![]() |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 441245
Eklenti 441246 Eklenti 441247 Ve bunlar da sevgili sakdag'tan geldiler.Tekrar teşekür ediyorum.Umarım Kozak Yaylası'nı severler. |
Euphorbia milii
1 Eklenti(ler)
Eklenti 441248
Sabriyem geldi.Teşekkürler bay tömürcek.Başarılar.. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 441251
Kızımın ısrarıyla çizmeye çalıştığım kohleria resmi.Fosforlu keçeli kalemle bu kadar becerebildim. |
Sevgili mügem,
Sayfanızı yeni gördüm, hayırlı olsun. Çiçekleriniz çok güzel. Ama en çok köyünüzün manzara fotograflarını ve tarlada ki fıstık çamını çok beğendim. Lütfen her tarlaya gidişinizde makinanızı yanınıza alıp bizi bu görüntülerle buluşturmaya devam edin... Maalesef Kozak yaylasının altın madenlerinden dolayı ekolojik bozulma içinde olduğunu biliyorum :( 2 yıldır Dikili, Salihleraltında yazlığımız var... Kozak yaylasına bir türlü gidip göremedik, fotograflara baktıkça gitmem gerektiğini görüyorum. Kimbilir belki bir gün karşılaşırız. Sevgiler |
Maşallah herşey yine çok güzel ablacım :) Sabriyende sağlıklı olarak gelmiş ona da çok sevindim güle güle büyüt :)
|
Mügem sayfalarınıza bayıldım. Köyü, yaylalarınızı, tarlalarınızı imrenerek izledim. Sayfaları gezerken o güzel köy kokusu burnuma geldi cidden. Mis gibi taze meyve sebze, taze ekmek kokuyor sanki... Ayrıca bitki çeşitliliğiniz de oldukça fazla, sizi tebrik ediyorum. Böyle cennet gibi bir mekanda yaşadığınız için çok şanslısınız, Allah size sevdiklerinizle daha nice seneler geçirmeyi nasip etsin. Sevgiler...
|
Sevgili mügem,
Canım ya kusura bakma bahçe sayfanı yeni gördüm daha, hayırlı olsun ne iyi ettin sayfanı açmakla, meğer sem bahçende ne güzellikler varmış, hepsi de çok güzeller aramıza hoş geldin, bahçene bayıldım her şey gönlünce, dilediğince olsun inşallah. Ellerine sağlık, huzurla, sağlıkla sürün bahçe keyfini, selamlar. Ayvalık' a kipaya giderken yolunuz bizeden de geçsin, beklerim her zaman. |
Sevgili Syuksek,bahçeme hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Manzara çekmeyi çok seviyorum.İnşallah vakit buldukça çekmeye çalışırım. Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum.Yaylamız maalesef oyulmaya başlandı.Bunun için epey mücadele ettik.İlk duyumları aldığımızda köy köy dolaşıp,halkımızı bilinçlemdirmeye çalıştık.O zaman 1.5 yaşında olan kızım ve 7 yaşında olan oğlumla,bu işin zararını anlayan bir otobüs insanla,gece 1'lere 2'lere dek dolaştık.Kadınların çarşıdan geçmesinin ayıp olduğu yöremizde,kahvelerde erkeklerin yanına oturup,sohbet ettik.Üniversitelerden profösörler getirip,panel düzenledik.-Anadolu'yu vermicez- yürüyüşünün Kozak-Bergama arasını yürüdük.Ama kapitalizm uğruna ideallerinden,güzel yaylamızdan vazgeçen insanlarla çevrildik.Hala bir avuç insan çabalıyor.Neyse sizi de sıkmayayım. Baharda yaylamız daha da güzel oluyor.Bekleriz.Selamlar |
Sevgili gokçegokçe,bahçeme hoşgeldiniz.Güzel dileklerinize AMİN diyorum ve Allah herkese istediği gibi,sevdikleriyle yaşamak nasip etsin diyorum.Ben de köyümü çok seviyorum.Bu foruma girdikten sonra köyümün kıymetini daha çok anladım.Bahçeme yine beklerim,selamlar..
|
Akçabardak abla,hoşgeldin,ne iyi ettin de geldin.Beğenmene sevindim.Çok teşekkürler.Yine beklerim..
|
Eveet arkadaşlar,bugün itibariyle domates hasadımız başladı.Kiraz (cherry) domateslerimiz toplanmaya basladı.Yarın ben de tarlaya gideceğim.İnşallah çekip paylaşırım.
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 441332
Eklenti 441333 Eklenti 441334 Geçen hafta çektiğim sofralıklar,şuan daha da kızardılar. |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 441335
Eklenti 441336 Bunlar cherrylerimiz,bugün toplanmaya başlandı. Hiç batıl inancım yok ama,13. cuma günü başlamışız hasada :( |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 441337
Eklenti 441338 Bunlar da sılajlıklar,bu tarla anca sömek çıkarıyor ama diğeri epey büyütmüş. |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili mügem ellerine yüreğine sağlık anlatımın, tüm paylaşımlarını hayranlıkla, zevkle takip ediyorum. İnan sayfanı gezerken huzur buluyorum. Sağolasıın.
|
Alıntı:
|
Çok sağol sevgili YeniGine,her zaman sayfama beklerim.Boşuna dememişler,güzellikler paylaşıldıkça çoğalır.Siz arkadaşlarımın yürekleri ve gözleri güzel olduğundan,sayfamı güzel görüyorsunuz.Selamlar..
|
Bitkimin öyküsü..
1 Eklenti(ler)
Eklenti 441419
Yaklaşık 1 ay kadar önce,ilçe sokaklarından birinde,bir kahvehanenin önünde saksıyı gördüm.Bitki onlarca kök yapmış,saksıdan taşmış. Bismillah dedim,abi şu saksınızdan bana bir kök verebilir misiniz? Adam dedi ki:çiçekler eşimin,şimdi yok,habersiz veremem.Eşi de bitişik dükkanda terzi. Napayım,kuyruğu kıstırdım,gittim. 1 hafta sonra,ben yine damladım.Terzi abla benim için,1 kök çıkarıp,suya ıslamış.Ama bir sorun var,bitkisinin aloe vera olduğunu zannediyor.Koktum değil.Yapraklar şifa niyetine kırılmış zaten.Hiç itiraz etmedim.Ne olur,ne olmaz vermeyiverir falan diye. Ertesi hafta ben yine ilçeye damladım.Bu defa elimde birkaç dal telgraf ve birkaç rozet sempervivumla terzi ablaya teşekkür ettim.O hala aloe vera sanıyor.Bence gasteria cinsi. İyi geceler...;) |
Sayın Mügem, bahçeniz, bitkileriniz, manzara resimleriniz hepsi çok güzel.Evet bitkiniz gasteria sağlıkla büyütün.
|
Hoşgeldiniz Ayşe hanım,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Herzaman sayfama beklerim.Sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
|
Çelikten bodrum papatyası üretimi
4 Eklenti(ler)
Eklenti 441441
Bodrum papatyam aldığımda ne güzeldi.Uzadı ve ahtapota döndü. Eklenti 441442 Ben de dallarına bir makas attım. Eklenti 441443 Çelik olarak hazırladım. Eklenti 441444 Kızımla birlikte diktik.Şimdi tutmalarını bekliyoruz. |
Oyalı telgrafım
2 Eklenti(ler)
Eklenti 441445
Bu telgrafımın formunu çok sevdim.Büyüdükçe kenar kıvrımları açılıyor. Eklenti 441446 Yaprağın altındaki oluşum tomurcuğa benziyor. |
Latin ve akşam sefası fidanı
1 Eklenti(ler)
|
Aeschynantus radicans
1 Eklenti(ler)
|
Begonya
1 Eklenti(ler)
|
Atlas
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 441451
Sonunda sardunyamı gerçek rengiyle çekebilmişim. Eklenti 441452 Sedum sieboldiim tomurcukta.. Eklenti 441453 Tüylü telgrafım her sabah beni çiçekle karşılıyor.Birbirinin içinden çıkan yapraklarını çok seviyorum. |
Kınalarım..
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025