![]() |
1 Eklenti(ler)
kamelya fide
|
kamelya üretimi
3 Eklenti(ler)
Kamelyalarda üretim çalışması..
|
Mesajları silinmiş arkadaşlar için bilgilendirme:
agaclar.net Forum Kuralları Alıntı:
|
Kamelyavadisi
3 Eklenti(ler)
Kamelyalar perlit ortamında özel olarak ısıtma, havalandırma ve nemlendirilmelerine dikkat edilerek köklendirilmektedirler.
Daha sonraki aşamada saksı ortamına alınmaktadır. |
Kamelyavadisi
4 Eklenti(ler)
Sabırla büyümelerini beklediğimizde tüm güzellikleriyle çiçeklerini bizimle paylaşıyorlar.
|
Kamelya_Ocak_2015
5 Eklenti(ler)
Kamelyavadisi'nde Yeni Yıl 2015
|
merhaba
Alıntı:
|
Sayın Kamelyavadisi 2014 ilkbaharında alıp bahçeye diktiğim bir kamelyam var, bu seneki kışı başarıyla atlattık amma gelgelelim keyfi iyi değil ben Balıkesirin kireçli toprağı ve suyundan olduğunu düşünüyorum, yapraklanması çok az ve yaprakları çok keyifli değil.
Son 1 aydır eski çayları dibine döküyorum biraz da olsa toprak asidik olsun diye ortancalarda işe yaradığını görmüştüm, tomurcukları var ama çiçekler çok kısa zamanda dökülüyor, tavsiyelerinizi isteyecektim tabi mümkünse. Kamelyalarınız çok güzel imrenerek izliyorum. |
Alıntı:
Kamelya kireçli toprak ve suyu sevmez. Tedbirinizi bu yönde alırsınız. Balıkesirde çok güzel yetiştiren dostlar biliyorum. |
Kurak aylarda su ister ve özellikle yapraktan nemlendirmek gerekir akşamları. Karadenizde bu isteği olmaz ama karasal iklimlerde su ister.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025