![]() |
3 Eklenti(ler)
Bunları unuttum:p
Ayrıca üzümler için de teşekkür ederim. |
Alıntı:
Göndermiş olduğum fidelerin sağ salim elinize ulaşmasına sevindim. Sizlerde inşallah güzel çiçek ve meyvelerini görürsünüz. |
Alıntı:
Sayın tturt, Güzel sözleriniz için teşekkürler. Eşinizin ürünleri beğenmesine memnun oldum bizimkisi nacizane kendi yetiştirdiklerimizden gönül dostlarımıza küçükte olsa bir ikramımızdır afiyetle tüketiniz. Bitkilerin sizin elinizde daha güzel hayat bulacağını ve yeni yurtlarına hızlı şekilde uyum sağlayarak bol bol çoğalmalarını temenni ediyorum. Sizlerede sevdiklerinizle beraber bol çiçekli sağlıklı günler temenni ediyorum. |
Alıntı:
Sayın KAPTANzst, Bizde olan sizde neden olmasın elimizde olanları paylaştıkça daha fazla çoğalacağına inanıyorum. Göndermiş olduğum laleler köklerinden ve tohumlarından çoğalırlar. Güzel çiçekleriniz daim olması dileklerimle selamlar. |
3 Eklenti(ler)
Nadir bulunan renklerden bahçedeki açık şeker pembesi renkli lale.
|
1 Eklenti(ler)
Gölge sever dağ lalesi.
|
1 Eklenti(ler)
Güz çiğdemi tohum kapsulü oluşturmuş.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan soğanlı bitkilerden pembe renkli sümbül açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Yoğun kokulu renkli sümbüllerde açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Değişik renkler diye aldığımız fakat hepside sarı renk açan çiğdemler.
|
Abi hepsi birbirinden güzel maşallah ellerinize sağlık
Esen kalın |
Sayın smnunal çok güzel görünüyorlar; ben de hep isterim bu şekilde öbek öbek olsunlar onun için de kendimce sık sık dikmeye çalışırım ama maalesef olmuyorlar. Darısı başıma inşallah diyeyim.
|
Sayın Smnunal hepsi de çok şirin çiçekler, ama 725. mesajınızdaki şeker pembesine bayıdım,
nedir o gelincik çiçeğine benzettim sanki. Sanırım dağda kendiliğinden yetişen bir bitki. Soğanlımıdır acaba? Alttaki maviye de dağ lalesi demişsiniz onu da ilk defa görüyorum. Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz ve bahçe ziyaretiniz için teşekkürler. Zamanla sizlerin bitkileride görsellik sunacağına inanıyorum. Önemli olan azda olsa mutlu olabilmek. |
Alıntı:
Sayın akçabardak, Şeker pembesi renkli olan yöresel ismiyle lale (Botanik adı anemon). Bunların gelincikle ilgileri yoktur çok yıllık bitkilerdir. Gelincik tek yıllık bir bitkidir. Dağ lalesi ve diğer laleler rizom yumru köklü bitkilerdir tohumundan ve yumrularından çoğalırlar. Sulama istemezler yağmur suları yeterlidir. Muğladan selamlarımla. |
Evet sayın smnunal, reklamlarda mavi anemon diye bir çok kez duymuştum, demek ki bu o çiçekmiş, ama kırmızısı ve şeker pembesi de çok güzeller. Teşekkür ederim sizin sayenizde
öğrenmiş oldum. Sağ olun kolay gelsin. |
1 Eklenti(ler)
Fideler büyümeye başladılar.(Şebboy,Hazeran,Lale)
|
1 Eklenti(ler)
Rezene yöresel adıyla arap saçı fidesi.
|
hayırlı aksamlar Osman bey, çigdemleri benden aldınız sanırım. bendeki bir çeşit komple sarı çıktı. Abim bana soylemese boyle bir maduriyet yasadıgınızı öğrenemiyecektim. Herhangi bir sorun yasadıgınızda dile getirinki mevcut ürünlerin tedariğini yenileri ile sağlayalım.Şikayetlerinizi siz bana ben Üretici firmaya ileteceğim.
Saygılar |
Sevgili smnunal;
Yazdan beri ziyaret edemediğim birçok dostumun bahçesine, şu günlerde biraz vakit ayırmaya çalışıyorum. Bu arada yeni bahçe sayfası açmış üyelerimizin bahçelerinede uğramaya çalışıyorum. Malum, yaz gelince internetle bağım adeta kopuyor. Son günlerde uğradığım birçok bahçede senin ismini görmek beni mutlu etti. Ege'nin sıcak renklerini ve tatlarını yurdumuzun her köşesine göndermişsin. Çok güzel bir davranış. Hatta bu güzelliklerle benide tanıştırma isteğini, haklı gerekçelerle benim kabul edemediğimi de belirttim oralarda. Görüyorsun işte. O renk renk laleler bir bir boy gösterirken, ben burada-İstanbul'da- yım.:( Sevgili kardeşim; Bahçene sık sık uğrayamıyorum. Oysa çok renkli bir bahçen var. Ama inan internete çok az zaman ayırabildiğimden. Kırılmayacağın ümidiyle... İstanbul'dan selamlar (şimdilik.):) |
Alıntı:
Ben özellikle kimden aldığımı yazmadım. Sizin alışverişlerinizde daha dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu ve bundan önceki yaşadığım sorunlar bende güven bunalımı oluşturmaya başladı. İnşallah devamı gelmez. Ticari hayatınızın sorunsuz ve güvenli olmasını diliyorum. |
Alıntı:
Evde çiçek veya bahçe konusu açıldığında her zaman isminizi şükranla anmışımdır anmayada devam edeceğimi bilmenizi isterim. Bizlere mesafeler uzakta olsa yüzünüzü hiç görmesekte, doğaseverler olarak gönül bağıyla birbirimize bağlı olduğumuzu bilmenizi isterim. Bizlerin anlayışı bizde olan başkasında neden olmasın anlayışı olduğundan mümkün olduğunca tarafıma gelen talepleri veya gönderdiğim bitkileri iyi bakabilecek çoğaltıp başka kişilerlede paylaşabilecek bitki sevdalılarına elimden geldiğince birşeyler göndemeye çalışıyorum. Umarım herkes paylaşma mutluluğuna kavuşur. Sizleri sanal da olsa bahçede değil birgün gerçek hayatta ağırlamak isterim. Muğladan size sevdiklerinize sağlıklı bol çiçekli günler dileğimle selamlarımı yolluyorum. |
2 Eklenti(ler)
Çan çiçeği fideleri daha iyi gelişmeleri için ayrı saksılara dikilmeye başlandı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan soğanlı bitkilerden akyıldız çiçek tomurcukları belli olmaya başladılar.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçedeki soğanlı bitkilerden pembe renkli sümbüller açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan iki kök ters lale büyümeye devam ediyor. (Bakalım çiçeklerini görecekmiyiz)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki bu mevsimde çiçek açan lalelerden epey sonra çiçeklenen laleler ilk tomurcuklarını göstermeye başladılar.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçede ayrı ayrı parsellere dikili olan soğanlı bitkilerden ön parselde açmaya başlayanlar.
|
Sayın smnunal... baharla beraber işleriniz çoğaldı sanırım, değişikliklerinizi bekliyoruz.
748. mesajınızda ki henüz açmamış olan anemonların renklerini merak ettim, açmışlar ise tekrar görebilirmiyiz. Benim kafam onlara takıldı çok beğendim ben onları. Kolay gelsin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025