![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Bugün piknikte dağdan söktüğüm süsen |
Alıntı:
Benim bahçem çok küçük olduğu için 2 tane bodur fidanı dikmek istiyorum ama yer sıkıntısı var. Sizinkileri görünce merak ettim. Iyi akşamlar.:) |
sn sevgi hanım begenileriniz için teşekkür ederim
3 yaşındalar 1-1,5 metre civarında araları saygılar |
selamlar
1 Eklenti(ler)
Eklenti 374907
işyerindeki sellukalarım ;) |
merhaba
1 Eklenti(ler)
Eklenti 375138
sn kamelyavadisinin hediyesi olan Kamelya çeliklerinden birkaçını dayanayıp işyerinde saksıya diktim akşamı bekleyemedim ;) geri kalanlarını akşam eve girmeden büyük saksılara ektim derviş abiye sonsuz teşekkürler sağolsun saygıar |
Alıntı:
|
tüm dostlara günaydınlar
3 Eklenti(ler)
Eklenti 376766
serayı açtım havalandırmak için ;) Eklenti 376767 kayısı çiçek açmış bu kayısıdan hasat zamanı bir tır lazım taşımak için:D Eklenti 376768 geçen sene tohumdan yetişen acer keyfi yerinde:D |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 376769
sn kamelyavadisinin hediyeleri sonsuz teşekkürler Eklenti 376770 gül çelikleri taplıyor Eklenti 376771 bahardalı çiçekleniyor Eklenti 376772 terslaleler açmak üzere Eklenti 376773 çuhaların da keyfi yerinde :D |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 376774
tohumları bugün atıyorum inşallah karışım hazır rasgele hayırlısı bakalım ;) saygılar |
Sn.tekomusti; kayısı toplamaya yardıma gelebilirim. :)
Kayısının cinsi nedir? Benimde geçen sene diktiğim kayısı fidanım var ama bahçede olduğu için henüz tomurcuk yok. Tadımlıkta olsa bir iki meyve verse bende sevineceğim. Umarım çiçeklerin hepsi meyveye dönüşür. |
Selam Musti. Bendeki ters laleleri gördün mü. Seninkilerin yaprakları farklı geldi bana. Hava veya toprak farkımı acaba.
|
Sn sevgi hanım ilginize teşekkür ederim sagolun
Kayısının cinsini bilmiyorum ama şekerpare diye verdiler yardım gerekirse haber veririm ;) Saygılar |
Abi merhaba valla bilmiyorum yer değiştirdim gecen sene çiçek acmadı bu sene bakalım nasıl olacak
Acaba cinsimi farklı abi Saygılar |
Günaydın
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 377738
Begonvilin son hali çiçekler için baharı beraber bekliyoruz |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 377739
Terslale iyice çiçeklerini belli etti |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sayın tekomusti kardeşim, Ters lalenin maşallahı var. Sağlıklı çiçeklerini görmeniz dileğimle. |
1 Eklenti(ler)
Ben de ters laleye takıldım. Bendekiler çok farklı. Asıl bunlar ters lale gibi duruyor.
Peki bunlar nasıl ters lale:) |
Sn Smnunal abi hosgeldin
çok teşekkür ederim inşallah hep beraber görürüz Saygılar |
Sn kaptan abi hosgeldin
valla bilmiyorum artık açtıklarında görecez inşallah Saygılar |
Sayın tekomusti,
Her yönüyle harika bir bahçe de gezinti yapma imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Ters Laleleri şimdiden açtırmayı başardığınıza göre, baharla birlikte nasıl bir görsel şölen yaşayacağımızı tahmin etmek, hiç de zor olmasa gerek. Sizin Ters Laleleriniz Fritillaria imperialis L. Sayın KAPTANzst'nin laleri ise Adıyaman Lalesi olarak da bilinen Fritillaria persica L. olması lazım diye düşünüyorum. Bu konu da Sayın Hocam100 en sağlam cevabı verecektir. Saygılarımla, hoşça ve dostça kalın. |
Ahmet bey teşekkür ederim cevap için.
Kime güveneceğimi şaşırdım vallahi :mad: 2 ayrı yerden toplam 6 adet 3 er çeşit ters lale istedim. İşim garanti olsun diye.:( Aslında 9 adet de 3 ünü komşuma verdim:( Gelenlerin hepsi bu cins. Bu adalet mi şimdi... |
Sn Ahmet bey hosgeldiniz verdiginiz bilgiler,güzel sözler ve temenniler için çok teşekkür ederim
Saygılar |
Fener çiçeği
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili tekomusti;
Ben girmeyeli dükkandaki çeşitler artmış.;) Belliki bu yaz bahçeniz çok daha görülesi olacak... Özellikle soğanlı bitkilerinize özenerek baktım. Zira ben onları çok sevmeme karşın dikemiyorum. Çünkü diksemde çiçeklerini göremeyeceğim için. Baksanıza ters laleleriniz açmış. Bense hala İstanbul'dayım. 'Bahçemde yok!' demeyecek kadar güz soğanı var. Lale, sümbül, nergis vs. Ama dedim ya, açmış hallerini görmek pek mümkün olmuyor. Bu nedenle bende, bahar soğanları dikiyorum. Malum onlar yaza çiçekleniyorlar. Bu arada sevgili KAPTANzst ile aranızdaki ters lale muhabbetine çok güldüm. :) Öyle ya bir çok farklı diye soğan gelsin, hepsi Adıyaman lalesi çıksın. Panoramik fotoğraf ile bahçenizin güzelliği daha bir ortaya çıkıvermiş. Mustafa'cığım; Bodur da olsa, meyve fidanları biraz sık değil mi? Gerçi ben meyvecilikten çok anlamam ama bana öyle geldi. Tabi dikerken sen bir bilene danışmışsındır. Baştanda belirttiğim gibi, bahçen bu yaz uğrak yerlerinden biri olacak gibi görünüyor. Sağlık ve mutluluk dileklerimle. Selam ve sevgiler. |
Orhan abi bahçeme geldiniz eşsiz fikirler verdiniz güzel temenniler de bulundunuz
Hosgeldiniz Şeref verdiniz her zaman beklerim Esen kalın Saygı ve hürmetler |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 378156
Sn kaptan Abi'den gelen meleklerin borusu Çelikleri yaprak veriyor |
Merhaba
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sayın tekomusti kardeşim, Maşallah çok güzeller. Ellerinize sağlık. Böylede olmazki olan var olmayan var sen bizleri çatlatacakmısın. Muğladan selamlarımla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025