![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
seyreltme tüm meyva ve sebzelerde yapılabilir, Çan çiçeğini ilk kez yetiştirdim görenler çok beğendi mor ve eçık mor renkleride çok güzeldi elimde kalan tohumlarıda ekmek üzere bugün ısladım. Çan çiçeğinden oluşan tohumları isteyen tüm arkadaşlara göndereceğim. Ayrıca soğuğa dayanıklı olması çok avantajlı. Muğladan selamlarımla. |
1 Eklenti(ler)
Balkondaki mor çan çiçeği yoldan geçenleri selamlıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki açık mor renkli çan çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki tarihi küp ve mor çan çiçeği.
|
Beyazı da moru da çok güzel..
Yan yana dikseydiniz keşke :)) |
Alıntı:
Bu çiçeği ilk kez yetiştirdik nasip olursa ileride epey çoğaltmayı düşünüyorum. |
5 Eklenti(ler)
Muğla merkezde karayolu kenarında tamamen çakıllı toprakta kendiliğinden yetişen ve uzun süre çiçekli kalan bir gelincik çeşidi.
|
1 Eklenti(ler)
Gelincik çiçeği tohum kapsülleri ince ve çok uzun yapıda.
|
2 Eklenti(ler)
Dört yıllık gemlik çeşidi zeytin dikili arazimden görüntüler.
|
2 Eklenti(ler)
Çoğunluğu zeytin dikili olan arazimdeki ceviz dikili olan bölümden görüntüler.
|
2 Eklenti(ler)
Kaymak ağacı çiçek açmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur kiraz meyveleri olgunlaşmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Erkenci yerli meyvası yaklaşık ceviz kadar olan yemesi tatlı bahar elması meyveleri olgunlaşmaya başladı.
|
Bu güzellikler karşısında ne diyebilirim bilmiyorum. Allah size ve sevdiklerinize sağlık ve bol ömür versin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
temennileriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimize bu güzel dileklerinizi nasip etsin. |
Alıntı:
Sizde buyrun bizde yaz kış görüntü bitmez, bulunduğumuz bölgede yazında kışında bu güzellikleri fazlasıyla yaşıyoruz. İnşallah sizlerde ümit ettiklerinize sahip bir yaşam sürersiniz. |
Alıntı:
Buda yetmezmiş gibi birde çikolata ve çilek canavarı bulmak lazım o güzel yanakları ısırmak için. Allah bağışlasın çok tatlı. Çan çiçeklerinizin maşallahı var.Umarım seneye oralardan esen bir rüzgarla tohumlarından bir kaç tane buraya düşer. :rolleyes: Bol çiçekli güzel günler sizinle olsun... |
1 Eklenti(ler)
Küpe çiçeği güzelliğini sergilerken.
|
Sayın simy,
Buyrun bahçemiz ve soframız herkese açık. Küçük canavarı arasanızda bulamazsınız bilginize, Allah sizlerede göstersin. Çan çiçeğiyle beraber başka tohumlarda fazlasıyla uygun rüzgarda sizin oralara geleceklerdir bundan şüpheniz olmasın. Tüm doğaseverlere yeşili bol sağlıklı günler temenni ediyorum. |
Alıntı:
Gelemesem de gelmiş kadar oldum, bunun için de ayrıca teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Bitkiler üzerinde güneş ışığının etkisi. İkiside aynı çiçekten üretilmiştir.
1.bitki balkonda sabahtan öğleye kadar güneş görüyor. 2.bitki büroda aydınlık alanda hiç güneş görmüyor. |
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki 0900 napolyon kiraz meyveleri kuş ve arıların saldırılarından korumak için hasat edildi.
|
2 Eklenti(ler)
Kapıdan eğilerek geçmekmi zor yoksa gülden vazgeçmekmi zor.
Gül sevdası bu olsa gerek. Sokağımızda bir evin bahçe giriş kapısı. |
4 Eklenti(ler)
Bahçe ve balkonda açmakta olan petunyalar.
|
3 Eklenti(ler)
devamı.
|
1 Eklenti(ler)
Cüce kozmoz ilk çiçeğini açtı.
|
Süper bir görsel şölen olmuş sayfanız.
Feiko tekmi. Tek ise meyvede sorun olabilir. En az iki adet olmalı bahçede. Emeklerinize sağlık |
Alıntı:
sizin bahçeleriniz kadar yeşil olmasada elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Feiko 2 adet idi fakat yer darlığından dolayı 1 adetini sebze bahçesine dikmiştim ne yapalım olursa böyle olmazsa peyzaj olarak kalır. Bizimde bir yanımız sizin orada benim kız KTÜ'de eğitim gördüğü için. Muğladan selamlarımla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025