![]() |
Alıntı:
|
....
3 Eklenti(ler)
Kaktüs dikmek için yaptığım seramik çalışmalarım.....
|
sevgili tarla kuşu,kaktüs saksılarınız çok güzel olmuşlar.ellerinize sağlık.ne güzel kendi saksınızı kendi ellerinizle yapabilmek.
|
...
Alıntı:
|
Sizlerle 3 gündür yaşadığım üzüntümü paylaşmak istedim...
1 Eklenti(ler)
Maalesef araba çarpması sonucu Duman'ın gri olan yavrusunu kaybettik. Annesine benzeyen beyazlı olan Miya'nın da , aynı kazada kalça kemiği kırılmış. Şu an Miya evde özel bakımda. Veteriner 1 ay içinde iyileşeceğini söyledi. Çok hareket etmemesi gerekiyor, zaten de acıdan edemiyor. O kadar da temiz ki, tuvaletini illa ki kumuna yapmak istiyor. Koltuk altlarından tutup, arka ayaklarını bastırtmadan ben yaptırıyorum tuvaletini. Üçüncü yavru Yaman bahçede annesiyle. Dilerim Miya 'da en kısa zamanda iyileşip annesiyle ,kardeşine kavuşur.......
|
....
1 Eklenti(ler)
Miya evde..... Birbirimize çok bağlandık. Bir ihtiyacı olduğunda, gözlerimin içine bakıp bir miyavlayışı var anlatamam , yaşamak lazım......
|
sevgili tarla kuşu,çok üzüldüm. geçmiş olsun. biran önce miya nın iyilileşmesini diliyorum.dili ağzı söylemez hayvanın nasıl canı acıyordur kimbilir.allahdan sizin gibi bir sahibi var ki gerekli müdeheleyi yapabiliyorsunuz.ya sokak hayvanlarının başına gelenler,öylece ö.... terk ediliyor.bundan sonra aranızdaki bağ miya ile daha bir güçlenecektir.
|
Ben de ilk mesajımdan sonra bu haberinizi alınca ne yazacağımı bilemedim. Çok üzüldüm.
|
Alıntı:
Ne kadar masum, savunmasız görünüyorsun. :( Dilerim çabucak iyileşirsin kedicik. |
Alıntı:
Bu güzel saksıları güzel kaktüs-sukulentlerle dolduracak bir adres biliyorum ben Sevgili Tarlakuşu. :cool: |
Sevgili münevver48, gokselcetin, sakdag, Miya için yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. Ne kadar çok kişi dua ederse, Miya o kadar çabuk iyileşecek....
|
Alıntı:
|
...
2 Eklenti(ler)
Bakar mısınız şu güzelliğe..... Kızım konuşuyor, o da dinliyor....
|
Acınızı çok iyi anlıyorum.İnsanın canı çok acıyor böyle kayıplarda.Umarı bu güzellik bir an önce iyileşir.
|
....
2 Eklenti(ler)
3 gündür bahçeme gidememiştim. Eşim eve gelince pisiciği ona emanet edip, 19.00 dan sonra 2-3 saatliğine bahçeme kaçtım. Bir ikide fotoğraf çektim...
|
Sevgili Tarlakuşu,
Iade-i ziyaret namına bir kahve içmeye gelmiştim bahçenize ki, hayran kaldım... Sizin sanatsal ruhunuz ve tabiat ,mükemmel bir uyum içerisinde, bir şaheser yaratmışsınız. Tebrik ederim! Ayrıca çok çok geçmiş olsun.Pisiciğin büyümesini izledik, iyileşmesini de görürüz inşallah. Havuzunuza bayildim bu arada.:( Ben bitiremeyecegim bu mesaji galiba... Sevgiyle ve huzurla kalın... |
Alıntı:
|
Bir şekerli kahveye hayır demem... Kahvemizi içerken sizde detaylı olarak o havuzu nasıl yaptığınızı bana anlatıverirsiniz mesela. Nilüfer çiçeklerine bayılırım. Bakımı nasıldır çok merak ettim. Ne zamanda bir su veriyorsunuz desem ???:D:D:D
Şaka bir yana gerçekten sanat ruhunuz bahçeye yansımış... Ellerinize, emeğinize sağlık. Havuz olayını listeme alıyorum. Biraz düşünmek gerek bahçem de nerede olur. O balıklar, nilüfer çiçekleri...Yok yok ben düşüneyim bu konuyu. Balıklar için kışın ne yapıyorsunuz? |
Sevgili tarlakuşu kaktüs saksıların maşallah çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Sen gibi böyle marifetli, becerikli insanlara bayılıyorum :mad: bende de maşallah hiçbirşey gelmez.
Duman'ın yavrusuna çok üzüldüm, :( kıyamam Miya da inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu günlerde miya yüzünden pek bahçeye gidemiyorum. Çoğu vaktim evde geçiyor. Balkonumu , bahçeyi alınca boşaltmıştım, hiç çiçek kalmamıştı. Ama evde kalınca balkon gözüme batmaya başladı. Bu gün arka balkonda ki büyük boş saksıyı getirdim ön tarafa. Yani illa ki toprağa elim deyecek...
|
.....
5 Eklenti(ler)
Karma saksımın yanına koydum. Bir şeyler ekeyim de balkonum renklensin. Mutfak kapısından bakınca balkonum, çok sevimsiz geldi.....
|
Eskiden balkonum...
4 Eklenti(ler)
Balkonumu boşaltmadan öncesinden bir kaç resim....
|
....
5 Eklenti(ler)
Yine eski balkon fotoğrafları. Kızımın arkasında görünen kafeste tavşanımız vardı, Pamuk.... 4 yıl bizimleydi, sonra kaybettik onu :(
|
...
2 Eklenti(ler)
İlk resim ,eski balkonumdan son görüntü. İkinci resim , bahçeyi ilk aldığımız yılın, ilk hasatı :) Sevgiler...
|
Analı- kızlı
4 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim sukulentimi yeni saksılarına geçirdim ....
|
sevgili tarla kuşu,kaktüsleriniz saksılarına çok yakışmış. saksılarınızda çok şık olmuş .çok özel ve ayrıcalığı olan bir tasarım.bu sizin sanat eseriniz ellerinize sağlıkçalışmalarınızın devamınıda görmek dileğimle
|
Alıntı:
|
...
1 Eklenti(ler)
Eşim bahçede kelebek bulmuş. Harika renkleri var....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025