![]() |
2 Eklenti(ler)
Hangisi daha büyük?
|
2 Eklenti(ler)
Erikler olgunlaştı.
|
4 Eklenti(ler)
Çeri domateslerin son durumları.
|
Herşey çok güzel.
Benim yıldız çiçeklerinde de kırmızı örümcek olduğunu düşündüğüm bir hastalık vardı. Kimyasal ilaç kullanmak istemedim. Ev yapımı ilaçlarla önleyemeyince kökten budadım. Yeni çıkanlar sağlıklı görünüyorlar. İnşallah tekrarlamaz. Aloe ilk kez mi yavruluyor. Benim aloe veram iki yıldır bende ve hala yavrulamadı. |
1 Eklenti(ler)
Patlıcanları topladım oldukça albeniliydiler.
|
Alıntı:
|
Domateslere bayıldım Sayın hdoğan, maşallah... Zinnialar evet gerçekten maşallah büyük büyük açmışlar ben de bugün geçen sene düşen tohumlar baktım bugün eski yerlerinde minik minik olmuşlar çok geç kalmışlar aslında minicik ve cılızlar olsun ben de birkaç tanesini şaşırttım bakalım ne olacaklar?
Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Limonda 1. tutan meyveler
Eklenti 424446 Limonda 2. tutan meyvelerden biri Eklenti 424447 Bunlar da 3. olacak kısmetse. ;) Eklenti 424448 |
2 Eklenti(ler)
Böğürtlenler müthiş. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Brugmansia 2. kez açacak bu sene.
Eklenti 424451 Çelikten büyüttüğüm beyaz Brugmansia (Sahibine götüremedim daha) :dilli: Eklenti 424452 Bu da koyu sarı-turuncu yavru. Eklenti 424453 Beyaz olanın yaprakları daha koyu yeşil. |
2 Eklenti(ler)
Sonunda bodur domatesimin meyvelerini topladım ve tohumlarını çıkardım. Garibim o kadar geç topladım ki haline bakın. Yaprakları budayacağım bakalım tekrar yeşerecek mi?
Eklenti 424454 Bunlar da çıkan tohumlar. ;) Eklenti 424455 |
1 Eklenti(ler)
Kokteyl domates gel beni ye der gibi. :dilli:
|
5 Eklenti(ler)
Süs biberleri çeşit çeşit çıktı.
|
Maşallah o bogurtlen ler ne güzel olmus eşimle beraber bakakaldik ellerinizle sağlık sadece bogurtlen ler müthiş degil herşey müthiş görünüyor :)
|
3 Eklenti(ler)
Pembe kalp domates verim olarak iyiydi ama meyve örtmesi iyi değil meyvelerde aşırı sıcaktan yanıklar oluştu. Adana için iyi bir özellik değil.
Eklenti 424462 Bunu da netten sipariş vermiştim. Bunun da kötü yanı meyveler olgunlaşmaya yakın çizgiler oluşuyor üzerinde. Eklenti 424463 Bu da diğer pembe domates. Bitkinin yaprakları güçlü meyveleri örtmesi iyi. Pembe kalp domatesten daha iri meyvelere sahip. Lezzet bakımından birbirlerine çok yakınlar. Eklenti 424464 |
1 Eklenti(ler)
Kavun bir tane tuttu. Sanırım 2 kg civarı bir kavun olur. Malesef hiç bakım yapamadım.
|
4 Eklenti(ler)
Balkabağında mozaik virüsü.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sene aşıladığım zeytin. Normalde bir dalını aşıladım tutarsa diğer dalını kesecektim ama bu sene tek meyve tutan bu ağaç olunca birkaç tane zeytinden olmayayım dedim.
|
1 Eklenti(ler)
Gördüğünüz gibi bu sene çok az zeytin var. Herhalde taş çatlasa 4-5 kg ancak toplarım 3 ağaçtan.
|
2 Eklenti(ler)
Bu balkabaklarını kopardım.
1.si 13.4 kg geldi. Eklenti 424473 2. si de 24.7 kg geldi. Eklenti 424474 |
4 Eklenti(ler)
Bu da benim dev kabağım (sözde dev geleceği 50-60 kg) kabağın üzerindeki odun parçası yaklaşık 30 cm gelir. Büyüklüğü belli olur diye koydum üzerine. Ağacı ölmek üzere sapı kalmış sadece. Bu ay onu da toplarım.
Eklenti 424475 Eklenti 424476 Gövdede küçük çatlaklar oluştu Eklenti 424477 Tabi üzerini de örttüm gazeteyle. Eklenti 424478 |
Alıntı:
|
Bende böğürtlen yetiştirmek istiyorum.Ne zaman ekilmesi gerekiyor ?Sizin eklediğiniz resimden sonra şart oldu artık.:)
Sebzelerinizin de maaşallahı var.Kalp domatesi ilk kez görüyorum.Çok güzelmiş.Hele ki o kabaklar ... Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Aslanağzıları budamıştım tekrar açıyorlar hem dallandılar. Bir tanesi bu diğerlerini fotoğraflamadım daha.
|
1 Eklenti(ler)
Yumurta patlıcanı çok geç gerçek yerine aldığım için daha pek büyümedi.
|
1 Eklenti(ler)
Lantana..
|
1 Eklenti(ler)
İri yapraklı fesleğen tohum fazında.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025