![]() |
1 Eklenti(ler)
Malabar ıspanakları sarılacak yer armaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Glayöller çiçek sapı oluşturmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Ailemizin yeni üyesi ismi daha öğrenilemedi.
|
Bize göre demek muğla daha geç kalıyor
Benim glayörler bir hafta önceden açmaya başladı. ASLINDA BEN MUĞLADA DAHA ERKEN AÇACAKLARINI DÜŞÜNÜYORDUM. |
Alıntı:
bizim bulunduğumuz yer yaklaşık denizden 500 metre yüksekte. Trabzonun iklimi muğla kadar soğuk olacağını zannetmiyorum, bundan 3 yıl önce 2 eylül tarihinde Trabzona geldiğimde çok sıcak ve nemli bir hava ile karşılaşmıştım. Bizde yazları çok sıcak kışlarıda epey soğuk oluyor bununda bitkiler üzerinde olumsuz etkisi var. Gezdiğim yerlerde özellikle maçka sümela manastırı civarındaki ormanlık alanlar ve dere kenarları çok hoşuma gitmişti ve o dere kenarındaki yetiştirilen alabalalıkların tadıda çok güzeldi. Muğladan selamlarımla. |
1 Eklenti(ler)
Erkenci uslu cinsi üzüm renklenmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Erkenci tadı mayhoş olan elmalar olgunlaşmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Lilium saksılarının birinde kendiliğinden biten gelincik çiçek açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Süs ayçiçeği fideleri hızla büyümekteler.
|
1 Eklenti(ler)
Kudret narı fidanı büyürken.
|
Kudret narı suyu seven bir bitki.
Biraz sulana bilse daha iyi olacak kanaatindeyim |
2 Eklenti(ler)
Bahçe yolu kenarında kendi biten sarı çiçekli bitki.
|
1 Eklenti(ler)
su kabağı bitkisi kol atmaya başladı.
|
Sevgili smnunal,bahçenizin sebze ve çiçeklerine bayıldım...Gece gece, içim açıldı... helede o balkonunuz bir harika ...sardunyalarınız sanki çıldırmışlar...Aman Tanrıımmm..:)) Böylede hepsi birden ...Maşallah ..ellerinize sağlık...Mavişlerinizin beyazı da çok çok güzeldi...
Komşunuzun hatmilerine bilhassa pembesine hiç diyecek yok....Tohumunu alınız derim...Çok değişik hareli bir cinsmiş..... Bu kadar çeşitle nasıl baş ediyorsunuz..Tanrı kuvvet versin... Hepsi çok çok güzeldiler...:) Bol ürünlü ve renkli bir mevsim geçirmeniz dileği ile sevgi ve selamlarr...:)) |
Alıntı:
ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bitki çeşidi fazla olunca daha fazla ilgilenmek gerekiyor. Bölgemiz yaz döneminde aşırı sıcak kışında hatırı sayılır derecede soğuk olduğundan bitkilerin bakımı epey zor oluyor. Bizlerde sizlerin bahçelerine imrenerek bakıyoruz sizin bitkilerinizde çok güzeller sizlerde sefasını sürünüz. Hatmilerin tohumlarından alıp eğer sitede paylaşım etkinliği olursa oraya göndermeye niyetim var. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür eder muğladan selamlarımı yolluyorum. |
2 Eklenti(ler)
Sabah sefaları iki farklı çiçek rengi.
|
1 Eklenti(ler)
Gün güzeli ilk çiçeğini açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Liliumlardan yeni çiçek açanlardan.
|
1 Eklenti(ler)
İlk glayöl çiçeğini açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Sebze bahçesine bu sene dikilen haziran güzeli cinsi armut vermiş olduğu 1 adet meyve hasat edildi ve kaliteli olduğu test edillerek onaylandı.
|
5 Eklenti(ler)
Baçede ateş çiçeği ve rozet çiçekleri.
|
Sayın smnunal,
bizim ufaklığın arkadaşları dün yola çıktı bugün yarın birbirlerine kavuşurlar. Haberiniz olsun. Selamlar... |
Vinkaların yaprak altlarında (arkalartında) da lekeler var mı?
|
Alıntı:
kargoyu bugün teslim aldım çok teşekkür ederim. Sizin ufaklığın kardeşleri geldiği için bundan sonra yalnızlıktan canı sıkılmayacaktır umarım. Muğladan selamlarımızla. |
Alıntı:
bazı köklerde var bazılarında yok. Bundan yaklaşık 10-15 gün önce olan aşırı sıcaklardan bitkiler epey zarar gördüler umarım sizin bitkilerinizde bir şey yoktur. Muğladan selamlarımla. |
2 Eklenti(ler)
Binlerin annesi çiçeğim camdan dışarı seyrederken ve yavruları.
|
5 Eklenti(ler)
Bodur yıldız çiçekleri açmaya başladılar.
|
2 Eklenti(ler)
devamı.
|
Sıcaklarda mantar hastalıkları hızla yayılıyor, o yüzden sordum.
Bodur yıldızlarınız güzel açmış, benim bahçemdekiler de yavaş yavaş başlarını kaldırmaya başladılar. |
Sayın smnunal,
Bu gün Eşiniz ve cici kızınız ziyaretime geldiler. Çok memnun oldum. 2 senedir burada okuyan kızınızla keşke daha önce tanışsaydık Trabzon'dan geldikçe size istediğiniz bitkileri gönderirdim. Clematis dedi eşiniz ve hepsini ona gösterdim 3 tanesi hariç diğerleri bu sene dikildi. Tek kökten yerlerine alışmaya çalışıyorlar. Toprağa henüz çeliklerimi gösterdim tutup tutmadıkları belli değil. Yine de size yeni çeliklenmiş bir kafkas gülü ve Clematis gönderiyorum. Artık yaşatmak sizin hünerinize bağlı. Gönderdiklerinize çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve bol çiçekli günler dileğiyle Trabzon'dan selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025