![]() |
1 Eklenti(ler)
Sevgili hdoğan çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
Artık fide kalmamış ben de kalan 6-7 fideyi aldım dün diktim. Eklenti 559454 |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bahçemin merak ediliyor olması beni mutlu etti,sanırım bir an önce dersimi çalışıp bir sayfa açmalıyım :) Sevgili YeniGineciğim,ektiğin fidelerden bol ürünler alırsın inşallah.Gerçi onları yemekten çok seyretmekten haz alırsın gibime geliyor;) Kolay gelsin arkadaşım,ellerine yüreğine sağlık.. |
Teşekkür ediyorum sevgili Aliyye, dediğin gibi ekeyim, dikeyim, sulayayım, gelişmelerini izleyeyim öyle üründe falan pek gözüm yok. Bir sene bina önünde 3-4 kök domates, 2-3 kök patates çıkmıştı (Mutfak artıklarını toprağa gömdüğüm için) inan ol bir tane bile yiyip tadına bile bakamamıştım.
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hatmi çiçeğini çok seviyorum, geçen seneki katlılar çıkmadı bu sene. Daha açmamış tomurcuklular var inşallah onlar katlıdır...
Eklenti 559759 Eklenti 559760 Eklenti 559761 |
Yeniginelerin ve şeker begonyalarına maşallah, çok güzel gelişmişler, oldukça iştahlılar.
|
Çok teşekkür ediyorum sevgili akçabardak'ım sağolasın.
Yalnız orta göbekteki minelerin çiçekleri geçti, üstlerinden az biraz budadım inşallah tekrar çiçeklenirler... |
Alıntı:
Dünkü yağmura benim çiçekler çok sevinmişti.Sabah başuçlarına gittiğimde pek bir mutlu gözüküyorlardı.:rolleyes:Senin bahçende de aynı mutluluk olduğundan eminim.:rolleyes: |
Çiçeklerin harika görünüyor Yenigineciğim opuntianın çiçeği de çok güzel benimkide utandı beni kandırmaya birtanecikte olsa çiçek tomurcuğu verdi ama hala açmasını bekliyorum gerçi bu sene bir kaç kaktüsüm yatmaktan sıkılıp çiçek vermeye karar verdi :)
|
3 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ediyorum sevgili günebakan'ım. Kaynana dilim güzel çiçeklendi, bugün de rahmetli komşumun kapısının önündeki kaynana topuzum tomurcuklanmış, belki yarın çiçeğine yetişemem diye tomurcuk halini paylaşayım istedim...
Eklenti 559965 Eklenti 559966 Eklenti 559967 |
1 Eklenti(ler)
Benim asıl büyük bir istek ve merakla çiçek açmasını istediğim kaktüsüm 3 senedir benimle geçen sene saksısını ve toprağını değiştirdim; çiçek açmaya da hiçç niyeti yok...
Eklenti 559971 |
4 Eklenti(ler)
Benim tohumdan çimlendirdiğim acı biber fidelerini acı sever komşularımın bahçelerine bugün diktim. Bir bahçede komşumun ortancısını da sizlerle paylaşmak istedim...
Eklenti 559977 Eklenti 559978 Eklenti 559980 Eklenti 559981 |
sevgili yenigine, şeker begonyaları gerçekten şeker gibi görünüyor. yeni gine çiçekleriniz de bu yıl daha bir coşkulu açmış gibi geldi. ellerine sağlık çok çalışıp emek vermenin karşılığında bu güzellikler sizi ödül gibi sevindirip mutlu ettiğinden eminim.
kaynana topuzu da maşallah tomurcuktan yıkılıyor. yoncalarla da pek yakışmış. komşunuzun ortancası da bütün güzelliği ile görselliğini sergilemiş doya doya seyredip keyfini yaşayın sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Münevver çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... Yeniginelerim evet bol yanmış hayvan gübresi ile toprağını değiştirince, yerlerini de sevince coştular maşallah...
Kaynana topuzumun çiçeklerini de yakaladım, az önce fotoğrafladım. Eklenti 560234 Eklenti 560235 |
5 Eklenti(ler)
Petunyalarım son hallerimiz...
Eklenti 560478 Eklenti 560479 Eklenti 560480 Eklenti 560481 Eklenti 560482 |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
İlk kez bir komşumdan sakız sardunya çeliği istedim ve sağolsun kendisi gönül rahatlığı ile üç sakızdan çelikleri koparıp verdi. Hem katlı hem de çok güzel renkleri var, inşallah tutarlar...
Eklenti 560669 |
Maşallah diyorum, ziyaret etmeyeli bahçeniz coşmuş. :) Komşular emanet edeceklerini kişiyi iyi biliyormuş. :) Tekrar görüşmek dileğiyle..
|
Emanetçi komşu bulmak kolay değil. Herkese lazım oluyor. Özellikle tatile gidildiğinde gözün arkada kalmıyor. Nasıl olsa özenle bakacak biris var diyorsun.
|
Sevgili YeniGine,mor sakız sardunya fidesi sözümü unutmadım :)İstediğin zaman alabilirsin.
Hatta Komşumun sardunyalarından da beğendiğini alabilirsin.İki ay boyunca bahçeden sorumlu komşuyum :) Nedendir bilmiyorum ama sakız sardunyalar eski yıllardaki gibi çok gelişmiyor.Dilerim seninkiler çabucak dallanıp budaklanır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
:( Nerde benim eski gazanyalarım?.. Hepsi dondu, inşallah bu yeni aldıklarım da gün gelir eskiler kadar coşkulu açarlar...
Eklenti 561364 Eklenti 561365 Eklenti 561366 Eklenti 561367 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sevgili Laleci çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Benim glayöller geçen seneden sadece sarı ve kırmızı renkte idiler. Hâlâ 6 yapraklılar, tomurcukta olanlar var bu 3 tanesi aceleci davranmışlar. İnşallah senin de pembişlerini görürüz... :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025