![]() |
5 Eklenti(ler)
Güler atlasım tomurcuklandı. bol bol çiçek açacak inşallah.
dördüncü resmi çevirip koydum, ama yine yan çıktı bu görüntü için özür dilerim. |
Ablacım maşallahı var hepsinin arkadaki hoya tricolora bayıldım ne kadar kocaman olmus masallah ;) Bi de abla arap saçına hayran oldum nasıl da yesermişler yerlerde geldiğimde biraz almak istiyorum arap saçından saksıya dikmek için bulunmuyo kolay kolay ben çok seviyorum :)
|
sağ olasın by tömürcek. hoyalar büyüdü ama hiç çiçeğini göremedim.
arap saçı bu evde yok geleceğiniz zaman yazlığa gittiğimizde kökten ayırıp getiririm. |
3 Eklenti(ler)
A101 den aldığım karışık renk nergis soğanları tek renk açtılar.
|
Alıntı:
|
Evet tricolar ve atlas müthiş..Ne renk açıyor acaba:confused: Yaprağı güzel ve diğerleride tabikii.Burada bir balkonda yavruağzı atlas gördüm kocaman bana küçük bir dal verirmisin dedim kadın bana el salladı alay eder gibi.Benim balkona bakanlara ben yine istiyormusunuz diye soruyorum..Bayağı gariibime gitti...Herkes gönlünden geceni yaşarmış.olsun..
|
Alıntı:
antalyaya gitme durumumda var belki yazlığa daha erkene alabiliriz. |
Alıntı:
atlası güler hanım göndermişti kırmızı açıyor. sarı renktende paylaşmıştı ama ben diyemedim artık fazla yüssüzlük olacak diye çekindim. kırmızıdan isterseniz gönderebilirim. |
Sag ol benimde var acsin bakalim kirmizi degilse haberlesiriz.
|
Alıntı:
|
ya tömürcük yaşlılık bu olsa gerek 1mayıs haftasıda gideriz demiş eşim bende o,zamana gitmeyiz anlamışım bir iki hafta içinde gider geliriz dedi mehmet amcan. ne kadar sevindim
ozamana kadar gidemessek ne yaparım uzun zaman diye düşünüyordum. antalyaya gitme durumumda ertelenebilir. benim yerime çocuğum bize gelecekmiş. |
Size neden ozel mesaj atamiyorum?
|
Alıntı:
cevap yazdım umarım sizede ulaşmıştır. selamlar |
1 Eklenti(ler)
........
|
1 Eklenti(ler)
Nihayet resimleri duzeltip yükleyebildim
Bahçemden yeni açanlarım. Kartopunu geçen yıl dikmiştim ilk çiçeğini açtı. |
4 Eklenti(ler)
Sardunyalar yerdekilerin hepside donmuş. Sadece saksıdakiler kalmıştı
Açmaya başladılar. Yere yeniden ektim tutmuşlar ama henüz gelişmediler. Geçen Yıl tohum etkinlikten gelen sedef çiçeğim bir kök kalmış oda çiçek açmış. Margirit papatyamda ilk açtı oda geçen yıl tohum etkinlikten gelen tohumlardan yetiştirmiştim. Clematisde ilk açtı onuda geçen yıl urladaki sardunya satan arkaşımızdan almıştım şuan seranın ismi aklıma gelmedi.bağışlayın. |
5 Eklenti(ler)
Fotoğraf makinamın şarzını bulamadım.
fotoğrafları çocukların tabletiyle çekip yüklemeye çalıştım. normal yüklemesini beceremedim düzenleme yapabilmek için bu şekilde attım. teknoloji özürlüğü çok zormuş.. |
5 Eklenti(ler)
Nihayet resimleri düzenleyip yükleyebildim.
Bayındır fesdivalden aldığımız çiçeklerim. Yarın yazlık bahçeye gidecek yerlerine dikilecek . Hafta sonu çok iş var.:dilli: |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda fesdivalden yeni alınanlarım.
|
Alıntı:
|
Evet calibrachoa çok güzellerdi her renginden alacaktım arabada yer darlığından üç renginden alabildim.
|
Abla çiçeklerinin hepsi harika bunları canlı olarak yerinde görmek ve sizle aynı sofraya oturmak büyük şerefti ;) Misafirperverliğiniz olsun hazırladığınız mükemmel sofra olsun muhabbetlerimiz herşey çok güzeldi zaman su gibi akıp geçti :p Ben daha çektiğim resimleri eklemedim fırsat bulup en kısa zamanda sayfama eklicem. Bu arada abla arap saçını unutmuşuz :)
|
Evet tömürcek siz gittikten sonra görünce farkettim nakkaş sarmaşığını. arapsaçınıda
Unuttuk başka istediniz varsa yazlık bahçedende getirip kargoya verebilirim.. |
Sevgili efeege maşallah maşallah ne kadar çok, ne kadar güzel çiçekler almışsın; hepsi birbirinden güzel. Hele calibrachoalarına bayıldım çok güzeller çok. Sanki 4 tane saydım ben. Mor renkli katmerli sakızına da bayıldım, maşallah!..
İnşallah hepsini bahçende de görürüz, rastgelsin... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemde açan güllerim.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeler bu yıl format değiştirdi.
begonjiller japon gülleri ve çalı türü ağaçlar soğuktan donunca yerini güller ve küçük boylu çiçek türleri aldı. İkinci resimdeki margirit papatyam geçen yıl tohum etkinliten bu yıl ilk çiçeğini açtı. |
5 Eklenti(ler)
iki defa ayrıntılı yazı yazdım yükleyemedim.
bilgilendirme adına olmadı sinir oldum vazgeçtim. |
Çiçekleriniz harika, rengarenk ama gözü yormuyorlar. Bence çok güzel de fotoğraf çekiyorsunuz. Teknoloji özürlü falan da değilsiniz. :))
Sevgiler.. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili fatih. teşekkür ederim.
sayenizde ilk kez hoya çiçeğini görebileceğim. bir yıl öncesi tomurcuklanan kış gelince gelişmesi duran hoyam tomurcuğunu büyütüp açmaya karar verdi. devamındada bir kaç tane tomurcukta verdi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025