![]() |
Sayın kamely1a vadisi bu çiçeğin her evresi ayrı güzel güneşin hiç bir bitkinin yaprağında bu kadar güzel yansıyıp dans ettiğini görmedim yaprak çıkarırken zevkle izlersiniz çiçeğini konuşmaya bile gerek yok hem çok güzel hem çok asil biz az sayıdada olsa mutlu oluyoruz sizin gigi tarla dolusu olsa bilemiyorum.
|
kamelya Tarlası Mayıs 2012
Alıntı:
Yorumunuza aynen katılıyorum. Her aşamanın farklı bir güzelliğinin doyasıya yaşamaya çalışıyorum. Bazen güneşin ilk ışıklarıyla birlikte kamelya tarlasına gidiyor o muhteşen güzelliği seyrediyorum. |
Alıntı:
Her şey çok güzel kullandığınız sera örtüsü nemi artırmak . sıçaklığı çekmek .veya başka otların çıkmasını önlemek için mi Kamelyadan .başka bitki deniyormusunuz Selamlar |
Alıntı:
Sera örtüsünü önceleri yabani otların çıkmaması için kullanmıştım. Zaman içinde toprağın nemini koruması, su kaybının olmaması hem de sıcaklığı çekmesi açısından çok faydasını gördüm. Bu şekilde denemelerimi sürdürmeye devam edeceğim. Kamelyadan başka, ortanca, küpe çiçeği, böğürtlen ve ahududu denemelerim oldu. Umarım başarılı olurum. Sağlıcakla kalınız. |
Sayın Kamelya vadisi
Başarılar dilerim Çalışmalarınızı takip edeçeğim kolay gelsin |
Teşekkürler
Alıntı:
|
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi'nden görüntüler.
|
Off küpe çiçeği muhteşem görünüyor rengine bayıldım:)
|
Fotoğrafda olsa,sanalda olsa,seyretmesi güzeldir.
Verimli çalışmalar. |
Küpe çiçeği muhteşem.
Her ne kadar kamelyacı olarak tanıyorsak da sizi, bütün bitkilerin dilini çözmüşsünüz :) Rize'nin havasını, suyunu, iklimini çok sevmişler belli. Biraz da bakımları ile bilgiler yazsanız, tecrübelerinizi aktarsanız ilgili başlıklarda, bizler de gururla sunsak küpelerimizi :) Ellerinize sağlık sayın kamelya vadisi. |
Teşekkürler
Alıntı:
|
Teşekkürler
Alıntı:
|
Teşekkürler
Alıntı:
|
Sayın kamelya vadisi kamelyaların açma dönemi nezamandır sizden aldığım kamelyalar çok güzel gelişiyor açma dönemi geçti heralde ama bir ümit sormak istedim.
|
kamelya
Alıntı:
Kamelyalar bu mevsimde yeni sürgünlerini göstermeye başlar. Çiçeklerini 12. ayda açmaya başlarlar. Seneye kadar beklemeliyiz. Umarım istediğiniz güzellikleri yakalarsınız. Sağlıcakla kalınız. |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Kamelyaların arasında gönlünce koşmak.......
|
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Gül ile Kamelyanın kardeşliği.........
|
kamelyavadisi
3 Eklenti(ler)
kamelyavadisi'nde mevsimin güzelliklerinden örnekler.
|
Çok soru soruyorum kusurabakmayın:) sayın kamelya vadisi kamelyalarımı saksıda bakıyorum saksı ve toprakları yetersiz köklerini kımıldatmadan başka saksıya geçirip toprak ilave edebilirmiyim.
|
kamelyavadisi
Alıntı:
Köklerine zarar vermeden saksısını büyütmek iyi olacaktır. Bu arada resimlerini de paylaşırsanız memnun olurum. Not: Bu forumların bir özelliği de fazla soru sorabilmek içindir. Siz sordukça ben de elimden geldiğince yardımcı olacağım. |
Sayın kamelyavadisi resimlerde işaretli olan saksımda 2 kök kamelyam var yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
http://lh5.googleusercontent.com/-h4...2/IMG_2161.JPG http://lh3.googleusercontent.com/-ND...2/IMG_2162.JPG http://lh5.googleusercontent.com/-B0...0/IMG_2160.JPG |
Teşekkürler
Alıntı:
Kamelyalar harika gelişim göstermişler. Yaprakları gayet canlı ve parlak. Bu seviyedeki kamelyaları bir büyük saksıya almanıza şu an için hiç gerek yok. Kamelyalar bu mevsimde büyüme sürecindeler. Havalar soğuduğunda saksılarını değiştirirsin ve etkilenmemiş olurlar. Not: Bu kamelyalar benim gönderdiklerim mi? Şayet onlarsa iyi bir gelişim gösterdiler. Emeklerine sağlık. |
Sayenizde bu güzel kamelyalara sahip oldum ben teşekkür ederim bunların hepsi sizin kamelyalar.
|
kamelyavadisi
Alıntı:
Not: Yeni sürgünlerden Temmuz-ağustos aylarında çelik alrak üretim yapabilirsiniz. |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi'nin kuşbakışı görünümü,
|
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
Doğadan esintiler...
|
İlk fotoğraftaki küpeleri çelikledinizmi o şekilmi aldınız diğerlerinin renkleri de çok güzelmiş:)
|
Alıntı:
Tüm kipe fidelerini çelikle üretim yöntemiyle kendim ürettim. Umarım başarılı olmuşumdur. |
Merhaba
Bence olmuşsunuz gibi görünüyor güle güle büyütün:) |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi'nin Haziran ayındaki görüntüsünü kamelya severlere sunuyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025