![]() |
Estafirullah abi hosgeldin
öyle bir şey ne hattime güzün hallederiz inşallah ;) Saygı ve hürmetler |
selam bahcenizi bastan sona gezdim cok cok guzel bi bahce
hersey duzenli baharda geliyor artîk tekrar yeseriyor her yer.))) |
Merhaba;
Kamelya çelikleri şu an için iyi görünüyorlar. Elinden geldiğince güneş ışığından uzak tutmaya çalış, nemlendirmelerine dikkat et. Emeklerine sağlık. |
Sn emel hanım hosgeldiniz
Beğenileriniz için de teşekkür ederim Saygılar |
günaydın
1 Eklenti(ler)
Eklenti 379093
aşı denemelerim anaç badem iki kalemli olan klasik yarma aşı (erik) tek olan "dilcikli ingiliz kalem aşı" sı (ince kabuk badem) |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 379094
altınçanak Eklenti 379095 geçen seneden kalan lisiler Eklenti 379096 sn smnunalın hediyesi anemon yeni çiçekler veriyor teşekkürler |
birazda pencereden ;)
4 Eklenti(ler)
Eklenti 379097
Eklenti 379098 Eklenti 379099 Eklenti 379100 bu güzellikler karşısında lafın bittiği yer :D |
Merhaba
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Ters laleler süper görünüyor.
İnşallah benimde olacak.. |
Teşekkür ederim abi sagol
İnşallah |
Senin çiçekler çok erkenciymişler. Ben İzmir e gelirken ters lalerin boyu 15 cm. kadardı.Tomurcuğa da benzer bir şeyler gözükmüyordu.
Sizin çiçekleri izleyerek bu susuzluğumuzu giderelim. Ellerine sağlık. |
Eyvallah abi çok teşekkür ederim sagolun her zaman beklerim can baş üstüne
Saygılar |
Sevgili Tekomusti ters laleriniz harikaydılar...Gerçekten muhteşem görüntüleri var...Bende sizin resimleriniz ile avundum..:) Geçen kış diktiğim üç ters lale ,başını topraktan çıkarması ile yok olması bir oldu ,malesef....Toprağı mı beğenmediler, Bahçe kedilerinin katliamına mı uğradılar bilemiyorum....Ama çiçeğini de ilk defa görecektim...:(
Ev ve bahçe panaromanız mükemmel görünüyor..Bahar bile tam gelmeden böyle olursa, yazın gözlerimiz büyük bir ziyafete konacaklardır...Ellerinize ve gönlünüze sağlık .....Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...Konya ya sizlere....:)) |
Tüm dostlara merhaba
1 Eklenti(ler)
Eklenti 380272
Tohumdan yetiştirmeye uğraştığım GUAVA 2 ay sonra çimlendi gözüne bakıyorum her gün biraz daha büyüdüğünü görmek hoşuma gidiyor Saygılar |
Selamlar
1 Eklenti(ler)
|
günaydın
1 Eklenti(ler)
Eklenti 381129
sellukamın son hali nisan ortalarında toprakla buluşmak için can atıyor :D tabi bende çiçeklerini görmek için can atıyorum saygılar |
Selamlar
3 Eklenti(ler)
|
Günaydın
3 Eklenti(ler)
|
Selam
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 381959
Merhaba Sn Osman Ünal Abi'den gelen çan çiçeği tohumları çimlendi bahar da yere ve saksılara kalkacaklar Teşekkürler Osman abi sagol Esen kalın |
Ben de daha önce ters lale görmemiştim sitede görene kadar. Bence normali kadar güzel. Elinize sağlık.
|
Teşekkür ederim
sn h_dogan Sagolun Saygılar |
Ters laleleriniz çok güzel, evinizin panoramik görüntüsünü beğendim baharda bitkilerin uyanmasiyla harika olacak ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 382503
Kirazda çiçek açtı hasat zamanı nakliye için tır yollayacak arkadaşlara duyurulur 2 adet tır yollayın lütfen biri kayısı için digeride kiraz için lazım ;) :D Saygılar |
Tıra gerek yok hepsini ben yerim. :D
|
Eyvallah afiyet olsun ;)
|
Sayın tekomusti kardeşim,
Kiraz fidanının aşı yerindeki boynuz gibi duran kuru çıkıntı kısmı tamamen dipten sağlam olan kısma zarar vermeyecek şekilde kesilmesi lazım hemde zaman geçirmeden bilgine. İnşallah ileride bol bol çiçek ve meyvelerinide görürsün. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025