![]() |
Alıntı:
|
Ağbi tebrik ediyorum eminim ki pek çok emekli sizin yatıklarınızı yaparak mutlu olmak peşindedir. ellerinize emeğinize sağlık allah uzun ömürler versin
|
Alıntı:
|
Amin inşallah arkadaşım..
|
şimdi sizi daha çok takdir ettim ablacım bu konudaki önderimsiniz. Bende bir dönüm kadar bir bahçe aldım henüz içinde 20 kadar küçük fidanım var sıfırdan peyzaj ağaç ve çiçek artı barınacak bir yer yapmayı planlıyorum önerileriniz ve paylaşımlarınız bana yol gösterecek sağlıklı günler dilerim.
|
Alıntı:
|
Duman ve bebişleri...
4 Eklenti(ler)
Benim seramik atölyem , kedi evi oldu ;)
|
.....
4 Eklenti(ler)
Sonbaharda bahçemde yeni düzenlemeler yapılacak. Atölyemin tam karşısında olan tavuk kümesi karşı köşeye taşınacak. Oraya örnek olarak bulduğum eski tuğlalardan köşeleme duvar örülecek. Bahçe şöminesi yapılacak. Güzel bir oturma köşesi olacak, inşallah....
|
.....
2 Eklenti(ler)
Bu örneklerde ki gibi hem şömine hem de barbekü amaçlı ocaklık yapılacak...
|
....
3 Eklenti(ler)
Veee bu örneklerde ki gibi havuz yapmayı planlıyorum...
|
...
5 Eklenti(ler)
Çok beğendiğim bir kaç bahçe örnekleri...
|
...
5 Eklenti(ler)
Bahçe örneklerine devam...
|
sevgili tarlakuşu, ne güzel bahçe önekleri ,her birisi tablo gibi allah herkesin gönlüne göre versin.(amiiiin)her biri diğerinden güzel, kendinizden bir şeyler katarak sizin bahçeniz hepsinden de güzel olacaktır.sevgiler.....
|
Sevgili tarlakuşu bütün bahçe örnekleri çok güzel, sizin bahçenize de böylesi yakışır, sevgili münevverin de dediği gibi sizin katkılarınızla çok daha güzel olur. Sevgiler
|
Sevgili tarlakuşu hepsi çok güzel, özellikle her türlü çiçeğin fışkırırcasına dikildiği resimler. O tarz bahçelere bayılıyorum ama dibinde yılan saklanır diye korkup dikemezdim sanırım :) Duvarınızın yapım aşamalarını şimdiden merakla bekliyorum.
|
Sevgili tarlakuşu gönlünüze göre inşallah. Örneklerin hepsi birbirinden güzel ben 518 nolu mesajınızdaki 3. duvarı çok beğendim...
Rastgelsin... |
bahçeniz ve pisilerinize ayrı ayrı beğen yapmaktansa, buradan hepsini beğenmiş olsam, bayıldım herşeye.
|
Tarla kuşu Ablacım, özlettin kendini. Biliyorum yoğun bir yaz geçirdin ama merak ediyoruz bahçedeki güzellikleri. Dön artık. ;)
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu gün bir baktım 2 ay kadar ara vermişim ağaçlar nete. Oğlumun düğünü, kızımın üniversiteye yerleştirmesi derken bahçemde ihmale uğramak zorunda kaldı.Bu arada kalçası kırılan miyacık ameliyat oldu. Kalça sorunu kalmadı ama sağlık sorunları devam ediyor . İnşallah bu gün son serumunu da alınca iyileşecek miyacık.
Bahçemi yeniden düzenleyebilmem için sanırım 1-2 hafta daha beklemem gerekecek, çünkü bitkilerin çoğu yer değiştirecek. Evimde düzenlediğim bir kaç kaktüs ve sukulent resimleriyle başlayayım bugün...... |
.....
Sevgili sakdag ın yaz başında hediye ettiği sukulentler....
|
...
1 Eklenti(ler)
...
|
....
5 Eklenti(ler)
...
|
....
2 Eklenti(ler)
.....
|
....
5 Eklenti(ler)
Miya İzmir Urla da hayvan hastanesinde ameliyat oldu. Urla da çok güzel seralar vardı. Tabii ki gezmeden ve birkaç çiçek almadan olmazdı. bahçe için aldıklarım henüz bahçede dikilmeyi bekliyorlar. Bir kaç tanede kaktüs ve sukulent aldım . İşte onlar...
|
.....
4 Eklenti(ler)
Sukulent düzenlemelerimde sevgili sakdag ın verdiği sukulentlerden de var...
|
...
3 Eklenti(ler)
Bu günlük son resimlerim....
|
Sevgili tarla kuşu bizlerden uzun zaman uzak kalmanız şimdi anlaşıldı, ne mutlu size oğlunuzu evlendirmişsiniz hayırlı olsun, kızınızı üniversiteye yerleştirmişsiniz ona da başarılar dilerim, bunlar hep tatlı telaşlar.
Miyacık için çok geçmiş olsun, İzmirden yeni almış olduğunuz kaktüs ve sukulentlerinizi iyi günlerde büyütün. Bahçedeki çiçeklerinizi özledik merakla yeni fotoğraflarınızı bekliyeceğiz. Selamlar sevgiler. |
...
1 Eklenti(ler)
Sinameki ağacımı çok seviyorum. Bu mevsimde bahçeye renk katıyor.
|
...
1 Eklenti(ler)
rudbeckialar da hala açanlardan...
|
...
1 Eklenti(ler)
Bu fasulyeyi tohumluk amacıyla yetiştirdim. İki tanecik tohum vermişti bir tanıdık. Ama tadı konusunda ve cinsi hakkında bir fikrim yok. Yetiştiren arkadaşlar varsa fikir alabilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025