![]() |
Karanfillerin, güllerin, vinkaların, lillyumların arasında dolaşmak çok güzeldi, ellerinize sağlık.
Meyvelerinizde hiç seyreltme yapmıyor musunuz? |
sn güler hanım övgünüz için teşekkür ederim
ağaçlar büyük oldukları için seyreltme imkanı yok gibi birşey saygılar |
günaydın
5 Eklenti(ler)
Eklenti 315957
mısırlar ufak ufak püskül çıkarıyor Eklenti 315958 Eklenti 315959 geçen sene yaptıgım yaprak aşı Eklenti 315960 Eklenti 315961 bu fidanlar 3 yaşında sn güler hanım bunlarda seyreltme yapıyorum ama digerleri çok büyük oldukları için yapamadım saygılar |
günaydın
5 Eklenti(ler)
Eklenti 316507
Eklenti 316508 Eklenti 316509 Eklenti 316510 Eklenti 316511 kanfillerin keyfi yerine geldi havalar biraz serinleyince |
devam
5 Eklenti(ler)
|
ezan çiçekleri
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 316519
Eklenti 316522 Eklenti 316520 Eklenti 316521 Eklenti 316523 sellukalar tomurckta ve hızla büyüyorlar |
selam
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Bol bereketli ürünler diliyorum.Afiyetle tüketiniz.
Saygılar selamlar. |
bahçe devam
4 Eklenti(ler)
Eklenti 322409
ikinci kez çiçek açtı Eklenti 322410 crinum tomurcuk verdi çiçeğini merak ediyorum Eklenti 322411 Eklenti 322412 kugudan sonra şimdide ikiz oldular saygılar |
selamlar sabahtan sıcak,akşama doğru yağmur,geceleri serin bahçedeki bitkilerde şaşırdı
bakalım ne yapacaklar saygılar |
coook guze,ozel,duzenli,tertipli.izlemeye doyamadim.ciceklerin tek kelimeyle mutesem.sebzelerin ve meyvelerinde cok guzel saglikli.ellerine saglik.cook begendim.sayfani hep ziyarete gelicem.saglicakla
|
teşekkür ederim türkan hanım sağolun
saygılar |
crinum
5 Eklenti(ler)
|
teneke ocak ve mısır
2 Eklenti(ler)
|
meyveler
4 Eklenti(ler)
|
dertli ben
1 Eklenti(ler)
Eklenti 324873
niye mi dertli ben ! çokgüzel folluk yaptım ama benim tavuklar bana inat olmadık yerlere yumurtluyorlar işte ispatı :D:D:D |
muhteşemler :)
|
teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz
|
Maşallah; bahçede yok yok. Hepsi birbirinden güzel. Ellerinize emeğinize sağlık. Özellikle favorim birkaç bitki gördüm. Onlara bayıldım.
|
Bu bahçe nasıl olmuş ta kaçmış gözümden. :eek: Tebrik ve takdir ediyorum Mustafa bey, Lisianthus'larınızı görüp te geldiğim bahçenizde düşlerimi süsleyen çiçeklerle karşılaştım. :eek: Elinize emeğinize sağlık, keyifle çıkarmanızı temenni ediyorum bu güzel bahçenin tadını. Saygılarımla..
|
acizane uğraşıyorum çok teşekkür ederim o sizlerin inceligi
saygılar |
buda benim ASİ kızım
2 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz ve çiçekleriniz birbirinden güzel Sayın Tekomusti fakat son resimdeki yerli GDO suz mısırlar şimdi orada olmak vardı dedirtti...
|
eyvallah sağolun çok teşekkürler
saygılar |
[QUOTE=tekomusti;
niye mi dertli ben ! çokgüzel folluk yaptım ama benim tavuklar bana inat olmadık yerlere yumurtluyorlar işte ispatı :D:D:D[/QUOTE] bilmezmiyim abi.ayni dert bendede var.uc folluk yaptim inatla olmadik yerde yumurtuyorlar.napalim anlamiyolar iste:mad: |
yıldızlar
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025