![]() |
.....
2 Eklenti(ler)
......
|
....
2 Eklenti(ler)
.....
|
.....
2 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum ama çok sevdiğim sarı çiçeklerim. Çok yıllık, Dökülen tohumlardan kolayca ürüyor. Çiçek açan sukulentim....
|
....
1 Eklenti(ler)
Bu taşı denizden getirmiştim. Kocaman iki deliği vardı, oraya diktiğim sukulentler iyice gelişti....
|
....
5 Eklenti(ler)
Kaya bahçemde ki sukulent ve diğer bitkiler iyice gelişti. Boşluklar kapandı....
|
sayın tarla kuşu dostum
mükemmel doğal görünümlü ortam olmuş eline emeğine sağlık sabah erken kalkıp gezinirken çiy kokusunu içine çekmek insana başka bir huzur verir insana |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sonraa kaya bahçeniz ve sukulentler yine harika. Ellerinize sağlık, maşallah!..
|
Kaya bahçeniz ne kadar hoş olmuş. Özellikle o top gibi kümelenmiş sedum palmeriye bayıldım. Ayrı bir saksı içinde mi, ya da budadınız mı da bu kadar muntazam bir şekilde gelişti?
Sarı çiçeklerinizi "brown-eyed Susan" (kahverengi gözlü Suzan :)) denilen çiçeğe benzettim. Latince ismi Rudbeckia hirta. Sevgiler.. |
Ne güzel sevgili YeniGine , sizi güldürebilmek. Ama ben de bahçeye gittiğimde çok güldüm :)
|
Alıntı:
|
Sevgili tarlakuşu ben sayfanıza bakarken ilk başta sizin yorumunuzu gördüm ve ona güldüm. Daha sonra fotoğrafı gördüm, yani fotoğrafa değil.
"Bu gün bahçeye gittiğimde inşaat başlamış sandım. Meğer eşim fasulyelere sırık yapmış." |
Alıntı:
|
Evinize, bahçenize hele hamak ve havuza bayıldım. Elinize sağlık.
|
Alıntı:
:) Demek bu düşüncemde yalnız değilim :) sevgili akçabardak.... |
Alıntı:
Çok teşekkürler sayın abk..... Sevgiyle kalın.... |
....
1 Eklenti(ler)
Eşim, tavuklarını seyrediyor :)
|
...
1 Eklenti(ler)
Arkadaşımla benim evin arası. Ortak oturma alanımız...
|
Ücretsiz işçiler ....
4 Eklenti(ler)
Ara sıra sadece bir kaç tavuğu kontrollü olarak tüm bahçede gezdiriyorum. Börtü böcük ne varsa topluyorlar....
|
.....
3 Eklenti(ler)
Geçen senelerin dökülen tohumlarından kendiliğinden çıkan geçici sarmaşıklarım....
|
O kadar güzel, sıcacık bir bahçeniz var ki bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
....
4 Eklenti(ler)
Cosmos ve ekinezyalarım...
|
.....
2 Eklenti(ler)
Bu gün havuzun suyunu boşaltıp , temizledim. Çok yorucu ama güzel oldu....
|
....
2 Eklenti(ler)
Clematis ville de lion, nisan da aldığımda 3 tane tomurcuğu vardı. Şimdi tekrar tomurcuklandı, açmaya başladı...
|
Alıntı:
|
......
5 Eklenti(ler)
.......
|
.....
3 Eklenti(ler)
Bunları tohumdan yetiştirdim ama isimlerini yazmadığım için ne olduklarını bilmiyorum. Açınca göreceğiz....
|
.....
4 Eklenti(ler)
Kağıt çiçeklerim...
|
.....
5 Eklenti(ler)
.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025