![]() |
Geçmiş olsun sn. h_dogan. Sizin bakımınızla kısa sürede toparlanacaklarından eminim.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben hep diyorum doğayla fazla kavga ediyoruz diye. doğa bizden çok güçlü, eninde sonunda kazanan doğa olacak. Çok yıllıklar kendini toplar ama sebzeler nakavt olmuş bazılarından zaten az fide vardı, tohum da yok. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. :) |
h-dogan geçmiş olsun. Yeni okudum.
|
Çok geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil...
Sent from my iPad using Tapatalk |
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim hepinize.
Bu güzeller size gelsin. |
5 Eklenti(ler)
Fotoğraflar dolu yağmadan önce çekilmişti. Şimdi güllerde çiçek yok yenilerini bekleyeceğiz. :)
|
4 Eklenti(ler)
Güllerin devamı.
|
5 Eklenti(ler)
Turunçgiller.
|
4 Eklenti(ler)
Zeytin ve narda çiçek çoktu ama çoğu doludan döküldü.
|
2 Eklenti(ler)
Yaklaşık bir ay önce marketten almıştım.
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
Sn. h_doğan, sabah sabah insanın içi açılıyor ellerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
Gojiberry çiçekte. Geçen 3-4 meyve de vardı. Kuşlar bize pek bırakmıyor. :)
|
1 Eklenti(ler)
Sardunya rengi gibi çok duru çıkmış. :)
|
4 Eklenti(ler)
Akşam sefalarından birkaç renk. Her sene daha fazla renk oluyor.
Benim gibi zamanı olmayanlar için bahçeye ekilebilecek en iyi bitkilerden biri bence akşam sefası. |
2 Eklenti(ler)
Papatya ve kirli hanım.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen sene Ağaçlar.net toplantısında verilmişti. Sürekli açıyor büyüyünce nasıl olacak merak ediyorum. Adını bilmiyorum. :)
|
4 Eklenti(ler)
Sardunyaları sabah fotoğraflamıştım birkaç gün önce.
|
1 Eklenti(ler)
Öylesine Atlantic Dill's Giant ektim yine. :)
Bu dişi çiçek. |
1 Eklenti(ler)
Balkonda uzun saksıya bodur domates ekmiştim 4-5 adet. Hiç ilaçlamadığımdan bu kadar ürün alabildim. Ağaçları kurtlar yedi, şimdi tek tük yaprak kalmış. :)
|
1 Eklenti(ler)
Güllerimden biri.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/calilar/31895.htm |
Alıntı:
Ellerinize sağlık. Fotoğraftaki bitkiyi Meksika Petunyası diye biliyorum. |
2 Eklenti(ler)
Menekşeler oldukça sevimli.
Nedense mor renkli olmasına rağmen fotoğrafta bir türlü mor çıkmıyor. |
1 Eklenti(ler)
Pamuk şeker gibi.
Sabah çiğ varken fotoğraflamıştım. |
3 Eklenti(ler)
Evimizdeki tek hoya.
|
Hilal güllerin çok güzel. Umarım bahçeni toparlıyabildin.
Senden güz fasulyesi hakkında bilgi almak istiyorum. Çukurovayı ve sıcakları bildiğin için sana sormayı uygun buldum. Burada ne zaman ekilir ? Bu sene deniyeceğim. Bu yaz çok güzel pembe brandywine domatesler yetiştirdim. 500-600 gram aransında gelenler çoktu. Çok lezzetliydiler. Buçuk nasıl ? |
ALLAHIM güller , menekşeler , sardunyalar , kirli hanımlar papatlyalar ,maviler, morlar , kırmızılar , turuncular... ne kadar güzeller maşaAllah
Utanarak ilk defa yorum yaptığımı fark etmiş bulunmaktayım :( :( Daimi olsunlar inşaAllah.. |
Alıntı:
Bu sene tam boşladım abi canım sıkıldı ben de oluruna bıraktım. Birkaç kök patlıcan dışında bir şey yok, her yer ot dolu. Zaten zamanım da pek yok. Bir de balkabağı var birkaç kök. :) Bence eylül aynı beklemelisin fasulye için. Havalar çok sıcak. Ben de belki biraz ekerim zorsunmazsam. :) Bir de sardunyalar aynı beni gibi çubuk oldu yerlerin darlığından şunları versem abi artık. :) Saygılar, selamlar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025