![]() |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 390130
Eklenti 390131 Eklenti 390132 Eklenti 390133 sn almiranın nazik ve güzel hediyeleri çok çok teşekkürler |
clematisler
2 Eklenti(ler)
Eklenti 390134
güler abladan Eklenti 390135 adalet abladan ve sn jineoptan gelenlerin resimlerinide daha sonra ekleyecegim onlar bahçede gars,gazel altındalar köklerini güneşten korumak için ;) çok kıymetli canım ablalarımın hediyeleri nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum minnettarım kendilerine sonsuz teşekkürler saygılar |
bugünlük benden bukadar kahvaltıdan önce bahçeyi motorla çapalayıp sebze yerlerini hazırlayıp nohut ve ayçiçeği ekeceğim,kahvaltıdan sonrada çimleri kesip bonsailerle uğraşacagım gübre,uç alma falan günü bitiririm inşallah
tüm dostlara hayırlı,huzurlu,mutlu,güzel bir bahar pazarından konyadan sonsuz selam ve sevgiler herşey gönlünüzce olsun esen kalın |
327 numaralı mesajınızdaki " ismini bilmiyorum" dediğiniz bitki cezayir menekşesi. Çok yayılıcı ve zahmetsiz bir bitkidir.
|
Teşekkür ederim ablacım sagolun eksik olmayın
Esen kalın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ablacım ziyaretiniz beni çok mutlu etti hoşgeldiniz
O yavru acer leri Çelik'ten değil tohumdan yetiştiriyorum Saygılar |
Yavru acer
1 Eklenti(ler)
|
Tebrik edip, alkışlıyorum seni. Ben çelik tuttu diye seviniyordum. Tohumdan kolay cıkıyor mu?
Ama ben tohumdan eksem, torun görür ancak büyüdüğünü:). Çeliğe iyi bakayım ki çabuk büyüsün o zaman. Ellerin dert görmesin, bereketli olsun bahçen. |
Evet ablacım kolay sayılır
Ekim ayında Japon parkından tohumları toplayıp her hangi bir işlem yapmadan bahçe topragı,dere kumu,perlit ve yanmış elenmiş koyun gübresi karışımına direk olarak tohumları atıyorum üzerinde aynı karışım topraktan 1 cm kalınlığında kapatıp can suyu veriyorum seranın altında kışı geçiriyor baharın baslarında çimlenme toprak üstünde kendini göstermeye başlıyor. Denemek isteyen arkadaslara şimdiden kolay gelsin. ;) Esen kalın |
Tohum
2 Eklenti(ler)
Eklenti 391048
Eklenti 391049 Sn adil abimin yolladığı kudret narı çimlendi abi çok teşekkürler sagol eksik olma. Esen kalın |
Tekomusti kudret narı fidesi gayet sağlıklı.Bu şaşırtma kabında fazla saklamanıza gerek yok.Güneş alan , tırmanacağı ,sarılacağı bir alana dikebilirsin.Suyu seven bir bitkidir.Güçlü gelişirse dallanıp budaklanıyor ve çevresini sarıyor.Doğal gübresini vermeyi ihmal etmeyin.
Güzel sağlıklı bol ürün almanız dileğiyle kolay gelsin. |
Adil bey kudret narının doğal gübresi nedir acaba?
|
Selamlar
1 Eklenti(ler)
Eklenti 392121
Amarylisler küçük soğanlar büyüyor büyüklerden birinde tomurcuk var ;) |
Alıntı:
|
günaydın
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 393010
Eklenti 393011 Eklenti 393012 yavru acerler Eklenti 393013 ve bahçemin gözbebeği hastasıyım acerin hastası :D |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 393018
clematisimin keyfi gıcır :p |
Alıntı:
İnşallah sizlerinde keyfi gıcır olur. |
Eyvallah Abi'm sagol cümlemizin inşallah
|
günaydın
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ablacım beğeniniz için çok teşekkür ederim Konya'da bir fidanlıktan almıştım gecen sene
Saygılar |
Eklenti 374382
acer çelikleri[/QUOTE] Adalet ablacım sonbaharda celikledigim acerler yaprak vermediler ama gövdeleri hala canlı cimlenmelerini tamamlayabilirlerse seve seve yollarım size Saygılar |
Çok teşekkür ederim tekomusti, dilerim çabuk gelişsinler :)
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 398314
Eklenti 398315 Balkondan can bahçe görüntüleri Eklenti 398313 Bahçede yer bulamayanlar ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025