![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
........
4 Eklenti(ler)
MUTLULUĞUN RESMİ, işte bu kareler......
|
.....
2 Eklenti(ler)
İşte mutluluk...... Annelik içgüdüsüyle 21 gün doğru dürüst yiyip içmeden, sabırla yumurtalarının üzerinde yatan anne tavuk.....
|
.....
1 Eklenti(ler)
Sıcacık , taze taze :)
|
....
3 Eklenti(ler)
Aynı tür gelinciğin 3 farklı rengi....
|
....
1 Eklenti(ler)
Pembe ve mavi balon çiçeklerim, beyaz olanı henüz açmadı.....
|
.....
1 Eklenti(ler)
.....
|
.......
4 Eklenti(ler)
......
|
her seferinde bahçenizi hayranlıkla geziyorum. sizin bazı objeleri (cezve)bende uygulamayı düşünüyorum.çok hoş olmuş.kedicikler maşallah çok mutlu keyiflerine diyecek yok.bizim bahçede de pisicikler var ancak biz uzaktan seyredebiliyoruz.biraz yaklaşınca birer deliğe kaçıyorlar. çok ürkekler sevgiler..
|
Teşekkürler sevgili münevver48. Cezve kendi seramik çalışmam. Çiçekleri değişik objelere dikmeyi seviyorum. Oyuk bir taşa, duvar deliklerine....... Duman geçtiğimiz sonbaharda kendiliğinden geldi bahçeme, iyiki de geldi :) Çok yabaniydi, sanırım bayağı korkutmuşlar. 2 ay boyunca uzaktan yemeğini yedi gitti, bir iki yaklaşma denemem oldu ama o kaçtı. Bir daha hiç denemedim. sadece yemeğini verdim. 2 ay sonunda yavaş yavaş atölyemin kapısına geldi , sonra yavaş yavaş ayaklarıma sürtündü gitti. Bir gün sandalyemin arka boşluğuna çıktı ama dönüp bakmama izin vermiyordu. Bir gün baktım kucağıma çıktı ve kendini ilk defa sevdirdi. O gün bu gündür duman benim kızım oldu. Çok ta akıllı. Masa üstlerine çıkmamasını sert bir sesle söyledim , o oldu hiç çıkmaz masaya. Sevgiyle kalın....
|
Kedicikler ve tavuk süper gözüküyorlar,mutluluğun resmi anlam kazanmış.
|
Sevgili Tarla kuşu, çam kabuklarını Balıkesir'de nereden temin ettiniz? Orkidemin saksısını değişirmeyi planlıyorum, çiçeği bitince. Uygun bir malzeme mi acaba?
|
Pinokyo'nuzu çok beğendim, ben de yaptım. Fikir sizin mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.....
2 Eklenti(ler)
Çiçeğini tam açmış bir ekinezyam daha....
|
.....
4 Eklenti(ler)
Evde ki kaktüsüm bu gün açtı :)
|
Sevgili tarlakuşu ohh maşallah yine huzur buldum. Gerçekten fotoğraflarınızı tekrar tekrar yeniden inceliyorum. Kedilerin yatışları çok tatlı. Hele hele anne adayı tavuk maşallah bayıldım. Herşey çok güzel, gönlünüze sağlık.
|
Alıntı:
|
Merhabalar sayin tarla kusu...kedilerin size olan yaklasimini okadar güzel izah ettinizki size yazmak istedim..kediler insanlardan cok korkuyorlar maalesef..bu beni cok ama cok üzüyor. cünki onlar bize muhtac..biz insanlar neden böyle hain oluyoruz..Berlinde benimde 3 tane kedim var..yan komsum deli kadin onlari kovaliyor ve tas atiyor..artik onun bahcesine hic gitmiyorlar..Allah selamet versin..hayvan sevmeyen yaratiklar insanida sevmezler ama sever gibi yaparlar cünki insan kediye göre daha kuvvetlidir. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Güzel bir gün....
2 Eklenti(ler)
Bu gün mezun ettiğim öğrencilerim , karnelerini aldıktan sonra öğretmenleriyle birlikte kır bahçesine gideceklermiş. Beni de davet ettiler. Çok güzel bir gün dü....
|
...
2 Eklenti(ler)
Tek kök olan beyaz ekinezyam ve passifloram açmışlar....
|
.......
5 Eklenti(ler)
.......
|
......
1 Eklenti(ler)
Verandadan bahçeye bakış.....
|
.....
2 Eklenti(ler)
Tek margaritam açmış....
|
....
1 Eklenti(ler)
Bu gün bahçeye gittiğimde inşaat başlamış sandım. Meğer eşim fasulyelere sırık yapmış :)
|
.....
2 Eklenti(ler)
Balkabaklarım görünmeye başladı....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025