![]() |
Sayın kamelyavadisi siteyi ziyaret ettim. Sayfanızdaki görüntüler de muhteşem güzel.Karadeniz bölgesine has güzellikleri görmek isteriz.Devamını bekleriz.
|
Teşekkür
Alıntı:
Havaların ısınmasıyla yöremize ait güzellikler ortaya çıkacak. O güzellikleri sizlerle paylaşacağım. Sitemi de ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Baharı beklerken karşımıza çıkan manzara bu...
Tarih: 17 Mart 2012 Çayeli |
Sevgili kamelya vadisi....Sitenizi gezdim....Eviniz sarı renkli olan mı..??..kamelyalarınız harika ...maşallah demek farz oluyor bu görüntülere ...:))
Güle güle oturunuz..Çok güzel duruşu ve havası var...Manzara harika.... Kamelya kışa dayanıklı bir çiçek oluşundan bende çok seviyorum...Acaba bordür olarak da kullanılabilirmi..??Yani budama yapılıyormu..?? Selamlar sevgiler...:)) |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sitemi gezmeniz bizleri mutlu etmiştir. Teşekkür ederim. Köy evimiz resimde görülen sarı evdir. Kamelya soğuğa dayanıklı bir bitkidir. Kamelyayı daha iyi bir görüntü elde etmek için zaman zaman budaması yapılıyor. Hem iç mekanda hem de dış mekanda yetişebilen bir bitkidir. Çiçekleri farklılıklar gösterdiğinden tercih edilen bir bitkidir. Diğer kamelyalar açtığında sizlerle paylaşacağım. |
Sayın Kamelyavadisi bu güzel çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.
Saygılar selamlar. |
Teşekkürler
Alıntı:
Sizlerin beğenizi beni mutlu etmiştir. Teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Sayın kamelya vadisi,kamelyalar da görünen sürgünmüdür tomurcukmudur.Saksılarını büyütsem zarar verirmi.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
Kamelya Fide
Alıntı:
Görünenler sürgündür. Havalar ısınmaya başladığında kendilerini daha iyi gösterecekler. Fideleri saksıda büyütmek istiyorsan köklerini zedelemeden bir boy büyük saksıya alabilirsin. Fideler çok sağlıklı görünüyorlar. Emeklerine sağlık. |
Sn kamelyavadisi Çok teşekkür ederim.Emanetleri aldım.
|
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Böğürtlen çelikleri
|
kamelyavadisi
3 Eklenti(ler)
Farklı renklerde kamelyalar.
|
kamelya
3 Eklenti(ler)
Kamelyavadisinden bir görüntü...
|
Sayın Hocam, sizin kamelya çelikleri, ortalama ne kadar sürede kökleniyor?
|
Kamelya Fide
Alıntı:
Bu çelikleri mart sonunda yaptım. Bunların tam köklenmeleri Ağustos ayını bulur. O ayda köklenmeleri tamamlandığında normal saksılara alacağım. |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
Kamelya çiçekleri açmaya başladı.
07 Nisan 2012 Görüntüleri |
kamelyavadisi
1 Eklenti(ler)
07 Nisan 2012 Görüntüleri Devamı... |
kamelyavadisi
3 Eklenti(ler)
07 Nisan 2012 Görüntüleri Devamı...... |
1 Eklenti(ler)
Mersin'de beyaz kamelya... :D
|
kamelyavadisi
5 Eklenti(ler)
13 Nisan 2012 Kamelyavadisi görüntülerinden bir kesit,
|
Kamelya tarlası
5 Eklenti(ler)
Kamelyalar yeni sürgünlerini göstermeye başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın kamelya vadisi kamelya fidesinin yaprakları kuru acaba ölüyormu yoksa normal birşeymi?
Eklenti 288329 |
Alıntı:
Sanırım fideniz kurumaya yüz tuttu. Üst kısmındasn gövdesinine bakabilirsiniz. Şayet elastik yapısını kaybettiyse ve kırılabiliyorsa kurudu demektir. Aynı işlemi kök kısmına yaklaşarak devam edin. |
Teşekkürler yarın ilk işim bakmak olacak.
|
Alıntı:
|
Olmadı ne yazık ki kurumuş elimde bir tane beyaz bir tanede rengini bilmediğim kamelya fidesi var beyaz olan yaprak vermeye başladı ama diğerinde şimdilik birşey yok yeşil yeşil duruyor.
|
Mayıs 2012
5 Eklenti(ler)
5 Mayıs 2012 tarihinde kamelyaların filizlenme süreçleri.
|
003 A.JPG:
Bu dosya daha önce şu konuya eklenmiş : hk50 / Köydeki Bahçem Gelişmeleri inçelerseniz sevinirim. Saygılar |
Kamelya Yetiştiriciliği
1 Eklenti(ler)
Kamelya çelikleri yeni filizlerini göstermeye başladılar.
|
Kamelya Yetiştiriciliği
1 Eklenti(ler)
Kamelya fide filizlenmeleri
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025