![]() |
Alıntı:
Sevgiyle kalın... |
Sevgili tarla kuşu,
Saksılarınız çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bitkiler bu tip saksıları seviyorlar :) Umarım sizinkiler de yerlerini sever ve güzelce gelişirler. Minik evler ve mantarlar da çok sevimli :) Devamını bekleriz :) |
Alıntı:
|
...
1 Eklenti(ler)
Pembe çiçekli yediveren çilek türü. Meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum...
|
Sevgili tarlakuşu tohumdan filizlenenlere bayıldım, çok güzeller maşallah... Yaptığınız saksılar ve içindekiler de ayrı bir güzellik, ellerinize, emeklerinize sağlık...
|
Alıntı:
|
...
2 Eklenti(ler)
Mor salkımım...
|
...
3 Eklenti(ler)
1- Bezelyelerimin çoğu çıkmadı.
2- Henüz erken ama pazarda görünce dayanamadım. İkişer tane domates, biber, patlıcan ve kabak fidesi alıp diktim. 3- Çileklerim çiçekte... |
...
2 Eklenti(ler)
1- karanfillerim,
2- fare kulağı açma çabasında. Bir kaç güne üzeri bembeyaz çiçeklerle donanır... |
...
1 Eklenti(ler)
Bodur elma ağacım. En küçük ama en çok meyve ağacım. Şimdiki aklım olsaydı hepsini bodur meyve ağaçlarından dikerdim.
|
...
1 Eklenti(ler)
Tatar hanımeli. Tohumdan yetiştirdim. Bir sürü tohumdan 3 tane çimlendi. Diğer ikisi öldü. Geriye bir tek bu kaldı. 2 yılda ancak bu kadar büyüdü. Çelikten çoğaltıp bahçeme dikmek istiyorum. Çalı şekline büyüyor ve çok güzel koktuğu yazıyordu. Ama daha hiç çiçeklenmedi. İnşallah bu sene çiçeklenir...
|
...
1 Eklenti(ler)
Civanperçemlerim hızla büyüyor. Sanırım sorunsuz bir bitki. Kökten sürekli yeni sürgünlerle yayılıyor. Çiçeklenmesinini merak ediyorum. Üstelik kışa dayanıklı kalıcı bir bitki.
|
...
1 Eklenti(ler)
Telgraf çiçeğimin dibinden çıkan uyku çiçekleri güzel bir görünüm oluşturdu...
|
...
1 Eklenti(ler)
Bu da benim minik çiçeğim , torunum...
|
sevgili tarla kuşu, bahçene bahar gelmiş çiçekler açmış hepsi çok güzel son karedeki çiçeğiniz maşallah hepsinden güzel Allah nazarlardan korusun sevgiler....
|
Alıntı:
Dünyanın en nadide ve herkesin kendine özel çiçeğinden sizin de varmış.;) Ama ben sizi 30 lu yaşlarda sanıyordum. Güzel çiçeğiniz hiç solmasın. Sağlıklı, uzun ömürlü olsun. Maşallah. Bu mesajın ilk fotoğrafındaki, mor salkımlı dantel perdeli pencere çok hoş görünüyor. Güzelliklerin devamını diliyorum. Sevgiler... |
Sayın Tarla kuşu,bahçeniz çok güzel,heleki o çiçek herşeye bedel.Allah uzun ömürler versin...
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Mor salkım evin yan tarafındaydı, gözümün önünde olsun diye mutfak penceremin olduğu ön cepheye yönlendirdim. Benim de hoşuma gitti, teşekkürler... Sağlıkla kalın... |
Alıntı:
|
Sevgili tarla kuşu maşallah torununuz pek tatlı, en güzel çiçeğiniz bence o Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin.
|
Alıntı:
Amin... Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin... |
Sevgili tarlakuşu bahçeniz zaten çok güzel, maşallah renklendikçe daha da güzelleşiyor, emeklerinize sağlık.
Toruna maşallah, pek bir tatlı Rabbim şansını güzel eylesin inşallah... |
Alıntı:
|
Sayın Tarla kuşu; torununuz çok tatlı ^^
Yahudilerde bir söz vardır; torun ana paranın faizi gibidir ^^ |
Alıntı:
|
İşte hergün Güneşi uyandıran varlıklar bunlar,Allah nazardan korusun cümlesini. Amin.
|
Alıntı:
|
Maşallah, Allah nazardan korusun :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025