![]() |
Alıntı:
Evet , gri pisicik bizi çok üzdü. Ama kaderi böyleymiş demek ki demekten başka bir şey gelmedi elimizden. Sevgiyle, sağlıkla kalın... |
....
1 Eklenti(ler)
Bu gün bu güzel kelebekle başlayalım... İlk defa görüyorum bu tür kelebeği , rengi çok güzeldi...
|
....
1 Eklenti(ler)
Gelincik ve rudbeckia....
|
...
2 Eklenti(ler)
Büyük beyaz yıldızım açtı. Sarısı henüz çok gelişemedi...
|
....
2 Eklenti(ler)
Süs ayçiçeklerinin boyları 2 metreyi aştı...
|
...
1 Eklenti(ler)
Muşmula... En sevdiğim meyvelerden biri...
|
...
2 Eklenti(ler)
Domatesleri yemeğe başladık ...
|
....
3 Eklenti(ler)
.....
|
....
1 Eklenti(ler)
Katmerli bodur hatmim beyazmış...
|
...
1 Eklenti(ler)
....
|
....
2 Eklenti(ler)
Miya'nın evde keyfi yerinde. Kalça kırığı tamamen iyileşti diyebilirim. Tekrar alıştırmak için bahçeye götürüyorum. Ama annesini ve kardeşini unutmuş. Onlara hırlıyor, tıslıyor. Kavga çıkar diye korkuyorum. Nasıl alıştıracağım bilmiyorum...
|
Alıntı:
Emek verilen herşey güzeldir aslında, isteyen herkeze nasip etsin Allah dediğiniz gibi, bol bereketli hasatlarınız olsun inşaallah, Sağlıkla ve ağız tadıyla yiyin. Sizde sevgiyle kalın, saygılar.. |
Sayın tarla kuşu,
O kelebeği bende ilk kez bu sene ve yalnızca bir kez gördüm. Tek renk olması ve renginin tonu çok güzeldi. Muşmulayı bende çok severim daha doğrusu sirkesini. En sevdiğim sirke diyebilirim. |
Alıntı:
|
Evet kendim yapıyorum. Yalnız, bizim oraya has bir şey ve diğer sirkeler gibi sert olmuyor, tadını bilmeyenler pek beğenmiyor o yüzden. Neyse ki eşim de sevdiğinden yapıp tüketebiliyorum. Yapılışı çok basit ; bıyıklarını temizleyip, yıkıyorum, bidona üçte birini dolduracak kadar koyuyorum. Gerisini içme suyu doldurduktan sonra bir iki avuç salamura tuz atıp kapatıyorum. Her gün açıp havasını boşaltıyorum. Dikkat edin patlamasın. 1 ayda tadı bizim istediğimiz gibi oluyor. Yalnız biz bu sirkeyi domatessiz yeşillik salatasında kullanıyoruz, diğerlerine pek yakışmıyor sanki. Salata kasesinin yarısına kadar sirke dolduruyoruz ve bir nevi salata çorbası gibi içiyoruz :D
|
Teşekkürler sevgili yağmur. Değişik tatları denemeyi severim. Muşmula zamanı gelince denemek isterim. Sevgiler...
|
Sayın tarla kuşu,
Çalışmalarınız gerçekten çok güzel. Bahçeniz rengarenk. Ben de bahçeme nar ağacı dikmeyi düşünüyorum. Çok güzel çiçekleri sanki gelinlik giymiş gibi süslü oluyorlar. Mangal ocağınız da ilham verici. İleride böyle bir yapı ben de kurmak istiyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. |
Alıntı:
|
......
5 Eklenti(ler)
Pamuk çiçeklerim çok güzelleştiler. Tohumdan bu sene ilk yetiştirdim, üstelik kalıcı bir çiçek....
|
Çok güzel görüntüsü varmış. Hatmi çiçeğini anımsatıyor çiçekleri. Akraba oldukları belli oluyor. :)
|
....
2 Eklenti(ler)
Bu sene tohumdan yetiştirdiğim hatmilerim çok gelişmediler ama çiçeklerini açtılar...
|
....
1 Eklenti(ler)
Koca kafalar :)
|
....
2 Eklenti(ler)
Kosmoslar da çok güzel çiçekmiş. Hem de kolay çimlendi, çabuk gelişti... Bundan sonra her köşemde görmek isteyeceğim bir bitki...
|
....
2 Eklenti(ler)
Süs kabaklarım epeyce büyüdüler...
|
....
2 Eklenti(ler)
Evet, Miyacık bahçede kardeşine alıştı tekrar.... Mutlu görünüyorlar ....
|
Alıntı:
|
Sevgili tarla kuşu pamuk çiçekleri gerçekten çok hoş duruyorlar, kalıcı olmaları harikaymış. Miyanın iyileşmesine sevindim.
|
Sevgili tarlakuşu pamuk çiçeğini ilk kez görüyorum hatmiye benziyor e ben hatmiyi çok seviyorum zahmetsiz ve de kalıcı bir bitki imiş tam benim bahçeye göre, tohumlarını toplayınız lütfen.
Çok şükür miya normal hayatına döndü yani; çok sevindim. |
Bayildim. Elinize emeginize saglik.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025