![]() |
Alıntı:
:):)sevgili aleydi, çiçeklerim bu yıl pek keyifli değil. goncaların ömrü kısa, bir varmış bir yokmuş gibi, sanırım bu rüzgardan kaynaklanıyor. zaten havamız kuru birde rüzgar kasıp kavuruyor ortalığı,biz pervane yasemini çok sevdik. çelik denemelerim sonuç vermedi. bizde bir tane daha aldık.galiba bende biraz yasemin tutkusu var.mavi yaseminim çiçeklenecek pandora da sırada yakında onların da fotoğraflarını paylaşırım.artık bizden sizin oralara gönderdik baharı;) bundan sonra senin bahçenin güzelliklerini hep birlikte bekliyoruz. sevgiler:):) |
Alıntı:
:):)sevgili Sûz-i Dilârâ, hoş geldin. çok teşekkür ederim. çiçeklerimin beğeni butonuna tıklanması ve birde yorum yazarak beni onure ettiniz.çok daha güzelleri sizin olsun. tosbikler karavanlarını her yaz benim bahçemde konaklanmaktalar. onlarda bizde memnunuz. bahçemizi şenlendiriyorlar. sevgiler :):) |
Alıntı:
sevgili günebakan, teşekkür ederim.meleklerin borazanları çiçeklendi, birde güneş batıkltan sona çiçeklerinin hoş kokularını yayıyor sorma gitsin .dilerim seninki de en kısa zamanda çiçeklenmesi dileğimle. sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
:):)meleklerin borazanları pembe de açtı çok şekerler.
Eklenti 616922 Eklenti 616923 ve beyazda açtı. Eklenti 616924 Eklenti 616925 Eklenti 616926 |
5 Eklenti(ler)
koreopsis grandiflora bu yıl edindiğim çiçeklerden ;)
Eklenti 616927 begonya saksıdan dalınıp bahçeye dikilmekten pek hoşnut kaldı. Eklenti 616928 gloyöl ne yazık ki eşim otları biçerken farkına varmadan çarpmış kırılmış. Eklenti 616929 tek beyaz zambağım Eklenti 616930 ezan çiçeğim hep çiçekli. Eklenti 616931 |
5 Eklenti(ler)
enginarların ikisini koparmadım. onlarda böyle kocaman çiçeklerini açtılar.
Eklenti 616934 [ATTAC H]616936[/ATTACH] . Eklenti 616935 yıldız hanımda bir tane çiçek açtı .gerini bekliyorum Eklenti 616937 ortanca da biraz çiçek açmakta cimri davrandı. doğrusu hayal kırıklığı yaşadım. |
Çiçekleriniz çok güzel,ortancayı bahçeye dikmeyi düşünüyor musunuz yoksa saksıda mı kalacak? Benim de iki tane saksıda var ne yapacağım konusunda tereddütteyim henüz.
|
Enginarlar tohum için mi bırakıldı Sayın münevver48 ?
|
Alıntı:
:)sevgili umutyolcusu, çok teşekkür ederim.kusura bakmayın mesajınızı şimdi fark ettim. ortancalarımı geçen yıl aldım. onları biraz daha tanıyıp, daha sonra bahçeye de dikmek,en azından şansımı denemek istiyorum. sizin oraların iklimi bize göre daha serin olduğunu tahmin ediyorum.sevgiler.... |
Alıntı:
|
Sevgili münevver48,
Enginar çiçeklerini kuruyunca kesip vazoya koyabilirsiniz. Öyle de çok güzel oluyorlar :) |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
rozetler
iki tür beyaz var benim favorim göbeği kırmızı olan tabi sarı olanını da beğeniyorum;) Eklenti 620461 Eklenti 620462 Eklenti 620463 Eklenti 620464 |
Sevgili münevver, enginarın çiçeğini ilk sizde gördüm. Ne kadar da güzelmiş. Net bir fotoğraf istesem mümkün müdür?
Her şey çok güzel, melek borazanları en sevdiklerimden. Kaç kere arkadaşlar gönderdi, köklendirdim bir türlü yaşatamadım. Şimdi yine köklendiler, diktim. Umarım tutarlar da o güzel çiçeklerini görürüm.:) |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
birde böyle uyuyanlar var;)
Eklenti 620475 Eklenti 620476 Eklenti 620477 uykumuz çok hafif hemencik uyandık:) Eklenti 620478 |
5 Eklenti(ler)
gündüz sefası da açtı.
Eklenti 620479 ........ Eklenti 620480 su sümbülü Eklenti 620481 ...... Eklenti 620482 ......... Eklenti 620483 |
5 Eklenti(ler)
|
Sakızlar rengarenk çok hoşlar . Özellikle lila bir başka güzel geldi gözüme. Meleklerin borularıda çok güzel açmış arkadaşım.
Bende kaç gündür internet yavaş bir türlü fotoğraf ekleyemedim . Sizin güzel bahçelerinizi geziyorum. Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
İlk defa uyuyan bir kirpi gördüm çok şekermiş :) Kedi gibi kıvrılmış :)
Dün bahsettiğim kurutulmuş enginar çiçeklerinin fotoğrafını albümümde buldum sizinle paylaşayım :) Eklenti 620602 |
Alıntı:
:)sevgili SDurul abla, teşekkür ederim. enginarın çiçekleri yeşilken fotoğrafını çekmiştim. şimdi bahçeye baktım çiçekleri kurumuş. yinede bahçeye indiğimde çeker sizin için paylaşırım. meleklerin borazanları gerçekten güzel ve gösterişli çiçekleri var. dahası birde güzel kokusu gel gör ki soğuklara dayanıksız. ben onları korumak için kışı balkon altlarında geçiriyorlar. şimdi de yapraklarını döktüler. galiba aşırı sıcağı da pek sevmediler. ne yaparsın her güzelin bir nazı (kusuru) oluyor. bizede çekmek düşüyor.güzel olan tarafı da bana göre işte burası;) sevgilerimle....... |
Alıntı:
:)arkadaşım, çok teşekkür ederim. ben ilk o lilâ sakızı görünce yıllar önce hayran olmuştum.gerçekten hoş birde bunun bir ton koyu olanı vardı. daha açmadı. belki kurumuş da olabilir. bilseydim küçük bir dalından koyardım. sevgiler.... |
[QUOTE=duy-gu;1471366]İlk defa uyuyan bir kirpi gördüm çok şekermiş :) Kedi gibi kıvrılmış :)
Dün bahsettiğim kurutulmuş enginar çiçeklerinin fotoğrafını albümümde buldum sizinle paylaşayım :) :)sevgili duy-gu,sorma gittin. çok şeker uyuyordu bir ara ölü sandım. sonra nefes aldığını görünce çok şükür yaşıyor dedim. bunlar hep bizim bahçedeler. çok teşekkür ederim. benimkilerde sizin fotoğraf da olduğu gibi kurumuşlar. kesip sedef çiçeklerin tohumları ve başaklarla arajman yapayım. sevgiler.... |
Alıntı:
:)arkadaşım, çok teşekkür ederim. ben ilk o lilâ sakızı görünce yıllar önce hayran olmuştum.gerçekten hoş birde bunun bir ton koyu tonu vardı. daha açmadı. belki kurumuş da olabilir. bilseydim küçük bir dalından koyardım. sevgiler.... |
Bahçeyi göndermişsin zaten :).Emeklerine sağlık.Gözlerine bakıyorum inşallah büyüler. Bu gün bir tanesi patlamış. Filiz çıkarıyor acaip mutlu oldum:).
Bıcır bıcırlar varya inanılmaz güzelller :) |
5 Eklenti(ler)
:)sıcaklarla ancak bu kadar çiçeklerini açabildiler.
Eklenti 624476 Eklenti 624477 Eklenti 624478 Eklenti 624479 Eklenti 624480 |
5 Eklenti(ler)
:)zinya sıcaklara pek aldırmıyor. yeter ki susuz kalmasın.
Eklenti 624482 Eklenti 624483 Eklenti 624484 Eklenti 624485 Eklenti 624486 |
5 Eklenti(ler)
:)ateş çiçekleri ve kadife yüzümü güldürdü. seneye daha çok yer verilecek.
Eklenti 624487 Eklenti 624488 Eklenti 624489 Eklenti 624490 Eklenti 624491 |
5 Eklenti(ler)
:)begonvil kışın dondu diye üzülmüştüm fakat çiçeklendi.
Eklenti 624492 Eklenti 624493 kırmızı sakızımıda kaybettim derken bana sürpriz yaptı. Eklenti 624494 glayöl,güya karışık renkli diye almıştım, hepsi sarı açtı. Eklenti 624495 ful bol bol çiçek açtı. ne yazık ki sıcaklarla çiçekleri hiç dayanmıyor. ancak bunu yakalayabildim. Eklenti 624496 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025