![]() |
3 Eklenti(ler)
Bahçemizin yeni sakini minik köpeğimiz henüz yavru olmasından ötürü fazlaca hareketli ve yaramaz. Etrafta, çiçek, böcek ne varsa onun için potansiyel oyuncak. Dolayısıyla, biraz tahta, biraz ip yardımıyla sebze bahçemizi koruma altına almaya çalıştım. Umarım işe yarar;
Eklenti 673458 Eklenti 673357 Eklenti 673358 İyi geceler dilerim. |
:) Ellerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Vukuatlarımız;
Eklenti 673618 Amaryllis. Açamadan gitti; Eklenti 673619 Üzüm; Eklenti 673620 Isparta Gülü; Eklenti 673621 Bilumum terlikler; Eklenti 673622 Hayır. Kızamıyorum da. |
:) Terlikler harika görünüyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle bir şey yapsam, hanımla kızım aralarına alır, o terlikten beter ederler beni :) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Meilland Gülleri 3. senesinde. Yarı gölge yerlerini sevdiler. Üzerleri tomurcuk dolu. Tahminen 8-10 güne balkon önünü kırmızıya boyarlar;
Eklenti 674395 Biraz daha uzaktan; Eklenti 674396 Sardunyalar yerlerine adapte olurken biraz zorlanıyor. 2 kayıp verdik; Eklenti 674397 Eklenti 674398 Bu sene becerebildiğim kadarıyla damla sulama döşemeye çalıştım. Önceden sebze bahçesi vahşi usul sulanıyordu; Eklenti 674399 |
1 Eklenti(ler)
Mandalina, Karadeniz şartlarına direnmeye çalışıyor. Bakmayın çiçeklerinin bolluğuna, üç tane meyve görsek şanslıyız;
Eklenti 674400 İyi akşamlar dilerim. |
Merhabalar
Eşiniz,kızınız ve sizin emeğinize yüreğinize sağlık. Ne mutlu sizler gibi insanlar halen mevcut keşke herkes sizler gibi olabilse. bahçenizde emeklerinize karşılık çok verimli ve çiçeklerle sizleri ödüllendirmekte. Bizlerde sizlerin sayesinde böyle güzellikleri görüp gelecek umutlarımızı tazeleme fırsatı buluyoruz. Bol Verimli ve çiçekli günler dilerim. Eşiniz, kızınız, coco, kuşlar ve yaban atları ile huzurlu mutlu uzun ömürler görün inşallah. |
Alıntı:
Burada o kadar değerli, yardımsever ve güzel insanlar var ki. Sizin bu hoş mesajınız aracılığıyla bende kendilerine minnetlerimi sunuyorum. |
Güllü bölüm harika görünüyor,Sn.Özmeral.Sardunyalı yolunuz da,sardunyalar gelişirse yine harika olur.Kolay gelsin.
|
Tolga bey,
Bahçenize yapım aşamasından itibaren baktım, ellerinize sağlık, çok güzel bir bahçeniz var. Sevgiyle uğraşıldığı her halinden belli... Esemeral e katılmamak mümkün değil, eşiniz ve kızınıla huzurlu mutlu sağlıklı yıllarınızı geçirin inşallah bu bahçede... Bol çiçekli ve bol meyveli... |
5 Eklenti(ler)
Meilland Gülleri en gösterişli mevsiminde;
Eklenti 675342 Eklenti 675343 Tam kadro; Eklenti 675344 Eklenti 675345 Uzaktan; Eklenti 675346 Hoşça kalın... |
Alıntı:
Siz diktikten sonra sürekli yağmur yağdıysa kaybınız ondan da olabilir. Gülleriniz harika görünüyor tebrikler. ;) |
Alıntı:
Yağmur yağmadı ancak biz sulamayı sık ve biraz fazla kaçırdık sanırım. |
5 Eklenti(ler)
Merhaba,
Yaz yüzünü iyice göstermeye başladı; Eklenti 676297 Sarmaşık gül bu sene tam olarak bağımsızlığını ilan etti; Eklenti 676298 Amaryllis; Eklenti 676299 Zakkum; Eklenti 676300 Neşeli ve huzurlu bir yaz dilerim; Eklenti 676301 |
4 Eklenti(ler)
Biri bizi gözetliyor;
Eklenti 676313 Eklenti 676314 Eklenti 676315 Eklenti 676316 Yakından çekemedim. Sessizce havalanıp, karanlığın içinde kayboluverdi. "Hoşça kal sevimli baykuş. Bu gece farelerin bol olsun." |
3 Eklenti(ler)
Her güzelliğin bir sonu var. Güllerin çiçek budamasını yaptım;
Eklenti 676452 Eklenti 676453 Dün akşamüstü biraz yağmur yağdı. O zaman "yarış başlasın!"; Eklenti 676454 |
1 Eklenti(ler)
Bahçenizde yavru köpek beslemek istiyorsanız bir daha düşünün derim :)
Eklenti 677488 İyi akşamlar dilerim. |
Alıntı:
|
Aaa bunu coco mu yaptı. Pekte masum bakışlı duruyordu hayret. Sanırım biraz fazla şımarmış **** fazla ilgiye alıştırmışsınız (az gelince ilgi çekmek için yapabilirler).
Tüyü kadar ömrü olsun İnşallah. |
Alıntı:
Büyüdükçe uslanır diye düşünüyoruz. Alıntı:
Aslında haklısınız. Patronun kim olduğunu öğrenmesi gerek. En azından yaptığı yaramazlığı tekrarlamıyor. -Yürüme yolumuza diktiğim sardunyaların birini yerinden söktü. Yaptığını gösterip, terliği sertçe yere vurup, yüksek sesle "Hayır!!" diye bağırdım ve bir daha yapmadı. -Asmayı kemirip kopardı... Aynı uyarı.. Bir daha dokunmadı. -Gözümüz gibi bakığımız Isparta Gülü gitti.. Aynı.. -Mis gibi açan Amaryllis tomurcuklarını da yedi. Seneye menüsünde yer almaz diye umuyorum. -Hamak paramparça...Şimdi yanına yaklaşmıyor. -Daha neleer neler... İş işten geçmiş oluyor belki ama en azından öğreniyor. Ne yapalım? Gülün dikenine katlanıyoruz işte. |
Yaa kıyamam akıllıda demek kendileri.
Uyarıyı algılaması çok hoşşş.. Bizim ufaklık kesinlikle benim uyarılarımı dinlemez. Sadece eşim ve kızım söz geçirebiliyor. Bende ise o bana sözünü geçiriyor.. Sevimli işte bende uyarıyorum konuşuyorum fakat nerdeee oyun oynayalım diye her seferinde o beni ikna ediyor nasılsa :) |
1 Eklenti(ler)
|
Keşke 'tuborg' yetiştireceğinize 'altınbaş' yetiştirseydiniz. Neyse seneye tohumundan isterim.
|
Alıntı:
Tam olarak yetiştirme demesek de arpa suyunu da kendim (18+) yapıyorum (18+) aslında :) |
Alıntı:
Bunun bir size ait bir başlığı var mı sevgili Tolga. http://www.agaclar.net/forum/1496358-post131.htm burada bahsettiğin gibi bende lezzet olarak gövdeli biralardan haz alıyorum. Elimizden gelebilecek bir şey ise deneyimlemek isterim. |
Alıntı:
Arzu ederseniz aynı (18+) konu (18+) altında size yardımcı olmaya çalışırım. Zira gerçekten çok lezzetli ve yapımı basit bir uğraş. |
Domcan.
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki aşılı patlıcan aşı yerinin altından domates, üstünden patlıcan veriyor.
İlginç geldi. Paylaşmak istedim; Eklenti 678824 Eklenti 678825 İyi akşamlar dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025