![]() |
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayın tekomusti gülleriniz maşallah harikalar ellerinize sağlık.
Ben soğanları çıkarttığınızı bilemedim, soğanlar yerlerinde duruyor da siz üzerlerini telle kapatıp o şekilde bir uygulama yaptığınızı sandım. Teşekkürler. |
Sevgili tekomusti;
Bahçeniz göz doldurmaya başlamış. Bahçeli eviniz bir cennet köşesi olmuş artık.;) Bakınca yeşillikler insanın içini açıyor. Bu arada, sebze bahçenizin düzeninden ne kadar özenli biri olduğunuz anlaşılıyor. Yalnız çiçekli bitkilere değil, hepsine aynı özeni göstermeniz hoşuma gitti. Acerleri tohumdan ne güzel üretmişsiniz. Kutluyorum. Velhasıl emeğinizin karşılığını almışsınız. Ha..Bu arada Ankara çiçeği dediğiniz, fotoğraf beni yanıltmıyorsa Filbahri olsa gerek. Selam ve sevgilerimle. Sağlıkla keyfini sürün. |
Alıntı:
Adını bilmediğiniz bitki, coreopsis grandiflora. Forumda başlığı mevcut. |
Sayın tekomusti, fırça çalınız saksıda mı bahçede mi? Dondan nasıl koruyorsunuz öğrenmek isterim? Teşekkürler..
|
Sn sudenur saksıda duruyor kışın serada duruyor
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 409875
konyada yaşamaya çalışan antep fıstığı(yevmiyesi neyse verecez artık su,gübre falan ve sevgimiz) :D |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 409876
amarylisler de gülüyor |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 409878
lilyumlarım topragın içinde kayboldu bu sene bir iki adet çıktı topak üstüne 4-5 senedir soğanları hiç sökmedim her sene çiçek açıyorlardı artık yoklar :( adalet ablanın dediğine göre alt taraflara kaçıyorlarmış sezon sonu soğanları söküp altlarına ince delikli kümes teli döşeyip tekrar ekecegim "akıl hocam" adalet ablama sonsuz teşekkürler aynen dediklerini yapıyorum yeni çiçek ve soğanlar alıyorum bir taneside bu inşallah bir daha kaybetmem saygılar |
Ayrıca sn Alacakaranlık hocama,sn tturt hocama ve sn osman abimede çok teşekkür ederim lilyumlar hakkında yardımcı oldukları için eksik olmasınlar
Saygılar |
5 Eklenti(ler)
günaydın
Eklenti 409914 Eklenti 409915 Eklenti 409916 Eklenti 409917 Eklenti 409918 karışık çiçeklerim |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 409919
kamkat Eklenti 409920 kivi Eklenti 409921 saksıda çileğim Eklenti 409922 böğürtlen Eklenti 409923 böğürtlen üzüm kardeşliği ;) |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın tekomusti,
Benim zambaklar ve amarylisler, açamadı bir türlü. Hele zambaklar kaç ay oldu 1 karışı geçemediler. Sizinkiler harika olmuşlar, maşallah. Gerçi sümüklüböcekler hep bitirdi amarylislerimi, şimdi saksıda, büyümeye çalışıyorlar. Güllere de bayıldım, çok güzel ve değişikler, ellerinize sağlık. |
Maşallah coşmuş bahçeniz Sn. tekomusti.
Güller, özellikle de komşunuzun gülü :D, harika. Amaryllislerle pek ilgilenmiyorum artık, bir ara bizde de vardı ama salyangozlar fazla olduğu için bahçemizde hiç bırakmıyorlar. Aşılarınız da çok güzel gelişmişler. Bir de önerim var bitkilerinize mikroelement içerikli bir yaprak gübresi kullanın. Kolay gelsin. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 410729
Eklenti 410730 Eklenti 410727 Eklenti 410726 Eklenti 410728 Merhaba akşam üstü çekilen güllerim dün ilaçlama yapmıştım böcekler gitmiş çok şükür :) |
1 Eklenti(ler)
|
Bahçe harika görünüyor Tekomusti, güllere hayran kaldım.
Siz de çok iyi bakıyorsunuz belli oluyor. Liliumlar çıkmadı demek, toprak altında yaşayan 'dana burnu' dedikleri beyaz böcekler de zarar vermiş ola bilir. Geriye kalan her şey gerçekten güzel, ellerinize sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025