![]() |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bahsettiğiniz anemonların çiçekli hali içlerinde açmayanların değişik renk tonlarında olanları var. |
3 Eklenti(ler)
Dökülen tohumlardan kendiliğinden biten kırmızı lale ve olgunlaşmaya başlayan tohumlar.
|
Sayın smnunal, mor lalelerin rengi de çok güzelmiş bayıdım.
Acabaa hani olgunlaşmış tohumlardan benim bahçeme de dökülür mü dersiniz :o Yani komşuda pişer, bize de düşer hesabıyla ;) Saygılarımla |
Sayın akçabardak,
Tohumlardan yanında başka kardeşleriyle beraber sizede düşer. Adres lütfen müsait zamanda göndermeye çalışırım. |
4 Eklenti(ler)
Değişik renklerdeki laleler ve açmaya hazırlananlar.
|
1 Eklenti(ler)
Kardeş bitkiler hepsi birada. (Laleler,Akyıldız,Hazeran,Kasımpatı ve Şebboy fidanları)
|
Alıntı:
olmasın kardeş fidelerle uğraştırmayayım, ben tohumlara da razıyım, acelesi de yok zaten ne zaman fırsatınız olursa gönderirsiniz. Kusura bakmayın çekinerek yazıyorum ama ben çok sevindim, size çok teşekkür ediyorum. Saygılar Adresimi özelden yazıyorum. |
2 Eklenti(ler)
E.Milli çiçeklerini sergilemeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Kış soğuklarından kurtulan frezyalardan ilk çiçek.
|
5 Eklenti(ler)
Onbiray çiçekleri güzelliklerini sergilemeye başladılar.
|
2 Eklenti(ler)
Pembe kanayan kalpler ilk çiçeğini açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan soğanlı bitkilerden salep orkidesi yöresel adıyla karayanak çiçeği.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan aslanağzı bitkilerinden ilk çiçek açmaya başlayan taş duvardaki kırmızı renkli aslanağzı oldu.
|
Abi ağlayan kalpler süper,digerleride çok güzel maşallah ellerine sağlık
Esen kalın |
1 Eklenti(ler)
Bahçede dökülen tohumlardan kendi biten hazeranlardan ilk çiçek.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan bodur kiraz ağacı çiçek açmaya hazırlanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Hollanda lalelerinden çiçek açmaya hazırlanan sarı renkli lale.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki calendulalardan sezonun ilk çiçekleri.
|
2 Eklenti(ler)
Sezona hazırlık obrizya fideleri daha iyi gelişmeleri için saksılara dikildi.
|
Alıntı:
Sayın tekomusti kardeşim, Kanayan kalpler çiçeği ilkkez yetiştirdiklerimizden bakalım bizim mekanları sevip çoğalacakmı. Güzel sözlerin için teşekkürler.. |
Hepsi çok çok güzellerler ama e.milii bi başka canım şimdi o kadar narin güzel ki kırk bin kere maşallah.ilk bulduğum fırsatta seraları ve çiçekçileri gezeceğim millii için tabi diğer bitkilerede bakarım bakarkenden bir iki tanede alırım ya da üç dört bilmem taşıyabildiğim kadar tamam tamam ;)
|
Sayın Asya Ceylan,
Ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan şebboylar çiçeklerini sergilemeye başladılar.
|
Sayın smnunal bahçeniz ve çiçekleriniz hayat dolu.Sağlıklı ve güzel görünüyorlar.
Kolay gelsin. |
Alıntı:
Sayın Adil güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sizlerede kolay gelsin. |
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur kiraz ağacı bu senede çiçeklerini açarak gelin kızlar gibi görünmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl aşılanan kiraz bu yıl çiçek açtı bakalım meyve verecekmi.
|
1 Eklenti(ler)
Bir dalda üç tomurcuk bakalım rengi nasıl çıkacak.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçedeki lalelerden.
|
Şahane bir bahçe gezdim akşam akşam.Sayın smnunal o kadar şaşırdım ki bereketli üreten bir bahçe ile karşılaştım.Emeklerinizi karşılığı çok güzel bence.Özellikle turuncu patlıcan, kivano, yıldız kabak, Meksika salatalığı, renkli süs mısır ve renkli domatesleriniz ilgimi çok çekti.Tohumlarından paylaşırsanız çok mutlu olurum.Muğlayı çok severim çocukken yazın hep marmaristeydik havasını suyunu çok özledim.Çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025