![]() |
1 Eklenti(ler)
Konak bahçesinden
|
3 Eklenti(ler)
devamı.
|
Sevgili smnunal, biraz geç oldu ama bahçenizde dolaşma fırsatını ancak bulabildim.
Hayırlı olsun, ellerinize sağlık. Gün geçtikçe daha pek çok güzel şeyleri de görebileceğiz sizde bu azim varken. Sebze yerleniz hazırlanmış, herhalde şimdiye dek sebzeleriniz toprakla buluşmuştur. Heyecanla bekleyeceksiniz ilk sebzeleri toplamayı. Naşi armudunun çiçek yapıları ne güzel, sizin tilki kuyruğu dediğiniz karides çiçeği değil mi? Ben adını öyle biliyorum. 78 numaralı mesajınızdaki elma ağacının meyvelerini seyrekleştirmeyi düşünmüyor musunuz, 7 elma bir arada nasıl irileşebilir ki? Ben şöyle düşünüyorum. Bir elma ağacı düşünün. Senede 50 kg elma veriyor ve üzerinde 100 tane elma var. Bu ağaç 100 tane elma yerine bu 50 kg. ı, 40 elma ile verse daha iyi olmaz mı? Elmalar daha iri ve güzel olmaz mı? Bu ağaç 100 elmayı besleyeceğine 40 elmayı daha iyi beslemez mi? Neyse, bu benim ve eşimin bahçede tatbik ettiğimiz yol, siz gönlünüze göre hareket edin. Güzel bahçenizde sevdiklerinizle beraber size çok mutlu günler ve bereketli meyveler-sebzeler diler, kolay gelsin demek isterim. |
Alıntı:
Bahçe ziyaretiniz ve temennileriniz için teşekkür ederim. Sebze bahçesi hazırlandı ama hava şartlarından dolayı hepsi ekilemedi. İnşallah en kısa zamanda havalar düzelirde geriye kalanlarıda yerlerine ekebiliriz. Sizin mesajlarınızda karides çiçeği dediğiniz bitkiyi bizim buralarda tilki kuyruğu çiçeği diye biliniyor. Elmalar konusunda haklısınız bende zaten o fotoğrafı seyreltme yapacağım zaman çekmiştim. Seyreltme işlemini şu anda asmalarda salkım seyreltmesi şeklinde de yapmaya çalışıyoruz. (Bu konularda tecrübeli olan sitemizin sizin gibi değerli üyelerinin uygulama ve bilgilerinden faydalanmaya çalışıyoruz.) Bahçemizde sizinde izinizi görmek bizim için mutluluk oldu,bu vesile ile size ve oğuz beye muğladan sevgi selamlarımla. |
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarımdan çiçekler.
|
3 Eklenti(ler)
devamı.
|
1 Eklenti(ler)
sarılıcı çıtıpıtı gül açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Balkonumuzun bekçileri 1 yuva ile başladılar ertesi yıl yanına ikinci yuva yapıldı diğer balkondakilerle yuva sayısı şu anda 5 adet oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Gelincik bitkisi çiçeklerini açmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Gazanyalar çiçeklerini açmaya başladı.
|
5 Eklenti(ler)
Mayıs ayında açmaya başlayan kasımpatılar.
|
2 Eklenti(ler)
Nihayet zıpçıktı çiçeğide açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan Napolyon kiraz olgunlaşmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin ve evin sevimlisi,
Çikolota,Çilek ve çiçek canavarı torunum Eylül. |
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki yabani orkidelerden.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen seneki dökülen tohumlardan kendiliğinden biten sabah sefası ilk çiçeğini açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Glayöllerden ilk çiçek
|
yaaa babaaaa , inanmıyorum fıstığım çok güzel olmuş, halasının aşkı :)
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene japon eriklerinde meyve tutumu çok fazla.
|
3 Eklenti(ler)
Bodur karanfillerimden.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz çan çiçeği tüm hünerini gösterdi.
|
Sayın smnunal meyve ve çiçeklerin maşallahı var.Meyvelerde seyreltme yaparsanız daha kaliteli ürün alırsınız.
Kolay gelsin saygılar selamlar. |
Alıntı:
Bu sene kış mevsiminin fazla soğuk olması meyve ve asmalara çok faydası oldu, meyveleri elimizden geldiği kadar seyreltme yapmaya çalışıyoruz ama insanın koparıp atası gelmiyor. Fazla meyve tutumu bizde yeterli budama yapılmayan zeytin ağaçlarında daha büyük sorun oluyor. Sizede kolay gelsin dileklerimle Muğladan selamlarımla. |
3 Eklenti(ler)
Bodur yıldız çiçekleri açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Erkenci uslu çeşidi asmada bu sene salkım oluşumu çok bol.
|
1 Eklenti(ler)
Hazeran çiçekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Liliumlar tomurcuklanmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Çıtıpıtı gül tüm güzelliğini sergilemeye başladı.
|
Alıntı:
Beyaz çan çiçeğiniz konuşuyor;) |
1 Eklenti(ler)
Kokulu gülümden bir resim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025