![]() |
Yağmur sonrası..
3 Eklenti(ler)
Eklenti 443895
İkiz çiçekli tüylü telgrafım.. Eklenti 443896 Minik çiçekli begonyam.. Eklenti 443897 Graptopetalumun gri-yeşil yapraklarında gözyaşları... |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 444673
Eklenti 444674 Yöremizdeki adı yemişken dikeni.Baharda dikenleri zehirli olur derler.Batınca güzel sızlatır. Kırmızı meyveleri ne ekşi ne tatlı.Yenebiliyor. |
Gece çekimleri..
3 Eklenti(ler)
Eklenti 444681
Melisa Eklenti 444682 Petunya Eklenti 444683 Sizce yaprak güzelinin çiçeklerini kesmeli miyim? |
Emeklerinize sağlık..İnsanın bu güzellikler içinde ömrü uzar...Ne güzel...
|
Hoşgeldiniz sevgili sonkez.Güzel temennilerinize çok teşekkür ederim.
Herhalde köyde ineklere boynunda fotoğraf makinesiyle giden,bir tek ben varım.Ne yapayım,güzellikleri görüntülemeyi seviyorum.Selamlar... |
Canım memleketimin havasını soludum, sağolasın:) Ellerine sağlık.
|
Siz de sağolun Fatoş abla,hoşgeldiniz.Uzun zamandır görünmüyorsunuz,inşallah herşey yolundadır.Sevgiler.
|
Merhaba Müge, teşekkür ederim. Aslında arada sırada siteye giriyorum ama fazla kalamıyorum . Torun bizde kalıyordu. Onun telaşlarıyla meşguldum :)
|
Sevgili mügem, sen sen ol fotoğraf makineni almadan evden çıkma. Fotoğraf karelerini büyük bir zevkle izliyorum, ellerine gönlüne sağlık... Teşekkürler.
|
Canım kimi kuyumcunun önünde durur,kimi giyim mağazasının önünde....Kimide bu güzellikler karşıdında...Herkesin beğenisine ,herkes saygı duymalı..Ben hiçbir zaman bir kuyumcu vitrinine bakmadım ama bir çicekçinin önünde dakikalarca seyrettim...Buda bir sevgi meselesi...
|
Bahçe temizliği..
1 Eklenti(ler)
Eklenti 445045
Eğer bahçenizde çam ağacınız varsa,temizliği unutun.Ağır saksı ve tenekeleri her zaman oynatamadığım için,haftada ya da 10 günde bir arkalarını süpürebiliyorum.Bir çuval dolusu pürkeç çıktı.Pürkeç,çam pürçeğinin yöresel söylenişi. |
Çiçeklerimin son halleri..
1 Eklenti(ler)
|
Begonyagiller..
4 Eklenti(ler)
Eklenti 445051
Eklenti 445052 Eklenti 445053 Eklenti 445054 Sayfamdaki ilk hallerine göre büyüdüklerini gözlemlediğim için,sizlerle paylaşmak istedim.Pembe oturağın üzerine tüneyip tüneyip poz verdiler :rolleyes: |
Kırmızılım..
1 Eklenti(ler)
|
Plectranthus australis
1 Eklenti(ler)
|
Tüylü telgraf
1 Eklenti(ler)
|
Tradescantia zebrina
1 Eklenti(ler)
|
Desen çılgınlığı..
1 Eklenti(ler)
|
Merdiven..
1 Eklenti(ler)
|
Pencere önü..
1 Eklenti(ler)
|
Pembe burunum..
1 Eklenti(ler)
|
Delikanlı kovboy..
1 Eklenti(ler)
Eklenti 445068
Biraz arşivimi karıştırdım.Pembe burunun neredeyse bir albümlük fotoğrafını çekmişim :p |
Çok acıkmış...
1 Eklenti(ler)
|
Zarife'yi mi çeksem,dikeni mi?
2 Eklenti(ler)
Eklenti 445070
Eklenti 445071 Zarife geçen yıl ayağını acıtmıştı.Yanına yaklaştırmıyordu.Ben de uzaktan fotoğrafladım.. |
Domates tarlamız..
3 Eklenti(ler)
Eklenti 445089
Eklenti 445087 Eklenti 445088 Duyanlar duymayanlara duyursun.Kozak Yaylası'nda domatesler olgunlaşıyor.Kırmızısı hem kasalık,hem salçalık,yeşili turşuluk.Ayrıca sofralık da mevcut.Gel vatandaş geeel! Not: Domates fotolarında,küçültme dışında hiçbir oynama (renk,aydınlık,parlaklık vs.) yapılmamıştır. |
Kadife gülüm..
1 Eklenti(ler)
Eklenti 445092
Eskiden hacıdan,böyle vişne rengi kadifeler getirirdi ninelerimiz.Köyümüzde de güzel bir gelenek vardı eskiden.Yeni gelinler düğün-dernekte kadife elbise giyerdi.Yeni gelin olduğu belli olurdu. Şimdiki gençler geleneklerimizi batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Bizi biz yapan değerlerin korunması gerek.Öyle değil mi? Gülden nereye bağladım :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
4 ekim cuma yani dün akşam,Kozak'a kırağı düştü.Termometremiz 6 dereceyi gösteriyordu.Neyseki domateslerimizde hasar yok.Toplamaya devam.
Tarladan gelince kohleriamın yapraklarında bayılma gördüm.Hemen içeri aldım.Birkaç çiçeğimi salona aldım.Bugünlerde hergün tarlaya gittiğimiz için sayfamla ilgilenemiyorum.Şimdilik hoşçakalın.. Eklenti 446320 |
Sevgili mügem; harikasın ellerine, gönlüne sağlık... Hangisine çok güzel diyeyim ki gerçekten hepsi birbirinden güzel... Sağolasıın.
|
Günaydın..
1 Eklenti(ler)
Eklenti 446621
Arkadaşlar Kozak'a 3 gündür kırağı yağıyor.Termometre 4-5 dereceyi gösteriyor.Sabahları dışarı bakmaya,hele domates tarlalarına girmeye korkuyoruz.Köyümüzde yüzlerce dönüm ekili domates var.Herkes yangından mal kaçırır gibi,kırağıya vurdurmadan,domatesini kurtarmaya çalışıyor. Ağaçlar.net,Kozak için dua et ! Saygılar.... |
Günaydın
Kolay gelsin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025