![]() |
Siz bize lazımsınız sevgili birtanecik, yormayınız kendinizi, motive ettiniz sağ olun.. :)
Bilmukabele can ablam, kendine iyi bak, çiçekli rüyalar.. ;) |
ne kadar tatlıymış kızınız maşallah :)
allah bahtından güldürsün, hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. |
Alıntı:
|
Sevgili Sudenur, yanılmamışım bahçen hızla cennete dönüşüyor derken, seni çok ama çok tebrik ederim. Muhteşem işler başarmışsın, hepside hem takdiri, hem saygıyı hak ediyor. Hele güzel yüzlü, güzel gözlü kızına maşallah demeden, Allah uzun ömür versin, hayatı boyunca kötü gün göstermesin demeden asla son söz söylenmez...Güzel bahçende, sevdiklerinle nice güzel günlere, aylara, yıllara sevgili Sudenur...:)
|
Güzel kızın,bahçen,çiceklerin hepsi çok güzel....Hepsi çok güzel,hiç solmasın hep çiceklensinler inşallah..
|
Sudenur hanim bahcenizi gezdim, azminize hayran kaldim masallah diyorum size bahcenizde cok güzel asamalar kaydetmissiniz emeginize saglik...
|
inanılmaz güzel olmuş büyük emeklerinize ve elinize sağlık çiçeklerinizin sevgiyle yetiştiği çok belli...
|
Şu fotoğrafı örnek alınacak düzenlemeler başlığına mı koysak, ne yapsak? ;)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...-genelarka.jpg |
sardunyalarınızda cok guzelmiş
|
Sudenurcum nerelerdesin, kayboldun. Umarım her şey yolundadır, iyi bayramlar...
|
Bayramı nezle, boğaz ağrısı ve öksürükle geçirdik Gökçe'cim, onun dışında iyi sayılırız, uğrayan herkese sevgiler, hürmetler.. :)
|
Sevgili Sudenur'ummm merhaba, hoşgelmişsin, çok şükür... Ayrıca geçmiş olsun.
|
Geçmiş olsun iyi olduğunuza sevindim. Çabucak iyileşip yeni fotoğraflarla sayfanı şenlendirmeni dilerim canım. Bahçenden epey uzak kaldık. Sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar, uzun süre ara verince üşengeçlik çökmüştü üstüme. :o
Bugün eklerim, yarın eklerim derken aylar geldi geçti, fotoğraflar makinem de kaldı.. Bahçemden son demler.. :) Kasımpatlarım dolu dolu açmıştı maşallah.. Eklenti 461194 Eklenti 461195 İki saksı Lisianthusumu köke yakın budayıp kapalı balkonuma aldım. Eklenti 461198 Eklenti 461199 Minicik bir kökten çoğalttığım Lobelyalarım yaz boyu çiçekliydiler.. Eklenti 461204 |
5 Eklenti(ler)
Hercailer kar-kış demiyor açıyor..
Eklenti 461205 Tek saksı kalan küpelimi budayıp kapalı balkonuma aldım.. Eklenti 461206 Zengarden'den aldığım Lewisia'larımı dona dayanıklı oluyorlar diye bahçem de bıraktım, problem yok şu an için.. Eklenti 461207 Eklenti 461208 İki tür Maviş'im bahçem de.. Eklenti 461209 |
Lisianthusum ve diğer çiçekleriniz Çok güzeller Maşallah...
|
5 Eklenti(ler)
Katmerli petunyam tek bir daldan çoğalmış, bulunduğu yeri sarmıştı ve çok güzel kokuyordu.. İlk kar düşmeden evvel 20 lt'lik pet şişeden kestiğim uyduruk serayla korumaya aldım, iki üç gün önce baktım halen yeşil ve sağlıklı.. :)
Eklenti 461210 Hebe'lerim de pet sera içinde gübreyle örtülüler, gece -14'ü gördük, şimdilik durumları iyi.. Eklenti 461211 Sedum sieboldilerımin kırmızı hallerini çok sevdim.. ;) Eklenti 461212 Galla'larımı da gübreleyip kök hızasından budadım, ilk donda erimiş gibi yapış yapıştı yaprakları.. Eklenti 461213 Sempervivumlar kara dona aldırmıyor.. :) Eklenti 461214 |
5 Eklenti(ler)
Dallarına kar düşen minyatür güllerim..
Eklenti 461217 Ve Sonbaharın son demleri.. :p Eklenti 461218 Eklenti 461219 Eklenti 461220 Eklenti 461221 Bahar'da görüşürüz.. :) |
Sevgili SUDENUR'um tekrar hoşgelmişsin, tembellik etmişsiiin... Maşallah bahçen her daim çok güzel... Ellerine sağlık...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz sevgili habiş ve beğeni de bulunan değerli dostlar, hürmetler, saygılar.. :) |
Çok zevkli bir bahçeniz var, tebrik ederim. Bol çiçekli günler diliyorum.
|
Teşekkür ederim sevgili hira, ziyaretinize memnun oldum, daha güzelleri sizin olsun.. :)
|
Bahçeniz ve ince zevkiniz harika.
|
Canım bahçen cennete döndü artık, oh mis :) Bu ara fazla zaman ayıramıyorum foruma ben de ama sayfana ekleme yapınca dayanamadım bir gezdim sayfalarını içim açıldı. Sevgiler gönderiyorum...
|
Bahçenizi gezerken içim açıldı.Dışarıda buz gibi bir hava varken, ben bahar gelmiş gibi hissettim. Elinize, emeğinize sağlık.:)
|
Merhaba Gökçe'cim, ben de sık uğrayamıyorum kış geldi geleli.. Örgü ve el işleriyle uğraşıyorum vakit buldukça. Uğraman mutlu etti sağol canım, bahar da görüşürüz inşallah.. ;)
Sevgili birtanecik ve abk beğenileriniz için teşekkür ederim, motive ettiniz, daha güzelleri sizlerin olsun.. :) |
Rengarenk cok keyifli bir bahceniz var. Yogurt kovalarina kot giydirmeniz cok hos ayni anda Geri donusum ve tasarim uygulamasi yapmissiniz ellerinize saglik.
|
Teşekkür ederim gulcingiller, geri dönüşümü seviyorum, tek kötü yanı evde bir sürü atık malzeme birikmesi, kıyıpta atamıyorum. :D Bahar geliyor çok şükür, soğuktan ve kapalı havadan bunaldım, toprakla uğraşmayı özledim. Bahçemi beğenmenize sevindim, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah, yorum için teşekkürler. :)
|
Güzel ve bakımlı bir bahçeniz var.İlk defa uğradım, çok şey kaçırmışım.
Yeni gönderilerinizi,zevkle izleyeceğim.Elinize sağlık |
Sayın Sudenur;
böyle iç çeke çeke bakıyor insan bu bahçelere. Özellikle bitki, çiçek, botanik gibi sevdası varsa insanın içinde... Bahçenizi keyifle dolaştım ve inanılmaz keyif aldım. Bahçeyi bahçe yapan, onu anlamlı kılan aslında insanın yaratıcılığıdır.Yaptığınız düzenlemeler çok hoş. Rüzgar çanı harika, keçeden yaptığınız bahçe süsü keza öyle. Ağaç kozakları ile boyalı süsleriniz, kukla pinokyonuz, teneke kutulara yaptığınız dekorlar, süsler ve taş saksınız çok çok güzel.. Birde ''boncuğunuz'' :) ve tüm bunların yanısıra özenle emek verdiğiniz çiçekleriniz. Hepsi birbirinden güzel ve harika... Emeklerinize sağlık. Sevgilerle. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025