![]() |
...
3 Eklenti(ler)
Domateslerim hala kızaramadı. Havalar yağışlı ve kapalıydı genelde...
|
....
3 Eklenti(ler)
Sarmaşıklarım iyice büyüdü bu sene. Seramik atölyem ve bağ evim yeşillikler arasında kaldı...
|
...
2 Eklenti(ler)
Ekinezyalarım en güzel dönemlerindeler...
|
....
4 Eklenti(ler)
Bahçemden genel görüntüler...
|
...
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerim...
|
...
2 Eklenti(ler)
Oluşum Boncuk ile kızım Duman....
|
Hoş geldiniz. Tam bir Bağ evi. Otantik ve doğal.
|
sevgili tarla kuşu, bu güzel görüntüleri özlemiştik doğrusu, yine her şey çok güzel .ellerinizi sağlık. bu arada nilüferleriniz bir harika ,genelde nilüferler biraz derinliği olan havuzlarda güzel oluyor diye biliyorum. sizin havuz derinliğiniz ne kadardır. merak ettim.sevgiler.
|
Her zaman ki gibi bahçeniz çok güzel. Sarmaşıklar çok güzel bir görüntü oluşturmuş. Ekinezyayı tohumdan hiç yetiştirdiniz mi? Ben tohumunu almıştım. Tek çimlendiremediğim tohum o oldu. Odunsu yapıda, kibrit çöpünün kırılmış hali gibi, birşeyler gönderdiler. Yurt dışında aldığım için tohumları, acaba bana ekinezya tohumu dışında bir şey mi gönderdiler merak ediyorum:). Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler.... |
Alıntı:
derinlik. Sağlıkla kalın... |
Ne serindir o sarmaşıkların altı. Herşey çok güzel. Ekinezyanın beyazı da çok güzelmiş. Sürmeli kediciğin gıdısını benim yerime sevin olur mu?
|
Alıntı:
Sağlıkla kalın... |
...
1 Eklenti(ler)
Pisiciklerin ve kuşların suluğu...
|
Sevgili tarlakuşu;Kahve eşliğinde bahçenizi sayfa sayfa dolaştım.:)Hem doğallığına hem en ince ayrıntılarla estetiğine hayran oldum.Sanatçı bir ruhun eseri olduğu çok belli..
Pozitif enerjiniz evinize ve bahçenize çok güzel yansımış.Ekranın karşısında ben bile bu enerjiden nasiplendim. :) Ellerinize,yüreğinize sağlık diyorum ve de kocaman mahşallah.. |
Bahçeniz pek güzel, yeni gördüğüm için üzüldüm. Alice Harikalar Diyarında yı seyrediyorum sandım.
Botun içindeki sedumlar, suluk, iki yıldır yetiştiremediğim ekinezyalar... Ancak daha sık resimlemeniz gerek bahçeyi. Çileklerin akıbetini merak ettim. |
Alıntı:
|
....
4 Eklenti(ler)
Bahçemden görüntüler. Ancak sıcaklardan biraz hırpalandı çiçeklerim...
|
....
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerim...
|
...
3 Eklenti(ler)
Bahçemden genel görüntüler...
|
Sevgili tarlakuşu; evet sevgili Aliyye ve Sayın TCM'nin duygularına aynen katılıyorum. Gerçekten daha önce de benzer bir şekilde belirtmiştim bu bahçede huzur var. Maşallah, emeklerine, gönlüne sağlık, herşey çok güzel...
|
@tarla kuşu, gönderinin en alt resmindeki iki kucak dolusu olan beyaz çiçek nedir?
http://www.agaclar.net/forum/1385407-post562.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
sağlıkla , sevgiyle kalın.... |
...
1 Eklenti(ler)
Püsküllerimiz çıktı...
|
...
2 Eklenti(ler)
Özgür gezen tavuklar...
|
...
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerim...
|
....
1 Eklenti(ler)
Sinameki ağacım bu ay bahçemi sarı çiçekleriyle renklendiriyor....
|
....
2 Eklenti(ler)
Pisiciklerim...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025