agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   tarla kuşu / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/34442.htm)

tarla kuşu 22-06-2014 23:29

Güzel bir gün....

1 Eklenti(ler)
Bu gün sevgili sakdag kocaman 2 poşet sukulent ile beni ziyarete geldi. Daha sonra bahçeye gittik, eşi de geldi....

YeniGine 22-06-2014 23:30

Sevgili tarla kuşu bahçenin gelişi zaten eski balkonunuzun halinden belli imiş. Yani balkonunuz da çok güzelmiş. Boşaltmışsınız, e ağaçlar.netle tanıştıktan sonra belli ki balkon da yeniden dolacak. Gönlünüze sağlık.

Sukulent ve yeni saksılarınız maşallah çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

tarla kuşu 22-06-2014 23:33

....

2 Eklenti(ler)
Semaverde çay demlendi, içildi.... Güzel bir gündü... Kazandırdığı güzel dostluklar için ağaçlar net e teşekkür ediyorum....

tarla kuşu 22-06-2014 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1298503)
Sevgili tarla kuşu bahçenin gelişi zaten eski balkonunuzun halinden belli imiş. Yani balkonunuz da çok güzelmiş. Boşaltmışsınız, e ağaçlar.netle tanıştıktan sonra belli ki balkon da yeniden dolacak. Gönlünüze sağlık.

Sukulent ve yeni saksılarınız maşallah çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Hoş geldiniz sevgili YeniGine. Evet balkonum çok güzeldi ama hem bahçe , hem balkon ağır geldi, o yüzden çoğunu bahçeye götürmüştüm. Tam takır kuru bakır misali oldu :) Ama bugün sevgili sakdag ın getirdiği sukulentleri diktim . Yeniden yeşillenecek balkonum.... Sevgiler...

lusoari 23-06-2014 16:35

Yeni dostluklar elde etmenin keyfini hiç birşey veremez.
Yeni çiçeklerinizi sağlık ve mutlulukla büyütmenizi dilerim. :)

loveforlife 23-06-2014 17:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tarla kuşu (Mesaj 1298225)
Bakar mısınız şu güzelliğe..... Kızım konuşuyor, o da dinliyor....

Sevgili Tarla kuşu,

Bu güzel bakışlardaki anlamı çözemeyecek kadar kör olan o kadar çok insan var ki! Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur bu can. Diğer bebeğin melek oluşuna da çok üzüldüm. Göreceksiniz bu güzel ile aranızda inanılmaz bir bağ oluşacak. Ben annesiz büyüttüğüm iki kardeşle aynı duygusal bağı öyle yoğun bir şekilde yaşıyorum ki, sizi çok iyi anlayabilirim bu konuda.

Yüreğinize sağlık...

sakdag 23-06-2014 19:04

Sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk Tarla Kuşu Hocam. Bizde çok güzel bir akşam üstü geçirdik sayesinizde. Kendinize çok güzel mini bir cennet yaratmışsınız. Bahçedeki tüm bitkiler çok çok güzel, kedicikler zaten maskotlar. ;)

Framboazlar harikaydı. Zaten bitkinin üstündekilerin hepsini yedim. Çok lezzetliydi.:o:D

El yapımı cam ürünleri ve seramikleriniz zaten şahane, hayranlığımı belirtmeye kelimeler yetmez. :eek:

Fotoğraf makinemi almadığım için, benim objektifimden kareler maalesef bu seferlik yok.

Sevgiler, selamlar.

Not: En kısa sürede iade-i ziyarete bekliyorum balkonuma. Bir gecelik gelinim açacağı akşam size haber vereceğim. Bu şahane güzelliği beraber izleyelim.

sakdag 23-06-2014 19:07

Sevgili Loveforlife, yaralı kedicik öyle tatlı ki. Tarlakuşu hocam'ın evinde otururken, o da yanımızda sepetinde yatıyordu. Birden miyavlayıp, kafasını uzattı bize doğru. Hocamla aralarında öyle güzel bir bağ kurulmuş ki, meğer çişi gelmiş; onu haber veriyormuş. Çok akıllı bir kedi. Şaştım kaldım.

tarla kuşu 24-06-2014 00:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tubay (Mesaj 1298228)
Acınızı çok iyi anlıyorum.İnsanın canı çok acıyor böyle kayıplarda.Umarı bu güzellik bir an önce iyileşir.

Sevgili Tubay , güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

tarla kuşu 24-06-2014 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lusoari (Mesaj 1298722)
Yeni dostluklar elde etmenin keyfini hiç birşey veremez.
Yeni çiçeklerinizi sağlık ve mutlulukla büyütmenizi dilerim. :)

Gerçekten sn lusoari, yeni dostluklar , güzel dostluklar her zaman güzeldir. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın...

tarla kuşu 24-06-2014 00:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1298728)
Sevgili Tarla kuşu,

Bu güzel bakışlardaki anlamı çözemeyecek kadar kör olan o kadar çok insan var ki! Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur bu can. Diğer bebeğin melek oluşuna da çok üzüldüm. Göreceksiniz bu güzel ile aranızda inanılmaz bir bağ oluşacak. Ben annesiz büyüttüğüm iki kardeşle aynı duygusal bağı öyle yoğun bir şekilde yaşıyorum ki, sizi çok iyi anlayabilirim bu konuda.

Yüreğinize sağlık...

Sevgili loveforlife, aynı duyguları taşıyan dostlarla , aynı duyguları paylaşabilmek ne kadar güzel..... Sevgiyle, sağlıkla kalın....

tarla kuşu 24-06-2014 00:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1298752)
Sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk Tarla Kuşu Hocam. Bizde çok güzel bir akşam üstü geçirdik sayesinizde. Kendinize çok güzel mini bir cennet yaratmışsınız. Bahçedeki tüm bitkiler çok çok güzel, kedicikler zaten maskotlar. ;)

Framboazlar harikaydı. Zaten bitkinin üstündekilerin hepsini yedim. Çok lezzetliydi.:o:D

El yapımı cam ürünleri ve seramikleriniz zaten şahane, hayranlığımı belirtmeye kelimeler yetmez. :eek:

Fotoğraf makinemi almadığım için, benim objektifimden kareler maalesef bu seferlik yok.

Sevgiler, selamlar.

Not: En kısa sürede iade-i ziyarete bekliyorum balkonuma. Bir gecelik gelinim açacağı akşam size haber vereceğim. Bu şahane güzelliği beraber izleyelim.

Sevgili sakdag, güzel ziyaretiniz bizi de çok mutlu etti. Her zaman bahçemize bekliyoruz.
İnşallah o güzelliği birlikte izleyeceğiz. Kokusunu çok merak ediyorum.
Sevgiler....

tarla kuşu 25-06-2014 23:43

Lavanta-kelebek ikilisi

4 Eklenti(ler)
Lavantaların üzerinde sürekli onlarca minik beyaz kelebekler oluyor. Resimlerde çok net olmadı ama görüntü şahane oluyor....

abk 26-06-2014 01:34

Lavantalariniz ne kadar cok cicek vermis. Benimkiler de cicekleniyor ama sizinki gibi degil. Cicegini arttirmak icin yaptiginiz bir sey var mi?

tarla kuşu 26-06-2014 08:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi abk (Mesaj 1299460)
Lavantalariniz ne kadar cok cicek vermis. Benimkiler de cicekleniyor ama sizinki gibi degil. Cicegini arttirmak icin yaptiginiz bir sey var mi?

Sn abk, bahar başında yanmış koyun gübresi veriyorum sadece. Bunun dışında herhangi bişey yok. Sevgiler...

glcn06 26-06-2014 10:01

lavantalarınız çok güzel açmış. bu sene ankara'da bazı yol kenarlarına bulvarlara lavanta ekmiş belediye. çok güzel gözüküyorlar.

münevver48 26-06-2014 10:53

sevgili tarla kuşu, bende lavantalarınıza bayıldım.üretimini nasıl yaptınız.tohumla üretilebiliyormu?inşallah dalından (çelik)üretüm yapılıyordur.yakınımızdaki parkta var öyleyse küçük bir dal bana yetecektir. lavanta denilince aklıma mis gibi kokusuda varmıdır sorusu geliyor.sorular bitmiyor sevgili tarla kuşu minik kediciğin durumu nasıl? inşallah iyiye gidiyordur.sevgilerimle..........

tarla kuşu 26-06-2014 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi glcn06 (Mesaj 1299532)
lavantalarınız çok güzel açmış. bu sene ankara'da bazı yol kenarlarına bulvarlara lavanta ekmiş belediye. çok güzel gözüküyorlar.

Sn glcn06, lavanta ve ekinezya benim vazgeçilmezlerim. lavantanın bir de mis kokusu yok mu, harika..... Sevgiler...

sakdag 26-06-2014 22:52

Bahçe güzel, çiçekler güzel olunca; birbirinden güzel kelebeklerin de gelmesi kaçınılmaz tabii. Ne kadar güzelmiş ilk fotoğraftaki.

Bir gecelik gelinin 6 tomurcuğundan dördü bu gece açıverdi Tarlakuşu hocam. Küçük saksıdakinde de bir tomurcuk var, size muhakkak koklatmak istiyorum. Olmadı küçük saksıyı kucaklar size bırakırım. ;) Bu saatte tamamlanıyor açması.

tarla kuşu 26-06-2014 22:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 (Mesaj 1299557)
sevgili tarla kuşu, bende lavantalarınıza bayıldım.üretimini nasıl yaptınız.tohumla üretilebiliyormu?inşallah dalından (çelik)üretüm yapılıyordur.yakınımızdaki parkta var öyleyse küçük bir dal bana yetecektir. lavanta denilince aklıma mis gibi kokusuda varmıdır sorusu geliyor.sorular bitmiyor sevgili tarla kuşu minik kediciğin durumu nasıl? inşallah iyiye gidiyordur.sevgilerimle..........

Sevgili münevver48, ilk lavantamı fide almıştım, sonra çelikten kendim ürettim. İlkbahar veya sonbaharda budadığımda doğrudan bahçeye dikiyorum. Genelde çoğu tutuyor. Pek nazlı bir bitki değil. Bahçemin hemen hemen her köşesinde 11-12 kök kadar lavantam var. Çelik isterseniz sonbaharda bolca gönderebilirim. Mis kokusu olmaz mı hiç :) Bu aralar topluyorum, kurutuyorum, minik keselere koyup , yastıklarımızın kılıfının içine koyuyorum. Yatınca mis gibi kokuyor.
Minik kediciğin keyfi yerinde sevgili münevver. Hala yürütmüyorum. Kırık iyice kaynasın diye. Çok şirin bişey bu :) Sevgiler....

tarla kuşu 26-06-2014 22:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1299799)
Bahçe güzel, çiçekler güzel olunca; birbirinden güzel kelebeklerin de gelmesi kaçınılmaz tabii. Ne kadar güzelmiş ilk fotoğraftaki.

Bir gecelik gelinin 6 tomurcuğundan dördü bu gece açıverdi Tarlakuşu hocam. Küçük saksıdakinde de bir tomurcuk var, size muhakkak koklatmak istiyorum. Olmadı küçük saksıyı kucaklar size bırakırım. ;) Bu saatte tamamlanıyor açması.

Evet sevgili sakdag, bu aralar değişik değişik kelebekler ziyaret ediyor bahçemi.
benim yerimede koklayın çiçeği :( Diğeri ne zaman açar ki ? Sevgiler....

sakdag 26-06-2014 23:04

Bir iki güne kadar sanırım.

Bu açan dörtlüyü de arka balkona bakan eşim farketmiş. Kaçıracakmışım az daha.

Bir gecelik gelin sayfasına ekledim resimlerini.

tarla kuşu 27-06-2014 00:02

İşte Miya....

5 Eklenti(ler)
9 gündür kucakta geziyor. Henüz yürütmedim hiç.

tarla kuşu 01-07-2014 20:01

.....

5 Eklenti(ler)
Sebze bahçem oldukça coşkulu...

tarla kuşu 01-07-2014 20:05

.....

5 Eklenti(ler)
Sebze bahçesine devam...

tarla kuşu 01-07-2014 20:08

....

4 Eklenti(ler)
Dere otu, maydonoz ve kekiklerim...

tarla kuşu 01-07-2014 20:43

...

1 Eklenti(ler)
Ekinezyalar annem için toplandı, çay yapsın diye. Ekinezya ,çok güzel bağışıklık sistemini güçlendirici bir bitki.

tarla kuşu 01-07-2014 20:45

...

1 Eklenti(ler)
Beyaz süs ayçiçeği diye almıştım tohumlarını ama açık sarı oldu...

tarla kuşu 01-07-2014 20:49

....

2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim pamuk çiçeklerim sonunda açtı :)

tarla kuşu 01-07-2014 20:51

...

1 Eklenti(ler)
Ekinezya ve rudbeckialar bir arada....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025