![]() |
yıldızlar devam
4 Eklenti(ler)
|
ev,bahçe karışık
5 Eklenti(ler)
|
devam
5 Eklenti(ler)
Eklenti 325250
Eklenti 325251 Eklenti 325252 Eklenti 325253 manolya geçen sene çiçek açmıştı Eklenti 325254 bu sene çiçek açmadı çok üzgünüm saygılar |
Sayın tekomusti.
Bahçeniz de çok güzel, sebzeleriniz de, meyveleriniz de. İnsanın ikametgahı ile bahçesinin aynı yerde olması, behçesine daha fazla zaman ayırmasına imkan yaratığı gibi bu güzellikleri doyasıya yaşa imkanı da veriyor. Ben bu şansa maalesef sahip değilim. İkametgah ile bahçe arası en az 50 km. Eşime bahsetmedim ama seneye bahçe evine kalorifer sistemi yaptırıp, Nisan başından Kasım sonuna kadar bahçe evinde yaşamayı aklımdam geçirdiğim gibi acaba İzmir taraflarında sürekli yaşamak için yeni bir bahçe ve bahçe evi gişiminde bulunmayı da ciddi ciddi düşünmeye başladım... Bahçenizin ve sayfanızın hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
tekomusti ellerinize, emeğinize sağlık. Bahçeniz, bitkileriniz mükemmel... Düzen, nizam, intizam süper... GÜLLER harikaa... Sebze, ağaçlar hariç Sayfa 3'e kadar hep benim ilgilendiğim çiçekler sizde... Ama bendekiler maalesef sizin çiçekleriniz kadar güzel değiller... Gülleriniz çok güzel; hepsi bir yerde, hepsi bir boyda. Benim güller öyle değil. Biri yerde, biri gökte, biri sağda, biri solda... Ve Oya nız var. Benim de Oyam var çok şükür yeni çiçek açtı, sevinçliyim. Ama yaprakları :(( bir hastalık var. Oya Ağacı konu başlığında fotoğrafladım, yardım istedim. Ama bir yanıt alamadım.
Bitkileriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Darısı başıma inşallah. |
meyveler
5 Eklenti(ler)
|
benim lisiler
5 Eklenti(ler)
|
lisilere devam
5 Eklenti(ler)
Eklenti 325461
Eklenti 325462 Eklenti 325463 Eklenti 325464 Eklenti 325465 toplu halde ilk açanlar kurumaya başladı ve bendede üzüntü başladı bu güzellikler bitiyor diye |
Sayın tekomusti bahçenizde çiçekleriniz, sebzeleriniz ve meyveleriniz çok güzeller. Resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekürler.
|
Lisiler çiçekçi dükkanına çevirmiş bahçenizi rengarenk.Meyveler gözleri hoş ediyor maşallah hepsine.Ellerinize sağlık.
|
eyvallah kardeş sagol
|
selamlar
5 Eklenti(ler)
öncelikle tüm dostlara iyi bayramlar
Eklenti 326354 Eklenti 326355 Eklenti 326356 Eklenti 326357 Eklenti 326358 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 326359
pepino Eklenti 326360 salçalıklar hazır Eklenti 326361 altın çilek Eklenti 326362 cevizler kabuk açıyor Eklenti 326363 |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 326368
Eklenti 326369 güllerin arasında kendilğinde çıkan incir Eklenti 326370 Eklenti 326371 sellukalar daha çiçek açmadı merakla bekliyorum açmalarını |
birazda çiçek
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
ve güller
5 Eklenti(ler)
Eklenti 326379
Eklenti 326380 Eklenti 326381 Eklenti 326382 Eklenti 326383 ve canım güllerin son demleri artık saygılar |
sn çok değerli bitki ve doğa sevdalısı dostlarım,güllerin ve bodur ağaçların arasına çim ekmeyi düşünüyorum tohum ve gübre oranı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var yardım bekliyorum
saygılar |
Sn tekomusti.
Her bitki çok çok güzelde.En büyük tehlikelerden bir tanesi soguklar.Yaklaşıp geliyor.Yazın ki verilen emeklerin bir kısmını soguklar götürüyor mu? Ha Konya ha Niğde. Saygılar. |
aynen öyle hk kardeşim ama napalım bitki ve doğa aşkı hiç bitmiyor
saygı ve hürmetler |
son güller
5 Eklenti(ler)
|
meyveler
4 Eklenti(ler)
Eklenti 328742
bademler kabuk açıyor Eklenti 328743 fındıklarda olgunlaştı Eklenti 328744 cennet meyvesi taze fidan Eklenti 328745 ve hünnap üşümezse meyvesini alacagız inşallah |
acer palmatum
3 Eklenti(ler)
Eklenti 328757
ilkbahardaki hali Eklenti 328758 şimdiki hali yaprak renkleri değişiyor Eklenti 328759 ve kedimiz kubi nin acer ve hatminin arasındaki keyfi :p |
feslegen
2 Eklenti(ler)
Eklenti 328767
Eklenti 328768 feslegen 3 cü senesine girdi bakalım nekadar daha yaşayacak bonsai gibi buduyorum söylemesi ayıp olmasın budadıgım yapraklardan saç böregi harcına ekliyoruz süper oluyor :p saygılar |
Sulama sonrası bahçenizde yer yer kaymaklanma gözüme çarptı. Bu durumda da toprakta çatlamalar oluşmuş, mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de değinmek istedim, bu çatlaklar pek de istenen şeyler değildir, topraktaki nem bu çatlaklardan kaçar o yüzden mini bir çapayla bunları çapalamak gerekir diye biliyorum.
Bodur ağaçların altına çim ekmek istediğinizi yazmışsınız. Çim her gün sulanma ister, bu sulama ağaçlarınıza zarar vermez mi? Benim çim alanımda bulunan erguvan bu sulanmaya dayanamadı ve kurudu gitti. İki adet oya ağacı da sık sık külememe oluyor, her sene birkaç defa ilaçlamak zorunda kalıyorum. |
Sn güler hanım haklısınız çapa yapmam lazım ama bel fıtığı var bende
iki sulamada bir çapa yapıyorum her sulamada zor oluyor o yuzden çim ekmeyi düşündüm zaten konyada birkaç arkadaş güllerin arasına ektiler çok güzel olmuş bende ekmeye karar vermiştim Saygılar |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 328981
mor biberler çok acı Eklenti 328982 buda acı eskilerin değimiyle zehir zehir Eklenti 328983 turşu biberi Eklenti 328984 son süt mısır Eklenti 328985 üşümeden önceki son patlıcan |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 328986
kışa hazırlık Eklenti 328987 akşam yemeğide patlıcan biber közlemesi tüm dostlar davetli buyrun :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025