![]() |
5 Eklenti(ler)
Bir sürü aslan ağzı fidesi almıştım ama hepsi üstünde ki çiçeklerini döktü, kurur gibi oldu.. :( Bir tek sarı kızım iyi durumda..
Eklenti 421200 Sedum acre olduğunu sandığım bitkim çiçekte.. :eek: Eklenti 421201 İsmini unuttuğum sukulent türü.. Eklenti 421202 Ve son olarak çiçeklerimize bekçilik yapsın diyerek ikna ettiğim kızımın oyuncaklarından arakladığım kukla pinokyo ve keçelerden yaptığım bahçe süsüm.. :rolleyes: Eklenti 421203 Eklenti 421204 Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere, hoşçakalın.. ;) |
Sevgili Sudenur'um genelde hep İstanbul gibi yerde bunu da bulamayan var Sema şükret der, elimden geldiğince yetiştirmeye, büyütmeye çabalarım çok şükür. Fakat bazı bazı da bahçe sayfalarını gördükçe hayflanmadan da edemem. Şimdi çam ağacındaki rüzgâr gülün görünce işte yine ah keşke kendime ait bir bahçem olsaydı deyiverdim. Neyse!..
Çam ağacındaki rüzgâr gülün ellerine, emeğine sağlık, çok güzel olmuş... Zaten biliyorum ki güzellikler yaratıyorsun... Maşallah!.. |
Alıntı:
Takdir ediyor, imreniyor, "Ben bu kadarını yapamazdım.." diyorum gezip gördükçe bahçeni.. Sadece çiçek, bitki, çalı çırpı değil ki diğer canlılara karşı da çok merhametli, iyi yürekli, güzel düşüncelisin.. Rabbim gönlüne göre versin.. Yolları sana çıktığı için çok şanslı saz ekibin.. :) |
:D Sağolasın sevgili Sudenur'um, elimden geldiğince bir de benim hatırlarsın 'Balkonumdaki Misafir kumrularım'la mücadelem var. :( Hoş onları da başaramadım, olmadılar, saz ekibim de kenelendi şu aralar onlarında durumu pek hoş değil. Neyse ne yapalım; Allah gönlüme göre versin inşallah diyeyim...
Sağolasııın. |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu sabah pırıl pırıldı Eryaman..
5 Eklenti(ler)
Sabah sefası..
Eklenti 421498 Eklenti 421499 Clematis montana marjore etiketiyle aldığım güzeller güzelim.. :eek: Eklenti 421503 Eklenti 421504 Çelikten yetiştirdiğim küpelim.. :eek: Eklenti 421505 |
Hepsi çok güzel, Pinokyo ve bahçe süsünü de çok beğendim.
|
sn.sudenur bahçenizi ilk gördüğüm günden bugüne neler olmuş neler coşturmuşsunuz bahçeyi adeta renk cümbüşüne dönmüş ellerinize sağlık bol çiçekli günler :)
|
Sevgili Sudenur'um sabah sefalarını ne kadar güzel düşünmüşsün. :( Ben neden böyle şeyler düşünemiyorum ki acaba, kızdım yine kendi kendime. Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık.
Ve çelikten yetiştirdiğin küpeli çok da güzelmiş, maşallah hem küpeliye, hem sana. Ellerine sağlık. Maşallah!.. |
5 Eklenti(ler)
Hoşgeldiniz sayın BAYÇALI, mandelinleerik ve YeniGine ablacığım.. :) Yanıt vermekte epey geciktim kusuruma bakmayınız, değerli yorumlarınız ve motive eden beğenileriniz için teşekkür ederim.. Saygılar.. :)
Dahlia ile bu yaz tanıştım, satın aldığım yumrulardan çiçeğini göstermeyenler de oldu ama kesintisiz çiçek veren de.. :eek: Eklenti 425272 Eklenti 425273 Eklenti 425276 Eklenti 425292 Eklenti 425302 |
5 Eklenti(ler)
Yalınkatlılarım da sarı kırmızı açtı, başka renklerde seçmiştim ama bunlar çıktı bahtıma.. :rolleyes:
Eklenti 425315 Eklenti 425316 Papatyalarım coşmaya devam ediyor.. Eklenti 425317 Çıtı pıtı açanlar gösterişli değil onlar kadar.. Eklenti 425321 Çingene eteği türü de dayanıksız ve çabuk geçiyor.. Eklenti 425323 |
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sudenur'um yıldızlarına da maşallah, çok güzel çiçeklenmişler. Ben de bu sene tanıştım yıldızlarla ve hatmi çiçeği ile. İkisini de çok sevdim. Gül hatmiyi geçen sene Sayın hk50'nin bahçesinde görünce çok istedim. Hoş kendiliğinden çıkmış bir çok yerde görüyorum fakat kendi yetiştirdiğin, gözünün önünde olan daha bir başka güzel geliyor tabi.
|
Ellerine emeklerine sağlık, Kardeşim bahçen her geçen gün dahada güzelleşiyor.
Saygı ve selamlar |
Uzaktan bakınca yıldızların büyük çiçeklenmiş sanırım Sudenur, güneş istiyorlar sanırım çünkü benim yıldızlar minik minik çiçeklendiler.
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim adneser bey, moral verdiniz.. :) ;)
"Buraya dikmeseydim keşke de şuraya dikseydim.." diye pişman olduğum öyle çok bitkim oldu ki aslında.. arapsaçına döndürmüşüm bahçeyi ama olsun böyle de güzel.. Ankara'ya yolunuz düştüğü vakit tanışmayı çok isterim sizinle ve kıymetli eşinizle.. saygılar, hürmetler.. ;) Sevgili YeniGine ablam, dahlialarımın üçü iri çiçekli, diğerleri küçük çiçekli. Yarı gölgeye gömdüklerim yapraklandı ama çiçek vermedi. :( Gül hatmileri ben de çok beğenir oldum, özellikle katmerlisinden bulabilirsem olsun istiyorum bahçem de.. yalınkatını eşim pek sevmiyor, çok uzun boylu diye dikmemi istemiyor.. :mad: Misal, süs ayçiçeklerim de pek bir uzadı gitti ama çok sevdim ben onları.. :eek: Eklenti 425338 Eklenti 425339 Ziyaretçileri de sevdi.. her gün bir dolu konuk ağırlıyor.. :rolleyes: Eklenti 425340 Zinnialarım da seneye daha çok edinmeliyim listem de.. Eklenti 425341 Eklenti 425342 |
5 Eklenti(ler)
Gazanya renklerinden de daha fazla edineceğim inşallah seneye.. Tohumdan yetiştirmeyi beceremedim, fide aldım. :o Saksıya ektiklerim bunlar kadar coşkulu değiller, toprakta olmayı sevdiler, durmaksızın açıyorlar..
Eklenti 425343 Gül sardunyama bak bak doyamıyorum güzel ablam.. binlerce teşekkür.. ;) Eklenti 425344 Ceylanlarım.. Eklenti 425345 Eklenti 425346 Eklenti 425347 |
5 Eklenti(ler)
Bu güzelliği Esin'e borçluyum.. :eek:
Eklenti 425348 Seyfi beye teşekkür.. ;) Eklenti 425349 Lavanta-Buz çiçeği kardeşliği.. Eklenti 425350 Çiçeklenmesi artsın diye suyunu azalttım, işe yarayacak mı bakalım? :confused: Eklenti 425351 Eklenti 425352 |
Sevgili sudenur, herşey ne kadar da mükemmel olmuş ellerine sağlık. Bu güzellikler karşısında sessiz kalamadım iyi günlerde keyifle yaşayın.
Katmerli sardunyanı güle güle büyüt, kıskanmadım değil hani.;) Sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Sevgi, büyütüp çoğaltayım paylaşırız inşallah.. ;)
Ziyaretin ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, uğramana çok sevindim, saygılar, sevgiler.. :) http://www.agaclar.net/forum/attachm...10-lobelia.jpg Bu minişim ne vakit büyür de annesi gibi olur bilemem ama anneleri bir harika! :eek: Komşu bahçeden çektim.. :rolleyes: Eklenti 425353 Petunyalarım bir iyi bir kötü, aşırı sıcağı sevmiyorlar.. Eklenti 425354 Eklenti 425355 Clematisim dökmek üzere çiçeklerini.. :( Bütün yaz çiçekli kalabilselerdi keşke.. :( Eklenti 425356 Coleus'umu saksısıyla bahçeye çıkardım, esintili gölgeli havayı çok sevdi.. Eklenti 425357 |
5 Eklenti(ler)
Ve son olarak bir kaç kaktüs, sukulent.. :dilli:
Eklenti 425358 Eklenti 425359 Eklenti 425360 Eklenti 425361 Eklenti 425362 İyi geceler, bereketli sahurlar dilerim, Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun.. Hoşçakalın.. :) |
Sayın Sudenur.
Bahçe sayfanıza aradan aradan girip ve son resimlerinize bakanlar, bu kadar çeşit ve zenginlik karşısında Gençlik Parkı büyüklüğünde bahçeniz olduğuna inanırlar. Bir yılda ne kadar çok mesafe kaydettiğinizin belirtmeden geçemeyeceğim. Çabalarınız ve yarattınız güzellikler için sizi bir kez daha kutluyor, başarılarınızın sağlık ve mutluluk içerisinde devam etmesini diliyorum. Saygılarımla. |
Çok teşekkür ederim s.serdar bey, ziyaretinize sevindim, şevk verdiniz teşekkür ederim.. :)
|
Sevgili Sudenur;
Ancak küçük bir bölümünü gezebildiğim bahçene hayran oldum. Güllerin güzelliği dikkat çekici, süper olmuşlar, her şey ama her şey harika görünüyor. Ellerinize yüreğinize sağlık. Zaman bulduğumda gezemediğim sayfalara göz atacağım ;) Sevgiler. |
:eek: Hoşgeldiniz Adalet hanım, uğramanıza ve yorum bırakmanıza çok mutlu oldum. :) Öneri ve fikirlerinize değer veriyor ve önemsiyorum, merakla bekleyeceğim eleştirilerinizi, sevgilerimle.. ;)
|
Yok canım, eleştiri değil sadece beğeni duyabilirsiniz benden.
Rengarenk güzellikler sergilenen bir bahçeyi nasıl eleştirebilirim ki. Bahçe güzel, bitkiler güzel, fotoğraflar ve sunum güzel, siz hepsinden güzelsiniz. Öpüyorum sizi siz de güzel kızınızı öpün benden :) |
Sudenur ablacım; tek kelimeyle bayıldım. Cennetten bir köşe sanki. Hakikatten eline ve emeğine sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Hoşgeldiniz sevgili EMİNE, içten mesajınız ve uğradığınız için teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun. ;) Sevgili Adalet hanım, YeniGine ablam ve sessiz ziyaretçilerim için bir kaç kare daha.. :)
Eklenti 426945 Eklenti 426946 Eklenti 426947 Eklenti 426948 Eklenti 426949 Pazartesi akşamından beri yoğun yağış var Ankara'da.. Bahçem ve saksılarımın hepsi sular altında kaldı, bugün bütün gün elimde gazete kağıdı sularını çekmeye uğraştım saksılarımın. Sardunyalarım ve sukulentlerim çürümesin diye dualar etmekteyim, kayıp yaşamam inşallah.. :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025