![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 398330
Tohum etkinlikten gelen tohumların fideler ekilmeyi bekliyor inşallah pazar gunü toprakla buluşacaklar :) |
fideler buyumus elinize saglik artik dikme zamani gelmis.
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 399555
Eklenti 399554 Etkinlikten gelen Domates fideleri sonunda toprakla buluştu 26 çeşitten domates tohumundan 150 civarında fidan dikildi hayırlısı inşallah :D |
Alıntı:
Fidelerinizin çok sık ekildiğini düşünüyorum. Çok yeni olduğundan, aralarını açarsanız, gelişip büyüdüklerinde sorun yaşamazsınız. Kolay gelsin. gece kendi de sık dikimi seven, ancak ekip dikerken gelişkin bitki olduklarındaki boyutları düşünmek gerektiğini hatırlatma gereği duyan forum kişisi |
Sn gece uyarınız için teşekkür ederim sagolun ilgileneceğim
Saygılar |
günaydın
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 399688
süsenlerim Eklenti 399689 Eklenti 399690 Eklenti 399691 düğün çiçeklerim yeni açıyor:D |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 399697
amarylisler coştu |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 400294
Sebze fidelerini ufak ufak toprak ananın kucağına vermeye başladık hayırlısı artık*;) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 400295
Bahcede çalışıp yorulduktan son diktiğimiz sebzelerin denemesini pazardan aldıklarımızda yaptık :D darısı yerlilerin başına inşallah Tüm dostlara iyi günler Esen kalın |
Elinize sağlık bol hasatlı bir yıl olması dileğiyle.
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hepsi de çok güzel yine.
Güller çok keyifli görünüyor, gül demişken; 10 yıl kadar önce Meram as.Lojmanlarında koyu eflatun güller görmüştüm. Öyle güzel formları vardı ki, çok da iriydiler, çok beğenmiştim. Sizde göremedim, Konya'da bir çok yerde rastlamıştım, demek ki yaygın bulunabiliyor. |
Beğenileriniz ve güzel motive edici sözlerinize çok çok teşekkür ederim ablacım sagolun
Henüz asma güllerde hareket var yer güllerim henüz tomurcukta Eflatun Gül var ama daha acmadı açıkça hepsini paylaşırım inşallah ablacım esen kalın Saygılar |
Sayın tekomusti kardeşim,
Bahçenizin maşallahı var biz daha sebzeleri toprakla buluşturmayı başaramadık sen bizlerden hızlı çıktın tebrik ediyorum. Hasadınızın bol olması dileğimle Muğladan selamlar. |
Eyvallah abicim güzel temennileriniz ve sözleriniz beni onure etti çok teşekkür ederim sagolun eksik olmayın
Konya'dan selam ve sevgiler Esen kalın |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Buradan koklayasım geldi. Çok sağlıklı görünüyorlar ablam. Ellerine sağlık. Minik acerlere bayıldımm. |
Teşekkür ederim ablacım sagolun
Saygılar |
Bu kadar kırmızı bir Amaryllis ilk defa görüyorum. ;)
|
Eyvallah h.dogan hocam sagolun
yeni resimlerinide yüklerim inşallah |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025