![]() |
Alıntı:
Eşim ve kızımı sizi ziyaret etmelerini siteden ailemizden biri olduğunuz için ben istemiştim. Dediğiniz gibi kızımda da benim gibi bitki sevdası olsa sizlerle çok önceden tanışmasını isterdim ne yazıkki gençlerde bu tutku fazla yok. Size ulaşabilmek ve önceden haberdar etmede yardımları için, Sayın jineopada çok teşekkür ediyorum. Umarım bu tanışma faslı ve ziyaretten sizlerde memnun kalmışsınızdır. Hediye bitkiler içinde çok teşekkür ederim. Muğladan selamlarımla. |
Sayın Osman bey.Çan çiçeği tohumlarını bugün Benol Ablaya uğradım ve aldım.Çok Çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım.Kaptan Abimle bu çiçeklerin tohumlarını bölüşürüz.
Muğlaya Trabzondan Saygılar selamlar kardeşim. |
Sayın Adil Bey,
Çan çiçeği tohumlarının bir kısmını şimdiki ekip fide yetiştirebilirseniz seneye baharda bol çiçeklerini görürsünüz. Eğerki bahar döneminde ekerseniz ertesi sene çiçeğini görürsünüz. Keşke bahçemde bulunan çiçekler tohumlanmış olsaydı da daha fazlasını gönderebilseydim. Size ve Kaptana Muğladan selamlarımı yolluyorum. |
2 Eklenti(ler)
Sebze bahçesinden salatalıklar.
|
5 Eklenti(ler)
İpek çiçekleri açmaya başladı.
|
5 Eklenti(ler)
devamı.
|
3 Eklenti(ler)
Liliumlardan en son açanlar.
|
2 Eklenti(ler)
Uslu cinsi üzüm olgunlaştı.
|
3 Eklenti(ler)
Yalova incisi cinsi üzümden ramazan sofrası için toplananlar.
|
2 Eklenti(ler)
Cardinal climber sıcaklarda azda olsa çiçek açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Trabzondan yeni memleketi Muğlaya gelen yavru bitki bakalım uyum sağlayıp yaşayacakmı. (Teşekkürler Benol Hanım)
|
4 Eklenti(ler)
Lisianthuslar açmaya başladı.(Teşekkürler Kamil bey)
|
1 Eklenti(ler)
Üçüz çiçekleri büyümeye devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumları toplanmak üzere bekleyen çan çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Aşırı sıcaklarda tek tükde olsa açan güllerden.
|
1 Eklenti(ler)
Mor datura çiçek açmaya hazırlanıyor.
|
3 Eklenti(ler)
Mini meksika salatalığı dal yapısı ve meyveleri.
|
Alıntı:
Çok güzel turşuşu oluyor.Her sene küçük sirke şişelerine Küçük domates büber.nohut,sarımsak sirke ile kuruyor hanım.Diğer turşuları geçti. Biliyorsanız dikkate almayınız.Bilmiyorsanız. Uygulama geçerseniz.neticenin güzel olaçağına inanıyorum. |
Alıntı:
geçen yıl sade olarak yapmıştık bu sene birde sizin tarifi deneyelim. Tarif için teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Datura çiçek açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Nar ağacını sarmaya başlayan sabah sefası.
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene dikilen armut fidanını tamamen saran sabah sefası.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda sarılacak yer arayan sabah sefaları.
|
1 Eklenti(ler)
Malabar ıspanağı çiçeği.
|
maşallah her birine ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu bitkide her iki isimde kullanılıyor ilk duyulan neyse hafızada o yer ediyor herhalde. |
Doğru.
Panda gibi olan tohumlarından bol bol toplamayı ihmal etmezsiniz sanırım, gerekebilir. ;) |
Alıntı:
Size çan çiçeği tohumlarından ayırmıştım bunlarda olunca hepsi beraber gönderirim. Muğladan selamlarımla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025