![]() |
...
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim 5 nokta çiçeği. Çok cılız bir yapısı var ama...
|
...
1 Eklenti(ler)
Calibrachoa . Beyaz ve pembe minicik fideydiler. Çok güzel geliştiler. Sevdim bu çiçeği...
|
...
4 Eklenti(ler)
Uyduruk seramda ki fasulye, salatalık ve kabağım...
|
...
2 Eklenti(ler)
Bahçede ki sebzelerim.
|
...
3 Eklenti(ler)
...
|
...
5 Eklenti(ler)
Bahçenin neşesi yerinde :)
|
...
5 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de bir kaç yıldır aynı yerden alıyorum. Ama nedense sizinki gibi dolu dolu olmadılar hiç bir zaman. Bu yıl tekrar almıştım. Hala büyümedi benimkiler. Gübre falan vermem gerek herhalde.
|
Sevgili tarlakuşu maşallah, çiçeklerin, sebze bahçen harika olmuşlar.
Gelincik; bir sürü tohum attım hiçbirisi çimlenmedi :( senin gelinciğinin üstü de tohum kapsülü dolu inşallah seneye bahçenin her yerinde gelinciklerin açacak... Emeklerine sağlık, rastgelsin inşallah!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağlıkla kalın... |
...
4 Eklenti(ler)
Bugün ki hasatım :)
Fasulyeler seradan, kabaklar 1 hafta içinde üçüncü hasat... |
Maşallah hasadınıza sevgili tarlakuşu, harika görünüyorlar... Daim olsun inşallah!..
|
Sayın Tarla kuşu; havuçları ne zaman ektiniz? ayrıca toprağı nasıl kumlu mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada saman aldım ve azot ile çürüttüm ( yabancı sitelerde görmüştüm) ve onuda toprağıma karıştırıyorum. Çok güzel torf oldu, toprağı gevşetiyor. Bu sene bahçemden çıkan otları ve evden çıkan sebze atıkları ile de kompost yapıyorum. Ayrıca Bukaşi kompostu yapıyorum, komposttan çıkan sıvıyı sebzelerime veriyorum.Seneye sanırım toprağım çok daha güzel olacak... |
Tarla kuşu; bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum toprak ıslanınca çok güzel kuruyunca seramik gibi oluyor. O yüzden turp, havuç gibi bitkiler gelişmiyor. Bende sizin yaptığınız gibi yapıyorum ancak torf ve perlit kullanmamıştım. Saksıda deneme yaptım ama yamuk yumuk havuçlar elde ettim. Bir kaç güne kadar bağa havuç ekmek istiyorum. Havuç yetiştirmek ayrı güzel topraktan cıkartması çok hoşuma gidiyor.
|
Alıntı:
Gerçekten çok keyifli. Topraktan çıkarttığınız an misss gibi havuç kokusu yayılıyor. Çevrede ki tarlalarda özellikle havuçlarda o kadar çok ot ilacı kullanıyorlar ki... Artık pazardan havuç alıp yiyesim gelmiyor. |
Çok iyi ya
Alıntı:
Bol ve bereketli ürünler dilerim. ;) |
Alıntı:
Sizin de maşallahınız var. Balkon bahçeciliğinde oldukça iyisiniz... |
Karakafes otu
2 Eklenti(ler)
Bahçemde yetiştirdiğim karakafes otları toplandı, makasla küçültüldü , kovaya konup üzeri su ile dolduruldu. 2 gün sonra sebzelerime çay ziyafeti çekeceğim :)
|
...
5 Eklenti(ler)
Bir kaç kare de balkonumdan...
|
Resimler yüklerken düzdü ama ters çıktılar. ilk defa böyle bir şey başıma geldi :((
|
Havuçlarım....
2 Eklenti(ler)
Havuçlarım çok güzel gelişmişler. Yalnız kenarlarda, derin işlenmemiş yerlerdekiler hiç gelişememiş ve çatallanmışlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bütün yıl yetiştirebilirsiniz. İlk defa viyolde havuç fidesi yetiştiriyorum , bakalım nasıl olacak... |
...
2 Eklenti(ler)
Gençlerden öğreneceğimiz çok şey var arkadaşlar... Sevgili dongyul un yaptığı ot temizleme aletinden yaptım ve denedim. Sonuç ; mükemmel...
|
Mesajın sağ alt köşesinde düzelt butonu olması lazım, oradan butona tıklayın sonra da gelişmiş moda geçin. Fotoğraf yüklediğiniz yerden önce fotoğrafları silin sonra da yeniden düzelterek yükleyin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025