![]() |
inşallah kimsenin emeği yerde kalmaz sevgili mügem
|
Sizin de acele etmeniz lazım domatesler için. Emeklerin ziyan olması üzücü olur. Hem maddi hem manevi.
Domatesler harika görünüyor. Anlatımınız çok güzeldi slaytta sanki biri anlatıyordu biz hem izliyor hem dinliyor gibi hissettim şahsen. Ellerinize sağlık. |
Sevgili mügem; tüm Kozaklılara rastgelsin, Allah'ım emeklerinizi ziyan etmesin, o güzelim domateslere birşey olmasın inşallah!..
|
Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz sayın mügem.Bahçeniz, manzaranız, çiçekleriniz her şey çok güzel.
|
Alıntı:
Saygılar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Domateslerin bir kısmında oldukça zayi var.Ama kalan sağlar bizimdir diyerek,toplamaya devam ediyoruz. Tarlada yorulup geliyorum,sayfamı açıp,beğenileri yorumları okuyunca,bir nebze olsun dinleniyorum.Sağolun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şimdilik hoşçakalın...
1 Eklenti(ler)
Eklenti 446775
Sizlere,yaz başında,bahçemi ziyaret eden bu sevimli yaratıkla,şimdilik veda ediyorum.Görüşmek üzere.. Beğeni ve yorum gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Saygılar. |
Alıntı:
|
Tömürceğim hoşgeldin,nasılsın? Hayır, sandığın anlamda bir veda değil, bugünlük anlamında. Ama tekrar okuyunca hak verdim, biraz geniş anlamlı bir veda olmuş.
Sen neler yapıyorsun? Okulun nasıl gidiyor? Çiçeklerinle ilgilenebiliyormusun? Ben birazdan tarlaya gidiyorum. Bu arada bilgisayarımız bozuldu, cepten girdim. Fotoğraf yükleyemiyorum. Şimdilik! hoşçakalın. |
Alıntı:
Bu arada gönderdiğim kargodakiler ne durumdalar müge abla kuruyan bozulan bişey var mı Sabriyenin durumu iyiydi fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ama :) |
Günaydın, bu sabah birkaç çiçeğimi fotoğrafladım.İnşallah bilgisayarımız gelince yükleyeceğim.
Gizli gizli makinemi tarlaya götürüp, çekim yapıyordum.Kırağı düşünce, içimden hiç çekmek gelmedi.Bir yandan da bilgi açısından, görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi günler.. |
Bay tömürcek, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Sizin tarlalarda ne işleniyor?
Kargodan en sağlıklı çıkan sabriyeydi.Maşallah, dayanıklı kızmış.:rolleyes: Oxalisin oxalis olduğunu zor çıkarabildim.Çürüğünü atıp, soğanını gömmüştüm.Patlamış ve bir yaprak vermiş.Haseki tohumlarını ekmedim.Ekip içeri mi alsam, yoksa baharın mı eksem? |
Alıntı:
|
Bak şimdi üzüldüm bay tömürcek, çingene şalvarı da güzel bir bitki.Bir de senin ana yüreğin var dimi?
Sanırım ikisi de begonya türü olsa gerek. Tarla işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dilerim. Görüşürüz. |
Bayramınız kutlu olsun sevgili Mügem :)
|
İyi geceler, bayram hayırlısıyla bitti.Biz yine domates toplamaya başladık.
Bugün ineklerimizden biri bize süpriz yapıp doğurdu. Ak yüzlü, ak kirpikli, (sanırım) dişi bir buzağımız var.Bayram bebeği:rolleyes: |
Zaman ne çabuk akıyor.Koca yaz,bir çırpıda gelip geçiverdi.Bayramlar da geçti.Sonbahar bir başka güzel köyümde.Mantar çıktı.İnşallah hepsini göstereceğim.
Bu arada, bayram oldukça bereketliydi.Tabi ki çiçekler açısından. 4 tane çeliğim, bir de tohumum oldu.Ekilip dikilmeyi bekliyorlar. Herkese iyi geceler..:p |
Müge ablacım nerelerdesin merak ettim kötü bişey yoktur umarım? :(
|
Ben de merak ediyorum sevgili mügem'i...
|
Merhaba
Herkese selamlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Bilgisayarımız hâlâ hasta. Beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkürler.Yeni bir yıla başladık, herkese hayırlı olsun.
Sevgili Yenigine, sevgili baytömürcek, sevgili aheste ilginize çok sevindim.Herkesin yeni yılını kutluyorum. Sanırım bir süre daha oğlumun cebinden bağlanacağım. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
|
Çok şükür, sevgili mügem aman hasta olan bilgisayarın olsun en kısa zamanda iyileşsin o da. Teşekkürler senin de yeni yılın mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli olsun inşallah...
|
Günaydın sevgili mügem,köyünüzün ve çiçeklerinizin manzara resimlerine bakarken içim açıldı inanın.beyaz badanalı duvarlar,beyaz teneke ve toprak saksılarda çiçekler.çamlıklar,karlı dağlar vs hepsi birbirinden güzel ellerinize yüreğinize sağlık.begonyalarınız kına çiçeğiniz latinler hepsi ayrı güzel güle güle büyütün sevgiler..
|
Sevgili iremsıla,sayfama hoşgeldiniz.Ne iyi ettiniz de geldiniz.Maalesef şuan emanet bilgisayarla bağlanabiliyorum.Fotoğraf yükleyemiyorum.İyice biriktiler.İnşallah daha nice güzelliklerde buluşuruz.Ben de sizin sayfanızı gezdim.Menekşeleriniz harika.Bende de yeni yeni menekşe merakı başladı.İnşallah başarılı olurum.Konya ve Adana'ya selamlar.Yine beklerim.
|
Aslında bunu bitki delilerinin delilik öykülerine yazmak gerek ama,sayfam epeydir aktif olmadığından canlandırmak istedim.
Dün ilçede bir akrabamızın evine,bebek gezmesine gittim.Salona girdim,anam,çiçekler.Baktım hangisi müsait,fil kulağı.Bende de yok.Mutfağa girdim,anam,menekşe,o da bende yok.Tabii ki istedim (acıksam ekmek isteyemem).Sağolsunlar verdiler.Fil kulağımı sabah diktim,menekşeleri de köklendirmeye çalışacağım. Saygılar. |
Sevgili mügem,bahçenize, anlatım dilinize, yaşadığınız bolgeye bayıldım:) sayfanız bol çiçekli, tarlanız bol mahsüllü olsun sevgilerimle
|
Bahçeme, köyüme hoşgeldiniz.İyi dileklerinize çok teşekkür ederim.Yine beklerim,saygılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025