![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
- Bu arada havuç tohumunu aldım ekmek için uygun yer arıyorum ^^ |
Şöyle bir isteğim var, ne dersiniz? ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
3 Eklenti(ler)
Bugünkü hasat.
Çileklerim devam... |
Bereketli olsun çok güzel görünüyorlar ^^
|
...
Alıntı:
|
Maşallah Tarla kuşu.Kabak bol,ben de fırında kızartıp,üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.Bu sene bol bol kabak yiyeceğiz gibime geliyor.Sağlıkla yiyin.
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Maşallah maşallah sevgili tarlakuşu hasat harika. Daim olsun inşallah, emeklerinize sağlık...
|
üyelerın bahçeleri
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
2 Eklenti(ler)
Tohumluk ayırdığım pembe çeri ve pembe büyük boy domateslerim...
|
...
2 Eklenti(ler)
Yine tohumluk ayırdığım 30-40 cm uzayan börülcelerim.Tohumdan ektiklerimi dana burunları kesti. 4-5 tohum vardı, onları fideleyip öyle diktim. O yüzden bu sene olanları tohumluk bıraktım.
|
Alıntı:
Emeklerinizin karşılığını almanız ve ürünlerinizi sağlıkla tüketmeniz dileğimle;) Sevgiler... |
Sayın Tarlakuşu; börülce tohumundan isterim ama ^^ bu yıl etkinlikten gelen börülceler kurudu gitti anlam veremedim... Sizdeki börülceler iplik oluşturuyor mu?
|
:) Harika, tohumluklar ayrılmaya başlamışlar; seneye ekmek nasip olsun inşallah sevgili tarla-kuşu...
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Beğendiklerimin tohumlarını almaya çalışıyorum. Fide yetiştirmek çok uğraştırıcı geliyor ama pazardan aldığım fideler çok lezzetli gelmiyor bana. Sizin sebzeler de çok güzel görünüyor. Afiyetle, sağlıkla tüketin. |
Alıntı:
Adres bilgisi olursa tohum gönderirim. |
...
2 Eklenti(ler)
1- Yazlık sebzelerimin arasına 20 kök kadar kereviz diktim.
2- Malabar ıspanağı. Biz çok sevdik :) 3- Fotoğraflarım ters çıkıyor, bir türlü çözemedim bu sorunu :( |
...
1 Eklenti(ler)
Bahçemden sonbahar görüntüleri...
|
...
2 Eklenti(ler)
Minik yeşillik adacıklarım... Pazı, maydonoz, kıvırcık hardal otu...
|
..
1 Eklenti(ler)
Sebze adalarımı bahara , yazlık sebzeler için hazırladım. Adaların ortalarını iki karış kadar kazdım, oralara kuru ağac dallarını, kuru yaprakları ve kompostları doldurdum. En son bütün toprağı kuru yonca ile kalınca örttüm. Bahara kadar hepsi çürüyüp güzel bir toprağım olacak inşallah...
|
...
2 Eklenti(ler)
Kereviz ve lahanalarım...
|
...
2 Eklenti(ler)
Malabar ıspanağı, sinameki ağacı...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025