agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   kamelyavadisi / Köyümün Bahçesi (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25959.htm)

kamelyavadisi 17-09-2014 21:10

1 Eklenti(ler)
kamelya fide

kamelyavadisi 27-10-2014 17:48

kamelya üretimi

3 Eklenti(ler)
Kamelyalarda üretim çalışması..

malina 23-11-2014 14:26

Mesajları silinmiş arkadaşlar için bilgilendirme:

agaclar.net Forum Kuralları

Alıntı:

Ücretli ya da ücretsiz istek bildirimleri ve dağıtımlarını yazmayın,

Forumda bu amaçla açılmış bölüm bulunmaktadır. Alışveriş
Forumun diğer bölümlerinde, üyelerden tohum, fide, fidan isteğinde bulunulmaz, sipariş alınmaz. Bu tür mesajlara cevap verilmez. Dağıtım ya da istek mesajları ayrı bir uyarıya gerek kalmaksızın silinir.

kamelyavadisi 24-11-2014 09:49

Kamelyavadisi

3 Eklenti(ler)
Kamelyalar perlit ortamında özel olarak ısıtma, havalandırma ve nemlendirilmelerine dikkat edilerek köklendirilmektedirler.
Daha sonraki aşamada saksı ortamına alınmaktadır.

kamelyavadisi 24-11-2014 09:50

Kamelyavadisi

4 Eklenti(ler)
Sabırla büyümelerini beklediğimizde tüm güzellikleriyle çiçeklerini bizimle paylaşıyorlar.

kamelyavadisi 03-01-2015 22:44

Kamelya_Ocak_2015

5 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi'nde Yeni Yıl 2015

hasibe yılmaz 03-05-2015 19:05

merhaba

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kamelyavadisi (Mesaj 1029558)
scotts Agroleaf High N 31+11+11+TE yaprak gübresini mart/nisan aylarında yapraktan püskürtme şeklinde uyguladım. 1 ay sonra aynı gübrenin Agroleaf High P 12+52+05+TE çeşidini uygulayacağım. (Haftada 1 kez olmak üzere 6 hafta)
Saygılarımla.

bu gübreyi nereden temin ediyorsunuz?

Zülfinaz 13-05-2015 13:39

Sayın Kamelyavadisi 2014 ilkbaharında alıp bahçeye diktiğim bir kamelyam var, bu seneki kışı başarıyla atlattık amma gelgelelim keyfi iyi değil ben Balıkesirin kireçli toprağı ve suyundan olduğunu düşünüyorum, yapraklanması çok az ve yaprakları çok keyifli değil.

Son 1 aydır eski çayları dibine döküyorum biraz da olsa toprak asidik olsun diye ortancalarda işe yaradığını görmüştüm, tomurcukları var ama çiçekler çok kısa zamanda dökülüyor, tavsiyelerinizi isteyecektim tabi mümkünse.

Kamelyalarınız çok güzel imrenerek izliyorum.

kamelyavadisi 16-05-2015 23:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zülfinaz (Mesaj 1378337)
Sayın Kamelyavadisi 2014 ilkbaharında alıp bahçeye diktiğim bir kamelyam var, bu seneki kışı başarıyla atlattık amma gelgelelim keyfi iyi değil ben Balıkesirin kireçli toprağı ve suyundan olduğunu düşünüyorum, yapraklanması çok az ve yaprakları çok keyifli değil.

Son 1 aydır eski çayları dibine döküyorum biraz da olsa toprak asidik olsun diye ortancalarda işe yaradığını görmüştüm, tomurcukları var ama çiçekler çok kısa zamanda dökülüyor, tavsiyelerinizi isteyecektim tabi mümkünse.

Kamelyalarınız çok güzel imrenerek izliyorum.

Merhaba;
Kamelya kireçli toprak ve suyu sevmez. Tedbirinizi bu yönde alırsınız. Balıkesirde çok güzel yetiştiren dostlar biliyorum.

KAPTANzst 28-01-2016 08:00

Kurak aylarda su ister ve özellikle yapraktan nemlendirmek gerekir akşamları. Karadenizde bu isteği olmaz ama karasal iklimlerde su ister.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025