![]() |
Alıntı:
|
:D Sayın hdoğan siz hep selluka için poyraz, poyrazdan deyip duruyorsunuz. E İstanbul'da da poyraz oldukça etkili. Ben de kınaların çiçeklerinin döküldüğünü bir de hepsi yan yattılar gördükçe; 'Poyrazdan poyrazdan' diyorum. Ne kadar doğrudur onu da bilemiyorum.
|
Sizin orda poyraz esince kaç derece oluyor sıcaklık. :D Bizim burda geçen ay 45 i buldu o yüzden diyorum. :D Selluka aşırı sıcağı sevmiyor. ;)
|
:D İşte bilmeyince ben sanıyorum ki rüzgâr etkili, e sizden de öyle duydukça bir nevi teselli gibi birşey poyrazdan poyrazdan deyip duruyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Koçan püskülleri sarı ve kırmızı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir gecelik gelin kabına sığmıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz renkli balkabağı.
|
2 Eklenti(ler)
İri yapraklı fesleğen.
|
4 Eklenti(ler)
Zinnialar daha güzel açıyor artık.
|
2 Eklenti(ler)
Trabzon hurmaları büyüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Takastan gelen fasulyeleri tohuma bıraktım. ;)
|
1 Eklenti(ler)
İki kadife çiçeğinden biri gölgede kaldığı için öldü. Bu ise yeni tomurcuk verip açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Kına çiçeği tohum faslına geçti. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Ağaç minesi bol bol tohum verecek.
|
1 Eklenti(ler)
Mor yapraklı...
|
4 Eklenti(ler)
Üzümler...
|
4 Eklenti(ler)
Devam... Bu resimlerin hepsi aynı asmadan.
|
1 Eklenti(ler)
Pembe renkli Kalanchoe bir dal dikmiştim diğerinin altına tutmuş. Kalanchoe herhalde en kolay çoğaltılan sukkulent. :dilli:
|
5 Eklenti(ler)
Biberler.
|
1 Eklenti(ler)
Tek kök akşam sefasında kaç çeşit renk var.
|
1 Eklenti(ler)
3. muz da doğum yapıyor. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Muzlar alttan çok fazla yavruluyor 2-3 haftada bir temizliyorum. Gelecek sene için sağdaki kalın olan 3 taneyi bıraktım. Diğerlerini keseceğim çıktıkça. Zaten bu sene meyve verenlerin gövdesi görüldüğü gibi oldukça kalın. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Uzun börülce. Biz acebek diyoruz tabi burda.
|
2 Eklenti(ler)
Horoz ibikleri müthiş oldu. Bunları bir kere ektiniz mi kendi kendine çıkıyor her sene. Geçen seneye göre çok daha iyi oldular.
|
3 Eklenti(ler)
Karpuzlar.
|
2 Eklenti(ler)
Lif kabağı 2 tane meyve tuttu şimdiden.
|
2 Eklenti(ler)
Son olarak turuncu gül.
|
Sayın h doğan
Hepsi birbirinden güzel..... Nazarlardan korusun Allah...Maşallah |
Alıntı:
|
Herşey harika görünüyor. Börülcenin bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum. Bu yıl bende ekmek istedim fakat tohumunu bulamadım. Zannedersem sarılıcı olmayan türü de varmış.
Horoz ibiği çok güzel gelişmiş. Muzun gelişimini sizin sayenizde yakından izlemiş oldum. İlk kez görüyorum. Teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025