınızı merak ediyorum :D fotoğraffff bekliyoruzzzzzzzzzz....

En kısa zamanda fotoğraflarım. Fotoğraf biraz büyük mü olmuş ne:). Rengi güzel. Fide olanları almaya dün gidemedim. Bugün uğrayabilirimsem, alacağım.

Tilki Mete 12-06-2015 14:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1387026)
En kısa zamanda fotoğraflarım. Fotoğraf biraz büyük mü olmuş ne:). Rengi güzel. Fide olanları almaya dün gidemedim. Bugün uğrayabilirimsem, alacağım.

Off ama yaaa yinemi beceremedim,
Bende silerim o zaman :D ya olucak ya olucak başka şandı yok :D

Bekliyoruz fotoğrafları ben buğun bişiye dikkat ettim benim kardinal duvarın dibinde büyüyor ve saatlerce güneş almıyor belki yeri yanlıştır bir dahamı denesek :D

aleydi 12-06-2015 14:05

3 Eklenti(ler)
Bu pembenin rengine bayılıyorum:9.

Eklenti 558853

Eklenti 558854

Eklenti 558855

aleydi 12-06-2015 14:08

3 Eklenti(ler)
Bunun hem kokusu hem rengi:).

Eklenti 558856

Eklenti 558857

Eklenti 558858

aleydi 12-06-2015 14:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1387027)
Off ama yaaa yinemi beceremedim,
Bende silerim o zaman :D ya olucak ya olucak başka şandı yok :D

Bekliyoruz fotoğrafları ben buğun bişiye dikkat ettim benim kardinal duvarın dibinde büyüyor ve saatlerce güneş almıyor belki yeri yanlıştır bir dahamı denesek :D

Tohum gönderen sensin:). Dolayısıyla üretici, yetiştirici:9. Benim sana sormam gerek, nereye ekelim diye:).Benim kardinalın da ucu kurumuş kopardım bugün, Bir yanda da tomurcuk yapmış iki tane.Onunda fotoğrafını çektim. Çok fotoğraf var yüklenecek bu küçültme işi, baya uğraştırıyor. O yüzden beklemedeler.

Tilki Mete 12-06-2015 14:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1387032)
Tohum gönderen sensin:). Dolayısıyla üretici, yetiştirici:9. Benim sana sormam gerek, nereye ekelim diye:).Benim kardinalın da ucu kurumuş kopardım bugün, Bir yanda da tomurcuk yapmış iki tane.Onunda fotoğrafını çektim. Çok fotoğraf var yüklenecek bu küçültme işi, baya uğraştırıyor. O yüzden beklemedeler.

Bende çok dikkat etmiyordum. Öyle zamanı geldiğinde kendiliğinden çıkıyor , tp etkinliği olana kadarda gidip hiç dikkatli bakmadım.. :D aama sezon sonuna kadar hiç çiçekleri eksik olmuyor hep çiçekli oluyor.
Oturup izlemesi çol zevkli onu söyleyeyim cesaret veriyim size hadi bismillah alın elinze bir tohum hemen gidin orta saatler güneş alan bir yere sokuşturun . Sulamaktan başka bişide yapmayın :D hadi hala duruyormusunuz :D

akçabardak 12-06-2015 16:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1387033)
Oturup izlemesi çol zevkli onu söyleyeyim cesaret veriyim size hadi bismillah alın elinze bir tohum hemen gidin orta saatler güneş alan bir yere sokuşturun . Sulamaktan başka bişide yapmayın :D hadi hala duruyormusunuz :D

Ah ah çok dertliyim bu konuda, Sn. Demirel gibi vadı da biz mi ekmedik :D Meteciğim paylaşımda gönderdiğin 5 tohumdan hiç bir tanesini bile çimlendiremedim :( :( :( keşke 2-3 tanesini bıraksaydım da şimdi ekseydim...

Tilki Mete 12-06-2015 16:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1387057)
Ah ah çok dertliyim bu konuda, Sn. Demirel gibi vadı da biz mi ekmedik :D Meteciğim paylaşımda gönderdiğin 5 tohumdan hiç bir tanesini bile çimlendiremedim :( :( :( keşke 2-3 tanesini bıraksaydım da şimdi ekseydim...

Ablacığım o kadar tohum gönderdim ne diyiyim çoğu üyeye 1 tane gönderdim :D size 5 tane göndermişim torpillisiniz muhtemelen elimde kalanları atıştırmışım :D içine yoksaa torpilli üyelere bile 2-3 tane verdim elimde tohum olsa göndermeye razıyım ama ben kendime ayırmadım nasıl olsa çıkıyor diye :D birdahaki etkinliği bekliyceksiniz artık : )

Tilki Mete 12-06-2015 16:51

Siz yanlış yapıyorsunuz bakın bana hiç uğraşmıyorum kendiliğinden çıkıyor atın sizde tohumu bırakın kendi haline :D

celalim01 12-06-2015 17:32

Bazı çiçekler naza gelmiyor. Takılsın kendi halinde ,ilgilenince nazlanıyor ,sızlanıyor sonrada puf diye sönüyor.Ben bazılarının yanlarında biten otlarını çekip sadece suluyorum. Alışmasınlar hep naza ))

aleydi 12-06-2015 21:20

5 Tohum mu,şanslısınız sevgili Akçabardak:). Bazı arkadaşlara 1 tane gitmiş:) Ben yine şanslıymışım 3 taneydi. 2 Tanesi çimlendi, bir tanesi tatildeyken susuz kalıp ölmüş. Sarmaşık türleri kolay büyüyor aslında. Zamansız ekimden süre uzadı galiba. 1 ay sürdü çimlenmesi. Yılmadım, arada bir torfu açıp karıştırdım. Tohumlar çürümediği sürece torfu dökmedim bekledim.Çıkarıp suda bekletip tekrar ektim hatta:).

Sayın Celalim01 bazen söylediğiniz gibi, gözünü içine baktğınızda olmuyor.

Sevgili Akçabardak yetiştirmek isterseniz, yurt dışında aldığım kardinal sarmaşığı tohumları var, sizinle paylaşabilirim.

Sevgili tilki mete, küpelileri aldım. Biri beyaz galiba, biri pembe gibi, diğeri belirsiz, Mor vardı saksılı, ondan istedim ama tomurcuklar açmamış. Sonuncu tamamen şansa kaldı.

akçabardak 12-06-2015 23:37

Sevgili aleydi şimdi notlarıma bakınca 5 değil 2 taneymiş, özür dilerim aklımda hep 5 tane kalmış, başka tohumlarla karıştırmışım ama kağıt kalem unutmuyor, etkinlikten gelen bütün poşetlerin içindeki etiketlerin arkasına kaç adet geldiğini not etmişim, sizler öyle şanslısın deyince ben de ikilemde kaldım ve hemen poşetlerdeki etiketleri kontrol ettim allahtan not almışım.

Tilki Mete 13-06-2015 00:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1387163)
Sevgili aleydi şimdi notlarıma bakınca 5 değil 2 taneymiş, özür dilerim aklımda hep 5 tane kalmış, başka tohumlarla karıştırmışım ama kağıt kalem unutmuyor, etkinlikten gelen bütün poşetlerin içindeki etiketlerin arkasına kaç adet geldiğini not etmişim, sizler öyle şanslısın deyince ben de ikilemde kaldım ve hemen poşetlerdeki etiketleri kontrol ettim allahtan not almışım.

Biliyodumm :D :D :D ben 5 tohum koyucam ben :o elimdekilerde en çok taleb edilen bitki oydu canım çıktı tohum yetiştiricem diye :D ama herkeze yetti : )

aleydi 13-06-2015 07:27

5 Tane şanslısınız işin latifesi sevgili Akçabardak :). Böyle güzel çiçekli bir bitkiyi herkes talep etmiş, sende göndermişsin sevgili tilki mete, teşekkür ederiz.Emeğine sağlık.

aleydi 13-06-2015 21:25

4 Eklenti(ler)
Asmalar,3 tanesini komşum özel getirtiğini söyledi. Bize hediye etmişti. Türlerini söyledi hatırlamıyorum. Diğerlerini komşuların budanmış dallarından diktim. Çoğu tuttu. 10 tane galiba saymadım :).

Eklenti 559033

Eklenti 559034

Eklenti 559035

Eklenti 559036

aleydi 15-06-2015 00:03

1 Eklenti(ler)
Kış çok sert geçti. Karın altında bazı güller kırıldı. Bazıları geçen yıl bitlenmeden. Kaybedilenlerin yerine yenileri alındı. Eşim gülleri seviyor. Çiçek yasağını bile unuttu:).

Eklenti 559271

aleydi 15-06-2015 00:18

1 Eklenti(ler)
Sn Kurgusan 'dan aldığım lisiler büyüyor. 12 Tane sipariş etmiştim16 tane çiçek geldi ve hediyeler. Bir de yanında besin göndermişler. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum.

Eklenti 559273

aleydi 15-06-2015 00:21

4 Eklenti(ler)
Kaya bahçesinde büyüyenler.

Eklenti 559274

Eklenti 559275

Eklenti 559276

Eklenti 559277

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025