![]() |
Sevgili Sevgi; tebrikler... Gerçekten bahçeniz gittikçe güzelleşiyor. Alev çalısı bizim bahçede de tek tük var çit olarak gerçekten güzel bir çalı türü. Toplu halde olunca daha bir güzel görünüyorlar.
Çuhalar, ayak şekilleri, ortancalar, laleler, sardunyalar kısaca bahçe çok güzel. Ellerinize sağlık, görülüyor ki verilen emekler boşa gitmiyor. |
Sevgili YeniGine, çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz. Havalar ısınmaya başladı artık , kışın bahçeye çıkamamak ...içim içimi yiyiyordu ama şükürler olsun ki bahara eriştik.
Sevgilerimle. |
Bu kadar çok güzelliği bir arada tutmak çok zor olmalı. Gerçekten hayranlıkla sayfanızda geziniyorum.
Emeklerine sağlık.. |
Campanula
4 Eklenti(ler)
Campanula carpatica;
Dün işten dönerken sanki biri beni bauhaustan çağırdı. Sanırım bitkilerle empati kuruyorum.:D Şaka bir yana gidince gözlerime inanamadım. İri çiçekli campanula bana göz kırpıyor. Nasıl sevindim hemen bir tanesini aldım ve beraber evin yolunu tuttuk. Eklenti 395138 Eklenti 395139 Eklenti 395140 Eklenti 395141 |
5 Eklenti(ler)
O sevinçle eve gelince çimleride biçtim, mis gibi çim kokuları her tarafı sardı. Çimlere 1 ay öncesi gübre verildi. Ara ekimler yapıldı. Yer yer çıkan geniş yapraklılar içinde ilaç atılacak.
Eklenti 395142 Eklenti 395143 Eklenti 395144 Eklenti 395145 Eklenti 395146 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sizin kamelyalarınız ve çalışmalarınızın yanında lafı bile olmaz. Aslında hep aklımda kamelyalar var sizin siteyi gezdikçe hemen sipariş vermek istiyorum ama komşunun kamelyasınıda gördükçe kendimi frenliyorum. Çünkü bizim bahçe çok rüzgar alan bir yer. Aşırı rüzgarda zavallı kamelya bütün çiçeklerini döktü. Saygı ve selamlarımla. |
Hepsi çok güzel, emek verilmiş hele son resimdeki menekşeler harika.
|
Alıntı:
|
Sevgili Sevgi bu ara'Bahaus hepimizi çağırıyor..ben kolayını buldum bahçe bölümünün telefonunu aldım 2 günde 1 arıyorum ;yeni hangi çiçekler geldi diye..Sonderece nazikler usanmadan tek tek sayıyorlar:) tavsiye ederim yani...
|
5 Eklenti(ler)
Lalelerimden,
Eklenti 396652, Eklenti 396653 Katmerli lale, Eklenti 396655, Eklenti 396656, Eklenti 396654 |
Kokulu İsparta Gülü
3 Eklenti(ler)
|
Laleler çok güzeller, hele güle ne demeli, ellerine sağlık...
|
Alıntı:
Muhteşem bir güzellik, kokusu buralara kadar geldi, emeklerinize sağlık Saygı ve selamlar |
Sn. akçabardak;
Sn. adneser; ve diğer tüm beğenen arkadaşlar, beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin de olsun.:) |
Günaydın
3 Eklenti(ler)
Küpelim;
kışın yapraklarının bir kısmını döken ve şubat ayında tekrar yapraklanan küpelim soğukları kış bahçesinde geçirdi. Kış bahçesi kuzeye bakan yönde ve kışın hiç güneş görmüyor. Sadece kapalı olduğu için don ve rüzgardan korundu. Eklenti 396731, Eklenti 396732, Eklenti 396733 |
Süper süper, çok güzel bir küpeli cinsi, ayrıca çok güzel makro çalışması olmuş kutlarım. Sevgili Sevgi hanım, emeklerinize sağlık.
Değişik küpelere rastlarsam bende alacağım. Sevgiler selamlar... |
1 Eklenti(ler)
Sevgili milaca, çok teşekkür ederim. Çok amatörce çekimler yapıyorum, yine de beğenmenize sevindim.:)
Eklenti 397413 |
Gül
5 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN,
Gül mevsimi; Eklenti 398419, Eklenti 398420, Eklenti 398421 Eklenti 398422, Eklenti 398423 |
4 Eklenti(ler)
|
Bahçenizde her şey çok güzel emeklerinize sağlık. Fakat gülleriniz harika. Renkleri çok hoşuma gitti. Bahçenizde güle güle koklaya koklaya oturun İnşallah..
|
Sevgili Gülsu, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerinde olsun.
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
469. mesajımın 4. fotoğrafındaki gülümün açmış hali ve gece görüntüsü. Fotağrafcılık kursuna gidene kadar deneme yanılma yoluyla çekimlerim.:)
Eklenti 398878 |
Clematis (Late Large flowered Group) 'Rouge Cardinal'
1 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN,
Clematisim ilk çiçeğini göstermeye başladı. Henüz tam açmadı ama sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım. Etiketinde daha canlı bir renk. İnşallah tam açınca etiketteki rengini bulur.:) Eklenti 400175 |
Kokulu İsparta Gülü
4 Eklenti(ler)
Gülüm kendine taç yapmış,
Eklenti 400176, Uyuyan güzel, Eklenti 400177, Eklenti 400178, Eklenti 400179 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Gül
3 Eklenti(ler)
|
Çilek
2 Eklenti(ler)
|
Zeytin dalı
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025