![]() |
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar....
|
2 Eklenti(ler)
Portakallar...
|
2 Eklenti(ler)
Nergis açarmış. :)
|
Çok güzel nergisleriniz sayın:h_dogan :D Acaba bir şey sorsam ne zaman ektinizde şimdiden açtılar ??
|
Bunları Sn. pria Erlicheer'lere bonus olarak gönderdi. Asıl merak ettiğim henüz açmadı. Yaklaşık 4 ay oldu soğanları dikeli. :)
|
Sayın h dogan nergislerinis çok güzel belkide Adanada olmanızın büyük avantajı porakallar öyle hepsini çok beğendim ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
Brugmansialar geçen gün olan donda sanırım tam dondu. İnşallah alttan tekrar filizlenir. Geçen gövdesi 3-4 yıllık olan brugmansiayı bir kontrol edeyim dedim kabuğu haşlanmış gibiydi. Dereceler -5,-6'yı gösteriyordu. Biz de sanırım brugmansialara veda ettik. :)
|
2 Eklenti(ler)
Sn. Pria'dan aldığım erlicheer nergizler açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahar dalı.
|
2 Eklenti(ler)
Kış ortancası ve kanarya otu.
|
Nergislere bayıldım sevgili hdoğan, maşallah çok güzel açmışlar çok...
|
3 Eklenti(ler)
Şeftali açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Erik de açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Sümbül çok güzel. :)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçeden
|
Sizin bahçenize bahar gelmis bile. Darisi benim bahçeme. :) bu yil sabrım kalmadi baharı beklemeye. Tam havalar ısındı derken tekrar bir soguk geliyor. Mutfağımda ve kapali balkonumda saksılardan adım atacak yer kalmadi artik.
|
3 Eklenti(ler)
Papatyalar...
|
Sevgili hdoğan papatyalar harika; gönlünüze sağlık. Kaç zamandır ben de istiyorum bu sene şeker tabağı tohumu ile birlikte aldım ektim. Sonuç; hiçbirşey çıkmadı... :(
|
Ben tohum çıkarayım takasta paylaşırım abla. Zaten kendi kendine çoğalıyor. :)
Bu papatyalardan daha çoğu yabani olarak var evin bahçesinde. :) |
2 Eklenti(ler)
Süsenler...
|
Alıntı:
|
Bunlar yabani değil Sn. TCM. Sadece yabancıların daha fazla olduğunu söylemek istedim. Bunları paket tohum olarak alıp ekmiştim. Yaklaşık on yıl oldu. :)
|
3 Eklenti(ler)
1 ay önceden. :)
|
5 Eklenti(ler)
Güllerin içinden.
|
5 Eklenti(ler)
Güllerin içinden devam.
|
5 Eklenti(ler)
Son.
|
1 Eklenti(ler)
Filbahri.
|
5 Eklenti(ler)
Mis mis :)
|
Sevgili hdoğan, maşallah güllerin harika olmuşlar bu sene, hele bir de su damlacıklı oldular mı bayılmamak mümkün değil. Filbahri benim çocukluğumun çalısı; çok istedim bahçede olsun fakat kısmet değilmiş. Mis mislere gelinceee gerçekten mis mis olmuşlar, hele toplu halleri harika olmuş.
Emeklerine sağlık, rastgelsiin inşallah... |
Alıntı:
Tek yıllık çiçeklerden uzak durmak gerekiyor çalı türleri daha az ilgi istiyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025