![]() |
Alıntı:
Aslında kızgınlığım Ağaçlar net.e değil, kızgınlığım kızıma o da tatlı bir kızgınlık Ağaçlar net.e onun sayesinde üye oldum, kızıma kızmamın sebebi de elim kolum dur durak bilmediği için, kızıma hep derim ki sen bana Ağaçlar net.i tavsiye etmeseydin ben bukadar çeşit çeşit bitkiler edinmezdim, yani bitkilere bir kere bulaştık mı bir daha kaçış yok hep şu da olsun bu da olsun hastalık gibi bir şey bu tarifi yok anlayacağınız. Yaz kasımpatım da neredeyse benimle yaşıt, kayınvalidemin zamanından bu yana devam edip gidiyor. Mayıs ayında açmaya başlar artık soğuklar başlayana kadar hep çiçekli kalır. |
Alıntı:
İşte böyle... |
Yok zaten silme, güzel olmuş ablacım... Sesinin titrediğini fark etmedim desem yalan olur ama olsun çok güzel olmuş:) Sanki kendimi bahçende misafir gibi hissettim ve sanki sen beni o bahçede canlı canlı gezdiriyormuşsun gibi oldu:)
|
Alıntı:
|
Sevgili akçabardak biz o video ile tanıdık seni. Sonra bahçen, gönül güzelliğin ile sevdik seni. Ben ara ara izlerim o videoyu.
Ama "Çekerken arada bir gülüyordu sonra sorduğumda bana şöyle dedi, anneciğim kendini okadar çok kaptırdın ki ciddi ciddi de konuşturdum seni demez mi" ana-oğul bu muhabbetinize de hem güldüm, hem de çok hoşuma gitti. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ortancalarım
Bu sene ortancalarımın pek neşeleri yok... Yaprakları sarardı, fazla tomurcuk vermediler onlarla pek ilgilenemedim, bana küstüler :D |
1 Eklenti(ler)
Amaryllis
Bunlar da sahipleri henüz gelmemiş bakımsız bahçenin güzellikleri Benim kilerde daha tık yok, bunları görünce gel de kıskanma... Otlar içinde, susuz bakım yok ama sonuç ortada. Eklenti 495013 |
2 Eklenti(ler)
Yeni açmaya başlayan Clematisim
Çiçeği sürpriz oldu rengi hoşuma gitti ama türünü bilmiyorum. Eklenti 495022 Bu clematisim pembe çiçekli montana iki gündür yaprakları pörsüdü nedenini bir türlü anlayamadım, inşallah onu kaybetmem. Eklenti 495023 |
3 Eklenti(ler)
Birazcık ta güllerden gidelim
|
3 Eklenti(ler)
Devam
|
3 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
.../.
|
Alıntı:
:) Zaten sevgili hira'nın bir sözü var, tam hatırlayamasam da 'Ben de artık güllerime belediyelerin diktiği güllerine davrandığı gibi davranacağım' gibi birşeydi. En iyisi tekrar sorayım kendisine. |
Alıntı:
Sahibi yazın gelip 2-3 ay kalıyorlar çiçeklerini bile göremeden kışlıklarına dönüyorlar. Hira çok doğru söylemiş ne söylediyse :) aslında belediye işi yapmak bitkilere iyi geliyor her halde ama gönlümüz razı gelir mi... gelmez tabi ki :( |
Park gülü muamelesi yapacağım demiştim sanırım:)
Burada görüyorum millet sardunyalara su vermiyor ama ortanca gibi açmışlar, ben üzerinde sarı yaprak bile bırakmam, zar zor açıyorlar.. Sardunya orada su diye kıvranırken, ben ıslık çalarak gökyüzüne kaldıracağım bakışlarımı:D |
:) Hah işte sevgili hira yine yetişmiş. Park gülü muamelesi. :) Bizde mi öyle yapsak ne, daha mı iyi olur acaba?
|
Güllerin çok güzel olmuşlar sevgili Akçabardak coştukça coşmuşlar, ellerine, emeklerine sağlık...
|
Ben hep diyorum bu çiçeklerin üstüne düşünce nazlanıyorlar diye bazen kendi haline bırakmak bazen de eğer çiçek açmazsan sökerim seni tehditleri işe yarıyor bence:))) örnek yukarıdaki bakımsız bahçe:)
|
Alıntı:
Evet aslında çok doğru söylüyorsunuz bazen kendi hallerine bırakmak gerekiyor. |
:D Doğrudur belki ara ara huzur, sükunet, sessizlik, dinlenmek, rahat etmek istiyorlardır, ama tabi bizlerden fırsat mı var Allahaşkına? Hergün başlarında, yok o yaprağını çek kopart, yok yanındaki otu çek kopart, yok dibini kaz, yok bu geçmiş kopart, vs. vs. Hiçbirşey yapmasak bile başında durup seyrediyoruz, kokluyoruz.
Doğru olabilir mi acaba? :D |
ablaaaa maşallah güllerin konuşuyor. ;)
pek sesim cikmasada gözüm hep güzel bahcende ; ) |
Alıntı:
Benim şimdiye kadar gördüklerim sahipsiz, bakımsız bahçelerde otların içinde ne çiçekler var, öyle de güzel açmışlar ki imreniyorum onları öyle gördükçe. Şu anda ben 3 gündür hiç ilgilenmiyorum sadece sularını verip içeri kaçıyorum, 3 gündür fırtına esiyor ve polen tozları uçuşuyor dolayısıyla da bana çok zarar veriyor, bir de polen allerjisi çıktı başıma, bitkilerim ne halde çıkıp doğru dürüs bakamıyorum polenler yüzünden, havanın durulmasını beklemek zorundayım :( |
Alıntı:
Senin kiler ne alemde kim bilir ne güzellikler yetiştirdin, menekşelerini gördüm çok güzeller, renkleri de çok tatlı bol bol çiçeklenmelerini dilerim. |
Sevgili akçabardak ben öyle bir hayal ettim düşündüm tabi ki biz onlara dokunmadan, bakmadan, izlemeden, göremeden edemeyiz ki. Ben 4 merdiven günde kaç kez iniyorum çıkıyorum, yok olmadı arka tarlalara dolan, yok sağa git, yok sola yürü gerçekten bir kamera olsa da kendimi görüntüleyebilsem gün içersinde. Olsun ne yapalım seviyoruz, zevkle yapıyoruz sonunda. Ve senin bu polen allerjine de üzüldüm, dikkat et kendine.
|
3 Eklenti(ler)
Lilium
Boyu aldı başını gitti, daha ne kadar uzayacak acaba Eklenti 496112 2 dal yarış içerisindeler sanki dalın birisinde 8 adet tomurcuk diğerinde 9 adet tomurcuk var Eklenti 496113 Turuncu lilium, geçen sene almıştım onu bu sene tam 8 tane yavru verdi ve yavrunun bir tanesinde tomurcuk var, annede de 5 tane, şimdilik Eklenti 496114 |
1 Eklenti(ler)
Balkondaki sardunyalarım
|
2 Eklenti(ler)
Ceylanlarım
|
3 Eklenti(ler)
Gazanyalar
Çarşamba günü pazara gittiğimde 2 tane katmerli gazanya aldım Eklenti 496130 Bakarmısınız sanki kasımpatı gibi, ve sadece bu iki renginden bulabildim Eklenti 496131 |
3 Eklenti(ler)
Balon çiçeği
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025