![]() |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 534983
Lila renkli gülhatmi ye katmerli beyaz aşılamıştım güzel oldu :) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 536173
Terslaler çıkmaya başladı |
Ancak farkettim..... hoş geldiniz.
Bu güzel bahçeyi yeniden dolaşmak güzel olacak. ;) |
Teşekkür ederim abla hoşbulduk.
Her zaman beklerim buyrun gelin. |
Bu forum sadece sizin bahçenizden oluşmuyor ama siz sadece buraya yazıyorsunuz. :)
Zaman ayırsanız diğer konu başlıklarına da yazsanız ne güzel olur... |
Sayın malina hoşgeldiniz.
Haklısınız çok fazla diğer sayfalara bakamıyorum. Ev internetimde sorunlar yaşıyorum iş yerimde internet yok. GSM den internet kullanıyorum o nedenle çok aktif olamıyorum kusura bakmayın bir süre daha böyle idare etmek zorundayım. İnternet sağlayıcımla tahütüm yakında bitiyor ondan sonra ful aktif olmaya çalışırım inşallah. Saygılar |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün hepsini . Ben 27. mesajdaki asma gülleri merak ettim . Kaç yılda bu duruma geldiler . Bakımını nasıl yapıyorsunuz . Asma güllerde budama yapmayın diyorlar . Siz budama yapıyor musunuz ?
Sayfaların tümünü gezmem mümkün olmadı .Belki sorduğum soruların cevapları vardır sayfalarınızda .Bir de iklim olarak yakınız , selluka ve bengovil kışın donlardan etkilenmiyor mu ? Nasıl koruyorsunuz . Çiçekleriniz bakımlı ve güzeller . Paylaşım yaparken ,bakımları konusunda ayrıntılı bilgi yazarsanız sevinirim . Teşekkür ederim . |
Sn aleydi öncelikle sayfama hoşgeldiniz.
Asma güller 4-5 sene oldu tam hatırlamıyorum yılını. Çok Özel bir bakım yapmıyorum gübre,sulama ve zirai ilaçlama zararlılara karşı. Evet buduyorum ama çok derin değil. Evet selluka ve begonvil kışın ölüyor. Sellukayı her sene tohumdan yeniden ekiyorum. Begonvil ve diger bitkilerimi serada muhafaza ediyorum. Saygılar |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 539624
Terslale tomurcuk veriyor. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 542767
Konya çiçek olayında çok kısıtlı her istediğimizi bulamıyoruz ya ablalarımızdan,abilerimizden destek alıyoruz **** böyle AVM lerde ne bulursak alıp birşeyler yapmaya uğraşıyoruz destek veren arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Saygılar |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 545204
Ters lalelerim coştu maşallah |
Merhaba Sayın Tekomusti
Bahçenizdeki güzelliklere bayıldım. Emeğinize sağlık. Görev icabı Konya'nın bir ilçesinde görev yapıyorum. Geniş bir balkonum var ve elimden geldiğince yeşillendirmek istiyorum. Acaba Bodur meyve fidanı, bol çiçek çeşidi bulabileceğim güvendiğiniz bir satıcı var mı? Tek bildiğim Meram yolundakiler. 3 tane de ufaklık olunca tek tek gezemiyorum. Bol ürünlü çiçekli günler dilerim Kolay gelsin |
maşallah ters laleler harbiden coşmuş özellikle topragına bişiler veriyormusunuz ? :)
|
Sayın tekomusti maşallah maşallah ters lalelerinize maşallah!.. Gerçekten çok güzel gelişim göstermişler, ilk anda alıntı bir fotoğraf sandım. Emeklerinize sağlık.
|
sn Betül hanım teşekkür ederim sağolun.
Antalya yolu üzerinde 3-4 adet sera ve Peysajcı var oralara bakabilirsiniz ben oralardan tedarik ediyorum ihtiyaçlarımı. |
Sn Serdar bey teşekkür ederim.
Her sene gövdeleri kuruduğunda söküp yıkayıp güneşte kuruttuktan sonra gölge be serin bir yerde muhafaza ediyorum Ekim ayında toprağa ekip toprak üzerini elenmiş hayvan gübresi ile kapatıp baharda çiçeklenmesini bekliyorum bu kadar :) |
Sn yenigine güzel sözleriniz için çok teşekkürler sağolun.
|
Alıntı:
|
sayın telomunasti:
terslalelerinize bayıldımm :)) Dilerim daha güzelleri sizin olur .. Bende bunlardan yetiştirmek istiyorum ama aldıklarım bitürlü çiçek açmadı size izninizle bi kaç soum olacak kusuurma bakmazsanız tabi . -ters lale soğanlarınızı nerden edindiniz -ne kadar derinliğe ektiniz ve nezaman ektiniz ? lütfen bana yardımcı olun :) şimdiden teşekkürler saygılarımla.. |
Saygı bizden sn.Enes
Estafirullah rahatsız olmayız bildiklerimizi paylaşmak bizi mutlu eder. -Asya laleden aldım 3 renk de mevcut. -paketlerin arka kısmında derinlik ve mesafe yazıyor aynen tatbik ettim. -Ekim ayında ektim. Bahçe toprağı,dere kumu ve yanmış,elenmiş hayvan gübre karışımına ekiyorum. Size de bol çiçekler temenni ederim. |
çok teşekkürler sayın telokomusti :)
ilginizden dolayıda çok saolun :)) seneye ordan alayım inşallah bendede açar istanbulda 20 soğandan 1 tane bile açmadı nedendir anlayamadım doğrusu |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 546279
Günaydın Kamelyamın keyfi yerinde maşallah havalarda serin tam istediği havalar imiş Kamelyavadisiden Derviş İsmail abi öyle demişti teşekkürler. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025